Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
Denuvo způsobuje silnou neoptimalizaci her, just cause 3 nemá ani zdaleka grafiku a efekty jako gta 5 nebo dayz ale přijde mi daleko náročnější.
-
-
A to si četl prosím pěkně kde ? Denuvo není ochrana v pravém slova smyslu, DRM, ale používá, zjednodušeně řečeno, antidebug triky tak, aby bylo těžší DRM odstranit. Nezasahuje do "hlavní" smyčky hry (myšleno render, ai, apod). Digitalfoundry dělala testy a vycházelo to tak, že není žádný signifikantní rozdíl v běhu hry s Denuvem a bez. Just Cause 3 je prostě jen špatně optimalizováno v základu. Ochranu vytvořili bývalí crackeři, kteří pro warez scénu odvedli hodně práce a znají triky a postupy, které se při crackování používají (olly,ice,dasm,automatické decryptory PE,loadery, emulace VM,...), proto je tak težké se dostat k samotné ochraně a odstranit ji.
-
-
Kdo na to má tak si to koupí, kdo nemá tak hrát nebude, koneckonců je to pořád jenom koníček a život půjde dál i bez hraní her, a navíc ekonomika ve světě a v Evropě vypadá tak že spíš za 2 roky budeme rádi že budeme mít aspoň na chleba ...
a ne na nějaký Call of Duty... -
-
Je otázka, jestli různýma ochranama nakonec nezabijou PC komunitu. Už tak jsme defacto na hráčským dně, kde dostáváme laciný předělávky her, které původně mířily na jiný platformy.
-
raději Denuvo než politika vytrhávaní DLC ze hry a následná mediální masáž a kupovaní slávy u patnacitelých nerdů...
-
Hrozná píčovina... 3DM čeká jen na patch který optimalizuje hru aby jí vůbec bylo možné normálně hrát a jestli firma Denuvo Software Solutions vidí budoucnost v protipirátské kampani v tom že budou hry vydávané způsoben "neoptimalizace" tak hodně štěstí... osobně beru crecknuté hry jako demo, pokud se mi hra líbí koupím ji a podpořím vývojáře v tom aby pokračovali v tom co dělají pokud ne tak prostě ne ale každý by měl mít šanci si odzkoušet to co kupuje a né si koupit sliby jak je něco super žůžo labůžo a ve finále je to exkrement na dvě hodinu za dvanáct set.
-
Všechno je prolomitelné. Otázkou je jen efektivita a pokud jsou náklady na Denuvo vysoké, tak to nevypadá moc růžově.
-
-
3DM naposled do svých "cracků" ukrylo malware se stránkou při bootu "gangnamgame.net". Bylo to v cracku na Phantom Pain a Mad Maxe. Lidem se nezdálo divný, že u těchto cracků museli před spuštěním měnit časové pásmo. *15* V podstatě tyto cracky byly časované bomby, protože všem se ten malware spustil ve stejný den. Ale je to chyba lidí, nemaj dávat výjimku v antiviru pro cracky od 3DM. *1* Vždycky se dá najít crack bez toho, aby se musel vypínat antivir či dát výjimku.
-
-
Nechcem nejak hajit piratov a dnes je uz ina doba ale ziadna znama rls grupa nezavirovala svoje releasy a nepchala do nich malware. Toto vecsinou sa deje pri roznych P2P releasoch alebo ked niekto to stiahne , pribali k tomu svoj malware a potom to znovu pusti do sveta.
-
-
Sice chápu, že vydavatel i výrobce se snaží chránit svou investici, ale mě se na druhou stranu nechce dát přes 1000,- za něco co se ve výsledku může projevit jako naprostý brak. V 90.letech aspoň vycházely demoverze, kde měl člověk možnost si vyzkoušet herní mechanismy a rozhodnout se jestli si hru koupí. Teď ta možnost není, koupím krabicovou verzi a už mám smůlu, jestli mě hra nebaví nebo je z mého pohledu naprostý brak, tak už své peníze neuvidím. Taky sem si nejdřív sehnal cracklou verzi aklínače 3, ale po hodině hraní jsem věděl, že mě hra baví a tak sem naklusal do krámu a koupil originál. Asi nejsem sám, kdo je ochoten za hry platit, ale bez možnosti vyzkoušení mě nákup úplně neláká. Na druhou stranu já už mám věk kdy sem rád, že si vůbec něco stihnu zahrát, takže když dám 2 hry do roka tak je to hodně.
-
Jsem jeden z těch lidí, co se na JC3 docela těšil. Ale nejsem blázen, abych to koupil v prvních týdnech po vydání za 50$ + chtěl jsem to upirátit, pak nebyl crack, pak se ukázalo, že je to stejně sra*ka a už mě to vůbec netrápí. blbý bude, až nastane avizovaná doba neprolomitelných her.
hádám, že všichni, co byli zvyklí, že jediná investice je herní pc (a myslím že takových je nejvíc, třeba 12 - 17 let), si už ani nebudou kupovat ten pc, protože nebudou mít na to, aby si ještě kupovali hry. ve výsledku přestane existovat tahle skupina, která dospívá a hraje hry, a potom až začnou vydělávat, už k tomu nebudou mít vztah. Game(s) over. hm? -
-
Moc sa toho zasa nestane. Trh z hrami je uz dnes obrovsky a ludi co si kupuju rocne desiatky hier nieje zasa tak vela (teda mimo roznych akcii a zliav). O nieco mozno klesnu predaje, trochu sa precisti trh a to je asi tak vsetko. Na druhu stranu aspon sa prestanu hry tolko konzumovat a mozno hraci hry aj dohraju a mozno stupne aj kvalita. Ono podla statistik steamu tusim v priemere len nejakych 30% hracov aj hry dohra do konca.
-
-
Otázka je co znamená "dohraje" podle statistik. Stačí stáhnout mody, které blokují achievementy a rázem to vypadá, že si neprošel ani tutoriál... dále ne vše má jasný konec. U koridorových stříleček je to jednoduché, ale open-world nebo třeba strategie už jsou složitější. Stačí dohrát kampaň jednou? opakovat na všechny obtížnosti? Jak dlouho hrát skirmish?
-
-
Zaujimavych hier vychadza tolko, ze sa to neda stihat hrat.
Staci pockat na zlavy a kupit za babku. Do dalsich zliav je vystarane. Samozrejme pokial nemusia mat vsetko hned, ako to vyjde... -
takhle daleko to nedojde, teenageři pařej na nextgen konzolích kde se nepirátí originálky co stojej jednou tolik oproti PC verzím a stejně to nějak jede
-
-
Ty hry jsou sice dražší, ale můžeš je prodat.
Btw do několika let půjdou stahovat hry na PS4 stejně jako na PS3, takže to pak vyjde levnějc. *1*
-
-
-
At jsou ceny na steamu stejne, jako maji rusaci i pro nas a nemam problem. Trochu na hlavicku,platit stejne ceny jako zapadni evropa.