Přejít na výpis diskuzí
Podle hráčů byly Dead Space 1 a 2 příliš strašidelné
20.7.2012 | Adam Homola
160 příspěvků
-
Bože chraň!
-
Přivázal bych toho kdo to řekl k židli,nejlépe v temném koutě na samotě.Zapnul bych mu Alien Versus Predator 2 za mariňáka na nejtěžší a donutil ho to dohrát.
-
DS I byl masakr DS II jsem po hodine vypnul a uz se k tomu nevratil pocit neznameho strachu nahradil masakr a hnus
-
-
Tak to seš dobrej vocas *12*
-
-
A ještě bych prosil autoaim, a když už jsme u toho, co třeba nová featura (všichni víme, že EA háže jednu novou funkci za rok, jako horká novinka roku 2004 - gamebreaker) autoplay?
-
Ti mladi STALKERi nic nevydrzia...
-
Průzkum, neprůzkum... dobrovolně se vzdávají toho, čím byla jejich série odlišná a zajímavá. Autoři si asi neuvědomují, že ačkoliv střílečky hraje víc lidí, zároveň je v žánru stříleček mnohem drtivější konkurence.
-
Pro hráče FPSek možná. Ale ty asi nehráli Eternal Darkness nebo první Resident Evily.
-
Strašidelné? Dobře jednička byla dost hutná, dokud jsem nevěděl jak ty příšery zabít a že jsem na vesmírné lodi Ishiyama. Trochu jak z vetřelce. Ale dvojka byla už jen nastavovaná kaše, kde jsem se teda moc nebál. Protože už to nemělo takovou atmosféru i když pořád mě bavila. Ale jestli z toho udělají akčnější hru, tak to už tomu můžou dát rovnou titul COD: Deadspace. Nic proti kooperaci nemám a když je dobře udělaná a všichni maj málo nábojů a hra je donutí rozdělit se, tak dobrý no, ale pochybuji že taková atmosféra by mohla být i tady.
-
-
Mimochodem, prostě vyhrála komerce. Víc je tupců co umí jen střílet bez myšlení, než hráčů co si radši užijí atmosféry, bojí se a lekají při každém děsivém střetnutí. Herní horory strašně vymírají - Aneb rip Silent Hill, rip Resident Evil, amnesia, dead space atd. (U SH a RE myslím ty první díly.)
-
-
Amnesia bude mít další pokračování s názvem The machine for pig. Já myslím, že atmosferické a hororové hry jen tak nezmizí, protože ještě stále existuje klasický hráč s vysokými požadavky vedle cassaul heáče.
-
-
Dofejme, že máš pravdu.
-
-
-
-
Budeme-li předpokládat výsledky průzkumu jako fakt, je to jen další důkaz toho, že vina za současnou herní scénu se děli mezi distributory a hráče...
-
-
"Budeme-li předpokládat výsledky průzkumu jako fakt," je gramaticky naprosto nesprávná věta, která pozbýva smyslu.
-
-
Strašidelný? obyčejná střílečka se zombíky.Mnno schválně kolik lidí se u nějaké hry naposledy bálo?
-
-
Naposledy jsem se bál u Modern Warfare 3, že hra skončí příliš brzo, ale nakonec skončila ještě dřív. Ne, kecám, tu hru jsem nehrál. Haha.
-
-
"Achievement earned! Dokončil jste hru dřív, než jsme očekávali."
-
Neměl by ses u takové hry spíše bát, že neskončí dost brzo? *1*
-
-