Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžu potvrdit. Já upgradoval přesně v době kdy vycházel Zaklínač 2 a jako grafickou kartu jsem pořizoval AMD Radeon 6970 (kterou mám doteď) což byla toho času nejsilnější jednočipová grafická karta od AMD a bez Ubersamplingu jsem měl 35 - 60 fps tzn. žádná sláva *3*

Příští rok plánuju vyloženě na Zaklínače 3 upgrade grafické karty a určitě počkám s čím přijde Maxwell od Nvidia popř. s čím přijde AMD. Jinak vzhledem k tomu, že hra bude pravděpodobně využívat některé technologie vyvinuté firmou Nvidia, tak doporučuji počkat na první benchmarky, protože je možné, že grafické karty Nvidia budou mít výkonnostní náskok.
  • Dobry s tou rockovou hvezdou *1* Geralt tady vypada divne imho...
  • řada pěti *16*
  • Nevím jestli zrovna tohle video Vávra ocení, viz. třeba to, že dveře, kterými Geralt vstupuje do hospody pravděpodobně nemají panty. Jedině že by to byly tzv. "plácačky" jako někde v nějakém westernovém salónu *1* což ale evidentně nejsou. Tady zjevně někde udělali designerský kucí z Polska chybu.

A teď co, má takovéhle lpění na detailech smysl, když si toho stejně všimne jen pár lidí a ve výsledku to nemá na hru pražádný vliv a nebo je to právě ta věc, která ve výsledku dotváří atmosféru a pocit ze hry ? Babo raď ! Má smysl dělat několikahodinový research toho, jak vypadá polní cesta a nebo je to ve výsledku jedno ?

Pro mě to asi smysl má, myslím si, že to jsou právě ty malé detaily, které odlišují např. Mafii od dalších podobných her a tím ji dělají vyjímečnou. Co myslíte vy ?
  • Blue.Shark
    Věc, která mě udeřila do očí - ta obrovská mapa! Pravděpodobně bude znát "bramborová krajina", ale ten rozsah je prostě obrovský. Už se těším na průzkum.
  • Nádhera. Slintám blahem a ty tři čarodějnice prostě paráda. Kdo to sakra má vydržet do únoru?!
  • Ten combat na mé haže dojem budgetu. CD project toho strašně moc nakecá a málo splní stejně jako u dvojky - si pamatuji jak hypovali tím, že kam do hlídneš, tam budeš moc jít, ale teď k tomu combatu u trojky, ten taky hypovali, že bude mít milion nových pohybu a nakonec to vypadá jako nějaké německé RPG.
  • evidentne mas rad slovo katastrofa :) hra sa ti nemusi pacit to je ok ale s tym budgetom je to obycajny trolling...
  • To Vávra určitě ocení. Kluci z CD-projektu na něj mysleli *1*
  • Docela slabota. Animace postav je katastrofální, ten soubojový systém je jedním slovem katastrofa a háže to na mě dojem budgetu, mimika postav je taktéž katastrofální a Geralt vypadá jako přestárlá rocková hvězda. Grafika je taková umělá.
  • o řadu? Asi tak o pět *1* *9*
  • Na Youtube v popise videa bol odkaz na stiahnutie. Nevedno prečo ho zmazali, ale ja som ešte stihol :)
    Tak nech sa páči, je to pekný macek :D

http://bit.ly/1paJtqH
  • mirekdusinojc
    WTF? Bože, hnidopich. Kde Ciri otevírá nějaký portál? Já viděl pouze jak se vynořila z jiné dimenze, což doprovázel kýžený efekt. Konec konců v knihách i někaý ten efekt popsán byl, viz příchod k paní jezera, četl jsem je znovu nedávno a nikde tam není, že se prostě jenom vynoří a zase zmizí. Přesně takhle sem si představoval její cestování mezi dimenzema.
  • Loneck
    100/100 optika
  • Keyz
    Pěkný.
    Asi bude nejlepší koupit nový HW začátkem příštího roku, kdy by měli být nové karty a procesory. I tak jsem zvědav jak to pojede. U zaklínače 2 nejlepší karty v té době při 1080p dávaly sotva 60FPS.

Zase to šlo nastavit aby to jelo i na starých sestavách nad 30fps
  • Keyz
    Jo již se to rozjelo :)

To máš slušný upload. Co máš za internet? Zde mám po kabelu pouze UPC kde je ping sice dobrý ale poměr Download / Upload komický.

Přitom je možné na jiných místech mít klidně 1GB/1GB.
  • ja bych se spokojil i s vizualem a narocnosti W2, ten mi jel sice celkem na prd, ale dalo se to *15*
    ale tak uvidime
  • Loneck
    No já teď posílám 5,4MB/s a stáhnuté jsem to měl rychle za 19 minut.
  • Keyz
    Koukám, že to skoro nikdo neposílá. Chtělo by to hodit na Mega apod :) Tam to jede rychle
    Tak to jede 3,5 MB/s. Lepší než nic no :)

Ještě jednou dík.
  • Loneck
    Jo není zač, ta stránka je vyloženě zaměřená na videa z her ve vysoké kvalitě. Akorát je třeba mít rychlé připojení :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit