Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Škoda slov, prostě si to kupte...
    • Hanzales
      Právě se stalo :) Už se nemůžu dočkat (zbývá asi 15 minut) Škoda že je venku tak hezky, cítím se docela provinile :D
      • Prdlajs. Radsi si dej Portal :))
  • taktiez sa pripajam 10/10 , iked zo zaciatku som mal predsudky voči tejto hre. SUPER
  • !!POZOR SPOILER!!

No, GLADoS byla puvodne zena a nahraly ji do pameti robota, ale zda se ze se nejak casem vytratila, proto si pak GLADoS spomela kdyz si prochazel tima test chamberama v podzemi. Lidi nevym pac se to odehrava o 100 let pozdeji od portal(nevim kdy probihal ten, ale tusim ze nekdy na urovni HL1-2) tak sou 2 moznosti: 1) Bud uz je lidstvo zniceno Combinama, 2)Lidstvo znicilo Combiny. Aspon tak sem to pobral ja :)
    • janchor
      Je i třetí možnost: legrace s Combine běží dál a na otlučenou boudu někde uprostřed pole se dávno zapomnělo..
      • Spades
        podle me se portal 1 odehraval nekdy pred HL1 a portal 2 je nekde mezi episodou 2 a 3 a v episode 3 se oba svety setkaji :D
        • Ne pri 7 hodinove valce byly evakuovany budovy Aperture Science a v ty dobe zacina Portal 1, to bylo v roce 2010. A proto Portal 2 se odehrava cca 2100-2120 :). Info z : http://half-life.cleverweb.cz/historie-half-life/
      • Nebo tak :D
    • Omlouvam se, nevim co se stalo, ale tohle je reakce na NegrArmot. Nevim proc to udelal jako novej koment :)
  • Právě jsem dohrál a musím říct, že desítka je zcela zasloužená. Nejlepší dílko od Valve, jak by řekl Homer Simpson: "Tomu říkám výstřel na měsíc!"...
    • Do jisté míry spoiler ^
      :D
  • Recenze jak má být.
  • kostejnesmrtelny
    Je to fakt bomba. Ten wow-efekt z prvního dílu už je pryč, holt je to pokračování, ale i tenhle fakt má svý klady: pohled na GLaDOS vstávající z popela mi navodil velmi silnou husí kůži *4* .
    Je to v podstatě stejnej upgrade jako v případě Terminátora 2. Dobrý nápad z prvního dílu + spousta peněz v šikovných rukou = nekompromisní výsledek hraničící s dokonalostí. Naprosto zasloužená desítka.
  • VALVE umí!
  • V nejbližší době si to hodlám koupit. Takhle jsem se ještě snad nikdy na nějakou hru netěšil :).
  • Teď jsem to dohrál a tleskám ve stoje! To byla jízda!
  • krunoslav
    připojuju se k chválení recenze..je vtipná, výstižná, neukecaná..prostě preciznost sama stejně jako hra..a desítku si zaslouží..ještě bych vyzdvihl úžasnou marketingovou kampaň plnou krásných videí, šifer a celkově skvěle zvládnutý "xicht" hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit