Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yenda1
    Tak pokud jde někomu primárně o kariéru a peníze, tak většinou půjde na práva, ekonomii. Bohužel humanitní vzdělání jde do kopru, což se už teď ukazuje jako problém. Technokrati, kteří užitečnost měří okamžitým a dostatečně viditelným pokrokem (ziskem) by tyto "zbytečné" obory nejraději zrušili. A filosofie je krásná a přínosná, stála u zrodu všeho.
  • A co tenhle průzkum: Studenti Oxfordu mi můžou políbit prdel.
  • Takze dneska hra hry skoro kazdy...tak ako je napisane 99.9 % ludi .... potom ake znizenie sanci? Kazdy ma stale rovnake sance az na to 0.1% co nehra hry, maju to lahsie :D.
  • okamžite mažu z hardidku všechny hry a jdu se učit na přijímačky
  • Sakra,to měla být reakce na Ondatru *7*
  • Neboj,to jednou přijde *3*
  • Problém dneska není dostat se na univerzitu. Problém je vystudovat něco, co mě bude slušně živit. Bohužel davy mladých lidí se jako lumíci vrhají do oborů typu politologie, sociologie, filosofie apod., ve kterých stejně nebudou pracovat, nebo za naprosto směšné peníze.
  • Ze jsem radsi nedelal vedce... Oni berou prachy za takove picoviny *12*
  • Já jsem se už holil a ještě žiju.
  • Jozef123
    Ach toľko škody ja už som si robil zálusk na 4 doktoráty *9*
  • to každopádně, ale snad největší prdel je to, že ta hláška je od jednoho komika co kariéru vystavěl na dost jednoduchym a pochopitelnym humoru a ono to kupodivu některým lidem i tak dělá problémy ; )
  • hram od cias PMD, Didaktiku... som velmi naruzivy hrac. Minuly rok som ukoncil doktorat a pracu mam viac ako adekvatnu k vzdelaniu. Nebrat vyskum vazne. Kto si vie stanovit priority a berie hranie ako relax, uplatni sa kde chce a spravi vysku aku chce. Kazdy dokaze, co chce. A moze popri tom trebars aj hrat 4 hodiny denne.
  • Hanzales
    není prdel, jako prdel :o)
  • ach jo, škoda, že nedokážeš pochopit když si někdo dělá prdel.
  • no ja mel 95,5 ze scia a brali nad 70% no :-)
  • mmrrxx
    skoda ze mas problem pochopit pojem implikacia
  • neni možný, já znal jednoho co se neholil a umřel když mu byly tři roky.
  • jsou horsi veci nez hry. facebook. :)
  • mmrrxx
    ok , tak dalsia statisticka perlicka, kazdy chlap co sa holil zomrel
  • tak oni neuvaziji s ceskou demografii, kde uz nekolik let vysoke skoly nabizi vice mist, nez je vubec maturujicich lidi. Dostat se na "univerzitu" je jen o tom, dat si prihlasku... Nerikam ze tj vsude, ale ani zprava nepsala o oxfordu, ale obecne. Tady u nas staci mit na prijimacky 35% scio a jsi tam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit