Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neblázni
  • taky tak...
  • amen, mínusy na nás!! :)
  • Mě univerzum Bitchera sice nikdy moc nezajímalo, ale tohle vypadá zábavně. Opravdu. Jakžtakž. Ale beztak mi to PC neutáhne, tak nač se těšit. *16*
  • každý pořádný RPG se hodí... mě witcher 1 ani 2 bohužel nebavil, důvody zde netřeba rozebírat.. Tohle ale vypadá slušně, určitě to zkusim a doufám že se hra povede. Dole je moje konstruktiví kritika, to ani nečtěte a dejte rovnou mínus, dík.

Co se mi uz z videa nelíbí - ty witcher senses... to neni nic jinýho než featura pro casuály. Jasně, nemuim to používat, ale hra je nadesignovaná k tomu, abych to používal, tak nevim...

Kouzla - každý kouzlo má jen "ikonu" kerá ja nejakou variací na trojúhelník :) Jako nějaký "igni" si podle názvu zapamatuju, nicméně mám radši ikony, který se nějak vztahujou k tomu, co maj prezentovat.. nechápu:/

Openworld - tahle hra pro me nikdy openworld nebyla, a i ten 3 díl podle me zatim jen maskuje, ze taky openworld neni. Mozna se pletu.

Grafika - vypadá slušně. Ale nic uber. Např dohled resp. uroven detailu ve vetsi vzdálenosti je fakt zlá, je to videt např na krajince při příchodu do toho hlavního města. Nebo stíny se prepinaj do vyssiho rozliseni az cca 10m od hráče atd. To snad odladej, aby to vypadalo ok i kdyz nemá člověk GFX za 20k...
  • a ja by som dal prednost mm6,7,8 (podla nalady), potom wiz8 a bg ci iwd, na fallout, system shock ci pt uplne kaslem

takze teraz uz vieme, ze kazdemu sa moze pacit nieco ine... *15*
  • Proč se rozhodli tvůrci vlastně nahradit Geralta tím tlustým dědkem? Geralt už nebyl tak výdělečný? Jinak co se nedozvím prý nejlepší RPG historie? Kde ten matroš berete lidičky? Do teďka vyšly docela průměrné dvě hry a z té trojky mám pocit, že je to otevřená dvojka, takže ty soudy jsou teda dost brzo....
  • Inquisitor
    Jo já to beru, to je jenom můj pohled. Prostě mi to úplně nesedí.
  • KIMCID
    ale on má být rychlý
  • Nechápu co furt mají všichni s tím soubojovým systémem. Podle mě je dobrý a určitě bude vyžadovat trochu skillu. Narozdíl od assassínů kde umře snad jenom retardér...
  • Inquisitor
    Co dodat vypadá to nádherně, krásný živí svět, kde bude hodiny co objevovat. Jen tak se procházet, poslouchat rozhovory. No pro většinu milovníků RPG to vypadá na splněný sen o živoucím a uvěřitelném světě.
    Jenom jedna věc se mi zatim úplně nelíbí. Ten Geraltův pohyb mi přijde strašně rychlý, tak nějak jako by to do hry vůbec nesedělo.
  • 1 a 2 me extreme nebavili a ničim nezaujaly, ale ta 3 jka se mi z videjí opravdu líbí tak uvidíme
  • Co jsem tak četl, tak i sám Sapkowski přiznal, že ví o šermu velký kulový. Kniha je psána tak aby ten šerm vypadal spíše efektně než realisticky.
  • kdybych si ja osobne musel vybrat, jestli si zahraju jenom bud zaklinace2 nebo torment, tak volim torment a dal bych pred zaklinacem2 prednost i falloutu2 a dal bych pred zaklinacem2 prednost i wizardrum7 a i System shock1 bych si zahral radeji nez zaklinace2

tim samozrejme nepopiram, ze zaklinac2 neni skvela hra, jen se pro me neradi k vyse uvedenym legendam, na trojku se tesim
  • KIMCID
    souboj s banditou se štitem dobrý...
  • KIMCID
    tak tak
  • Hlavně doufám, že hru nevydají nehotovou. Měl jsem docela rád toulky Morrowindem, tak doufám, že Zaklínač bude lepší. Věřím, že už nebude problém přeskočit 1cm překážku a že se mi na PC nebude zadrhávat v běhu při boji ve stísněných prostorech o kamínek velikosti hrášku...Jinak Zaklínač je moje srdcovka, tak to hoši nepodělejte tím, že nebude přes bugy možno dojet ani hlavní linii...jinak se těším jako malej Jarda na svůj první ...
  • Fordzy
    Podle mého názoru se Zaklínač 2 může směle řadit po boku Fallout 1,2 Planescape:Torment , Vampire:TMB, nebo Baldurs gate. Už jen za dospěle spracovaný příběh,jestly 3 vylepší veškeré chyby 2.Tak by mohla být nejlepší RPG vůbec.
  • Fordzy
    Podle mého názoru se Zaklínač 2 může směle řadit po boku Fallout 1,2 Planescape:Torment , Vampire:TMB, nebo Baldurs gate. Už jen za dospěle spracovaný příběh,jestly 3 vylepší veškeré chyby 2.Tak by mohla být nejlepší RPG vůbec.
  • wenceslaus
    On taky zmiňuje opačný extrém "bramborové krajiny",když mluví o druhém Flashpointu.

Osobně si myslím, že ta "prázdná místa" dodávají světu dojem velikosti a stává se živějším, uvěřitelnějším. Proto je to asi lepší s tou vzdáleností spíš trochu přehat, podle mě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit