Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
Aktualizace bety: zničitelnost terénu bude vypnuta. Důvod je využívání glitche, kdy se hráči pohybovali pod mapou. V plné verzi bude zničitelnost opět zapnuta a bez chyb.
-
Perfektní zatím je tam pár bugů ale to se podá. Pokud jde o CoD tak se bude muset moooc snažit aby se B3 vyrovnalo ale myslím že na to nemá.
BTW při hraní mě FRAPS ukazoval kolem 70 FPS na max detaily ale když jsem hrál crysis 2 na střední občas se hodnota FPS pohybovala kolem 50 a to se u crysis 2 na hratelnosti bohužel provjevý. (mluvím o multiplayeru) -
Jen doufam,ze vsechny podstatne mouchy do vydani full verze vychytaji.
Origin/Battlelog zatim blbnou, nevidim ping u serveru, casto me to odpojuje nebo se ani nepripojim.
Ve hre obcas problikavaji textury a hraci se propadavaji pod zem (dost zalezi na serveru,nekde to nedela).
Pokud zrovna vse jede jak ma,tak je to ale paradni zabava. Grafika je super, HW narocnost neni nijak zavratna, i-5 760, GFX 560ti a jede to na slusne detaily a plynule.
Rozhodne mi to prijde podstatne lepsi nez Bad Company 2.... -
neni to battlefield 3. je to bad company 3.
co ma najviac dostalo je autoheal. PRE BOHA! ako moze mat nejaka multuplayerova hra auto heal? mohol by som menovat dalsie zapory tejto hry ale nebudem nadarmo drazdit fanboyov.
a ano je to lepsie ako call of duty, ovela ale stale to neni dostacujuce. oni mali zobrat battlefield 2, obliect ho do slusivej grafiky (ta grafika inak tiez nic moc, in game grafika z trailerov kampane je uplne niekde inde. toto je indenticke s konzolovou grafikou a vypada to jak bad company.) a dat tam full znicitelne prostredie ako slubovali (co som si v bf3 tiez zatial nevsimol, jedine tak bad company skripty.)
ale prekvapeny nejsom. takyto sh*t som cakal uz niekolko mesiacov -
-
No jo sahim a jeho trapný kecy jako kdyby jsi tu snad někdy předvedl i něco jiného.
-
Atoheal tam vubec neni. Uzdravujes se jen pokud jsi blizko lekarnicky.
-
-
OMYL!!!
uzdravuje sa stale. staci zaliest do kuta a po 10 sekundach sa uzdravis. ziadnu lekarnicku nemusis mat pri sebe. to iste plati aj pre vozidla a lietadla. ked mi neveris zahraj si to alebo si pockaj na dalsie komentare ktore potvrdia to ci pisem.
potom zistis ze je to jeden velky fail , co fail... fail je mat autoheal v multiplayerovej strielacke ale mega fail je to mat v hre ako battlefield ktory bol zalozeny na triedach medikoch spolupraci atd. -
-
co si to vravel zaregistroval som len nadmerne pouzivanie slovicka fail.
-
Hraju to uz dva dny, a jeste se mi nestalo, ze bych se sam uzdravil... ale treba jsem si toho jen nevsimnul.
-
-
deje sa to tam stale. chod si to vyskusat. nechaj sa postrelit, zalez niekde, cakaj 10 sekund a potom pozeraj na health bar. ako zazrakom sa zacne plnit az k 100%
-
-
cela hra je total k niecmu. kto chcete kvalitnu MP FPS zabavu tak vrelo odporucam battlefield 2.
-
Sorry, tak je to tam, toho jsem si vubec nevsimnul... V tom pripade lekarnicky a medik je total k nicemu.
-
-
-
-
auto heal tam teda je. netreba ti na to lekarnicku. autoheal je dokonca aj na vozidlach a stihackach
-
-
-
+ Grafika
+ Lesknutí optiky snipera (ne že by to moc pomáhalo, ale při troše štěstí má člověk tak 0,5s. na reakci *15* )
+ Trvalé zakleknutí (nenutnost držení klávesy)
+ Zalehnutí a plazení (sice se u toho zbraň chová trchu nereálně /kdo kdy vyděl aby se někdo při plazení odrážel zásobníkem o zem)
+ Konečně si vidim na nohy a překonávání překážek už nepůsobí že je člověk kamzík
- Nutnost spuštěného Originu a prohlížeče
- Nutnost aktualizace driverů grafiky (ATI Radeon HD 4650 1GB) /pokud tak člověk neučiní tak hra zamrzne buď už při načítání, nebo po několika minutách/
- Propadávání se do textur (takže kolikrát vás někdo sundá ani nevíte odkud, nebo se propadnete vy sami a občas se z toho prostě nedostanete jinak než suicidem
ale celkově to musí člověk brát s nadhledem. Je to jen Beta, tak snad vychytaj do finální verze všechny nedostatky. Jen mě fascinuje jak někdo (i s přístupem do bety od 27.9.) mohl nahnat tolik bodů že má lvl 50 *15* -
-
Mě právě hra zamrzala s aktualizovaným driverem. Ati HD 5850.
-
-
Hrajeme v týmu 5 - 8 lidí. Co se hratelnosti týče je to dobré ,přípomíná mi to více COD než minulé díly ,ale to je asi díky výběru menší mapy. Co mě zklamalo je Grafická stránka BETY. Opravdu grafika nijak nevyniká a přitom zabírá 100% z mých GTX 580 ve SLI. Krásné jsou detaily hry (např. baterky, odlesk hledí sniperů, pokud někdo posvítí laserem / baterkou do obličeje jste oslepeni atd.) Battlelog je super .. funkčnost 50% ,nemožnost managování squadů absolutní mínus ! Stejně jako omezení squadu na 4 hráče. ...
-
Chci to zkusit, ale děsí mě ten virus origin nedělá nějaký problémy? musíte se tam registrovat? atd... nechci dávat EA jakékoli svoje osobní údaje ať je ta hra sebelepší... Ať si svůj origin strčej ******* steam my bohatě stačí... chci si zkusit betu kvůli grafice abych věděl jestly my pak pojede pirátěnej singl díky originu již nemám v plánu kupovat origo...
-
-
K těm licenčním podmínkám vám něco řeknu. Pokud byste znali podrobně zákony atd. Zjistili byste že licenční ujednání (podmínky/smlouvy) na jakýkoliv software jsou přinejmenším diskutabilní nebo dokonce proti zákonu. A dále si vemte že byste si přečetli celé licenční podmínky(...) a měli ve všem souhlasit. Já bych nesouhlasil. Kdybych měl upřímně souhlasit tak jsem třeba bez Windousů. Celé je to bordel působící jen a pouze na oko, aby to vše nějak fungovalo.
-
P.S bude tu nějaká minirecenze updatu 2.0 zajímaly by mě ohlasy dalších lidí za mě naprostá paráda. Jsem čuměl jak vyvoranej když jsem spustil hru na max detaily a měl jsem o 20 fps víc než před updatem...
-
ty vypisujes do akychkolvek registracii svoje osobne udaje?
maj jeden mail na podobny junk a vypln registraciiu vymyslenymi udajmi. big deal. -
-
nejde ani tak o to co das do registraci. doporucuju ti spis precit eulu se kterou souhlasis pri instalaci originu.
-
-
Jejich eula my na tom vadí asi nejvíc...
-
-
mě asi nejvíc vadí ta tvoje čeština :)
-
-
No jo občas my to ujede protože to po sobě nekontroluju ale myslím si že nato že to není můj jazyk tak ho po čtyřech letech ovládám docela obstojně ne? :)
-
-
jasny, tohle prave chapu. me prave vytaceji lidi co nevedeji co tam je, ale jsou schopny rikat, ze to je vpohode.
-
-
-
-
EA je u me ***, ale abych kvuli tomu kradl?! Zamysli se nad sebou!
-
-
Promiň ale tohle mě fakt netrápí platím jen za hry co si to zasloužej a který my stojej za to aby stály na poličce, když my EA se*e pod nos origin i když ho nechci a bez něj si to nezahraju tak co mám dělat? Jediné řešení je stáhnou cracknout zahrát singl a smazat. Stejně za tejden nebudu vědět o co v té hře vlastně šlo... Jen tak mimochodem, měl jsem to předobědnané hned jak to šlo ale s první zprávou o originu jsem to zrušil...
-
-
To že mě EA donutili to ukrást není můj problém ale jejich, kdiž my piráti nabízejí lepší produkt než origo tak proč ho nebrat... P.S tohle NEplatí u všech her, takový zaklínač s oficiální podporou od poláků mě hřeje u srdce protože vedí jak se ke svím fanouškům chovat a nepodrážejí jim ještě nohy...
-
-
takže když někdo vykrade samošku a o 10metrů dál to bude prodávat za polovic, budeš nakupovat tam?
se nedivim, že tenhle svět jde čím dál víc do zadnice -
A ja zase nechapu jedno.Pises ze jsi velkej fanousek BF,coz byla az do nedavna ciste MP hra a pritom pises,ze si to stahnes kvuli SP.To mi opravdu hlava nebere.
Jinak nezlob se na me,ale tvoje obhajovani toho,ze si hru stahnes je docela chabe.
EA ti nabizi nejaky produkt a ty bud muzes na jejich podminky pristoupit a nebo je odmitnout.Nikdo te do toho nenuti.
Ale to,ze nesouhlasis s jejich podminkama, te neopravnuje ,aby jsi sel a stahnul si to.
A to EA nechcu obhajovat,sam je v posledni dobe nemam moc v oblibe. -
-
Já to nechci kvůli singlu chci si zahrát mulťák ale dokud tam nebude možnost instalovat bez originu tak si to nekoupím a holt si musím vystačit se hrou jednoho hráče... Nemám ani potřebu to stáhnutí nějak obhajovat torrent je veřejná síť hru ukradl ten kdo ji tam uploadnul (je to to samé jako kdiž najdeš na zemy 1000 korun, vidíš na zemy litr vezměš si ho a máš radost torrent je jako chodník na kterém se jen tak válí hra, písnička, film... Nesouhlasím s jejich podmínkama a neopravňuje mě to si hru stáhnout ale já se ani nesnažím tvrdit něco jiného já jen říkám že je my to JEDNO !!! chtěl jsem si hru koupit EA my hodilo klacky pod nohy tak si ji stáhnu a je to problém EA že byly neschopní udělat produkt kterej bych si chtěl koupit...
-
-
A toto zase nechápem ja. Že nie si socka a dokážeš si kvalitnú hru kúpiť, to berem. Fajn. Ale keď sa mi hra nepáči a nestojí za kúpu, tak ju sakra nehrám a nekradnem. Načo? Jak ťa nútia? To musíš hrať úplne všetko? Prosím vysveti, dík.
-
-
vysvětlím ti to, jsem totiž velkej fanoušek BF a mám doma všechny díly, samozřejmě si chci tedy zahrát i tenhle což, jak už jsem psal bez originu není možné... už chápeš P.S ano kradu hry a popravdě je my to fuk ta krádež jak říkaš mě vůbec netrápí ( za krádež to ani nepovžuji protože si beru něco co my nabízí někdo jinej ) ukradly to grupy co to crackly a hodily na net, na netu si to může vzít kdo chce tak proč bych se zrovna já měl omezovat. Za sebe si myslím že kdo ty hry nestahuje tak si o sobě myslí že je nadřazená osoba protože se nesnižuje na ůroveň zloděje ale já takovou osobu považuju za hlupáka, kdiž my to někdo nabízí tak to vezmu a je my to jedno. Obzvlášť v dnešní době kdy u 90% her je to jediná možnost jak zjistit jestly ti pojede už párkrát jsem koupil hru a ta my pak díky špatnému portu z konzole nejela... Příkladem budiž GTA 4...
-
hra je v poradku, Origin ne. je na tom neco k nepochopeni?
-
-
-
-
lol
-
-
-
Takže:
Jak se sakra píše? Kde je voicechat? Proč se nedá hra nastavit předem? Proč se propadávám do textur? Proč nemůžu dát granát na mouse 5?
A ještě k tomu mám ze hry totální sekanou :D
Ale za to asi může moje relikvie jménem GeForce 9600GT -
-
Protože hraješ betu?
-
-
no jako pro mě je to absolutně nehratelné, tak doufám, že to optimalizujou jinak si moc nezahraju... a to pritom rozjedu na nejnizsi vsechny doposud vydane hry
-
-
-
to Petr Poláček: (autor příspěvku v článku)
taky sem relativně zelenáč a vadí mi přesně to co tobě..hraní s anonymními nicky na jednom serveru, díky čemuž člověku chybí pořádná kooperace a zpětná vazba...kdyby si chtěl tak můžeme založit nějakej ten squad..Nick na battlelogu: Walldstein
PS: snad si to přečte, nebo bude redakce té lásky a předá mu tento vzkaz *15* -
hele problem, od nainstalovaní hry dnes ráno, mám nekonečnej joining game status na jakejkoliv server. Ve FireWallu je hra povolena, a router pro případné přesměrování portů nemám.. BFBC2 mi běhá bez problémů, stejně tak Quake Live. Zkoušel jsem i IE9. wsupp? *10*
-
-
problem vyresen, behem pripojovaní jsem nekolikrat přímo proces bf3.exe ukoncil a najednou hra najela... Jinak je to narez, trochu drsnejsi nez bc2, i na normal.. tudiz se tesim na HC .)
-
Mě se to stalo včera večer...po restartu PC vše zase šlapalo jak má...ale to už si asi tak zkusil, stejně jako restart prohlížeče...
-
-
njn.. ve spravci procesu je hra pustena a zabira zhruba 70MB paměti. Stále jsem ale ve winech a pise to joining server. Restarty a vypnuti buh vi ceho jsem samozrejme aplikoval.
-
-
tak to je divné... *9*
-
-
-