Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, to je přesné. :)
  • Aktivne hram tak 2 az 4 hodiny denne,popritom sa venujem aj mnozstvu inych cinnosti a tiez aktivne citam.Podla tohto clanku by sa logicky dalo vypocitat aku mam sancu na prijatie na univerzitu,nie?Urcite nie,to co plati vo svete nemusi platit u nas
  • 8 hodin jsem sice hrál tak maximálně do čtrnácti (pak mě začaly víc zajímat holky), ale i tak se dodnes považuji za nadšeného hráče. Jsem ve druháku na fildě. Tenhle výzkum je prostě hovadina - úspěšnost je otázka vůle a je jedno, jestli za mou vlastní slabostí stojí hraní, čtení, sportování nebo čumění do zdi.
  • By mě zajímaly jak by si poradili v jejich statistikách se čtením o hrách, hraním her, čtení fantasy a scifi *1*

PS na univerzitu jsem se dostal bez problémů, sice to není oxford ale má to v názvu univerzita *1*
  • Lidi budou zkoumat cokoliv.. Co na tom , ze vysledky vyzkumu jsou blbost .. Nikdo ho nereklamuje... Kdyby si Ti sasci radsi nasli poradnou praci!
  • V 16 letech jsem hrál tak 8 hodin denně a víc. Za měsíc dělám státnice z literatury. Buď jsem bílá vrána, černá ovce, nevěřte výzkumům. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit