Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Hraji hry od roku 1985 a jsou to mílové skoky.Tohle vypadá užasně a moc se na to těším.Před tvůrci smekám.
  • Magister_Peditum
    Vzhledem k časovému zasazení tam Dan klidně může do každého lesa prdnout bandity a mlátit se to s realitou moc nebude. Kromě toho ta mapa nebude v měřítku 1:1. To by pak Rataje nad Sázavou byli v podstatě jediné sídlo na mapě, ale víme, že by tam měla být i Sázava, která by jinak byla až za hranicemi mapy.
  • wenceslaus
    Zatím to vidím podobně... i když pro mě bude spíš na stejno s Fallout 1.
  • Magister_Peditum
    Rpg roku snad jo, ale na prohlášení "nejlepší blablabla všech dob" jsem dost alergickej.
  • wenceslaus
    Mělo. Proti tomu taky nic nemám.
  • Ja sem zaklínače dvojku po par hodinach smazal z disku. Pro me to byl tezkej prumer s hezkou grafikou.
  • Prehanis a to hodne.
  • Bojuje přesně tak, jak je popsáno v knihách. Tak to snad má být, ne?
  • Cca 19 let, takže již něco málo na herním poli pamatuji a lepší RPG než byl 2 díl jsem nehrál. A od 3 dílu očekávám kvalitu ještě výše, alespoň dle toho co jsem viděl, nicméně chápu, že ne každému se tato hra musí líbit ...
  • všech dob? koľko rokov hráš? *7*
  • wenceslaus
    A možná by to chtělo přečíst komentář, na který reaguješ.
  • wenceslaus
    O to se nepřu. Říkám jen, že ten šermíř nejspíš nedělal evropský šerm (reaguju na ty italský žoldáky 15.-16. století.)

A že ty pohyby jsou pak vsazený do ne moc realistickýho soubojovýho systému.
  • Chtelo by to precist si knizky nebo si aspon zjistit jak zaklinaci bojujou nez placnes takovou blbost
  • Velkolepé, úžasné, úchvatné a určitě nepřeháním, když napíši, že to je kandidát na nejlepší RPG hru všech dob ... co dodat, snad jen to, aby už to vyšlo :-)
  • Osobne sermirske nazvoslovi neznam, tak mi popisy v knizce vubec nic nerekly. A lidi co se v sermu vyznaji zase rikali, ze se to nedalo cist, jake to byly nesmysly. Tak nevim jaka lehkost sermu v knize je ;-)
  • Koukám, že sis doteď mohl zahrát tak 2 hry, poněvadž všechny ostatní jsou katastrofální budgety.
  • Trošku jo, ale Dan si jaksi neuvědomuje, že když to bude reálné rozložení, bude to strašná nuda, protože by tam bylo moc prázdných míst, což by mělo negativní efekty. Navíc to vypadá, že to nebude zase úplně vyloženě bramborové(třeba jak Skyrim) a bude tam spousta cestování. Jak tam byl ten výhled, tak šlo vidět, že od toho útesu kde Geralt stál až po ten velký strom jsou jen lesy.
  • No já nevím jak by to mělo působit, ale vše pochází z mocapů s nějakým šermířem.
  • wenceslaus
    S grafikou a animací souhlasím ale ten souboj... nepřijde mi reálný a už vůbec ne z Itálie 15. století. Všechny ty otočky a výskoky vypadají spíš jako inspirovaný něčím z Asie. Možná jsou jednotlivý pohyby autentický (ať už odkudkoliv), ale souboj jako celek na mě prostě moc realisticky nepůsobí. Je to asi jediné slabší místo hry, co jsem zatím viděl.

I tak mi z ukázky přijde jako nejlépe vypadající hra (nemyslím jen grafiku) co jsem kdy viděl.
  • unvisible.hologram
    Jsi slušně mimo :)
    Animace postav, mimika, fyzika vlasů, větru, listí a vegetace je úžasná, spolupráce s nVidií je jasně vidět. Soubojový systém je založený na reálných pohybech italských žoldáckých šermířů z 15. až 16. století a je zcela reálný (až na výjimečné situace). Rád kritizuješ, ale jsi zmatený :)

A ke grafice - viděl jsem ji na Gamesconu. Umělá, říkáš? Vyjma Crysis 3 a Rise: Son of Rome jsem ještě neviděl nic krásnějšího a reálnějšího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit