Přejít na výpis diskuzí
Poslední DLC k Zaklínači 3 přidá do hry New Game Plus
28.7.2015 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Furt je německy brod, Ochs je německy vůůl (komolím kvůli cenzuře, je to tady zakázané slovo). Čili "Ochsenfurt" je německy "volský brod", neboli anglicky Oxford. A obě jsou slavná uviverzitní města. "Oxenfurt" je něco mezi, možná aby to čtenáři líp pochopili. Nechápu, kde se tam vzal kmen "furth". Pro někoho možná Zaklínač je "o chlápkovi, kterej všechny znásilní a zabije" (viz debata ve Fight Clubu), pro mě je o něčem jiném. Mimo jiné i o podobných slovních hříčkách a narážkách.
-
Existuje nějaká hra na kterou nemáš negativní názor? *1*
-
zases sis spletl vesmír s odrazem hvězd na vodní hladině, viď? *1*
-
Prave, ze od ty doby co to vyslo sem na jinou hru skoro nesahnul. Kdyz nepocitam par hodin semtam u Verdunu s kamosem po vecerech. Prvne sem jel na treti obtiznost (109hodin cca), ted jedu na nejtezsi (lvl 21 cerstve na Skellige a 60hodin cca).
Na treti hrani pockam az budou na podzim datadisky a spustim to rovnou v NG+.
A ano sem fanboy a sem na to hrdej, jako malyho by me nikdy nenapadlo ze si neco takovyho budu moci nekdy zahrat:)
Hnet jak sem si precet tu chronosferu automaticky mi v mysli zaznela hlaska s nemeckym prizvukem :"Hitler...is out of the time..." a pak uz jenom uvodni tony Hell March :-D -
Neodpustitelne! Za usvitu budes popraven v Novigradu na namesti Hierarchu a Chumbaba bude velet popravci cete;)
-
last hours "were" bad.. Zůstaň prosím u čestiny.
-
Hrál, jen trpí tím, že si nepamatuje přesně na písmenko všechny názvy fiktivních měst ze všech her a knížek, které mu prošly rukama. Pak se mu stane tak hrozná věc, jako, že napíše Oxenfurth místo Oxenfurt :)
-
Zato ty jsi vykladač kánonu, viď?
-
3tí, ja niesom ani v polovici, kde vy ľudia beriete toľko času? - Kúpim zachovalú chronosféru.
-
Hraju na nejvyšší obtížnost od vydání hry a ze začátku to bylo takřka nehratelné - úvodní bitku s ghúlama jsem loadoval třeba dvacetkrát. Teď mám nahráno asi 90 hodin a souboje jsou pořád obtížné a na každý je třeba se soustředit. Bossáky loaduju tak pětkrát, některé problémové questy (Forefathers' Eve) dělám třeba až o čtyři levely nad úrovní questu. Čili je to až moc těžké, ale předchozí úroveň Blood and Bones byla pro mě zase moc lehká.
-
Když tak sleduju to video tak mám pocit, že oni o knižní serii nemají vůbec páru o co tam šlo....sice to četli, ale naprosto nemají přehled o ději, odůvodnění a důsledcích. Přečetli to, ale nevěnovali tomu pozornost...koneckonců četli to jako malí ona když jí bylo 14 takže je opravdu optimální a naprosto přesně vnímaný....radši by tohle neměli komentovat
-
A teď popravdě: Kdo se těší na Shani stejně jako já?
-
Aleš Smuthný to snad hrál :)
-
Začátek v Bělosadu možná problém. Nebudeš tam mít moc možností naexpit se bokem.
Pak to bude hračka, samozřejmě pokud budeš mít rozumný build a budeš dělat questy na tvé úrovni a nižší.
Já jel alchymistu a jakmile jsem dostal schopnost občerstvení, 90% zbylé hry pro mě přestal být problém. -
Niekolko lvlov na zaciatku bude kus problem, neskor hm, zabudnes na to ze je to na najtazsej obtiaznosti a pride ti vsetko ako samozrejmost.
-
myslíš tu hru kde downgradli obtižnost a aby pak mohli vydat jakože dlc ng+?
-
100+ gameplay - last hours was bad - 0/10... asi tak však?
-
Oxenfurth? Autor to nehrál?
-
Že jo, já si taky řikal, že by ve hře měla být jen jedna zbroj a jeden meč, jedno znamení, který bys měl navíc hned od začátku, a aby zbytečně nezdržovali tak na mapě bys měl mít označen jeden bod, který kdybys k němu došel tak bys okamžitě úspěšně dokončil hru, všechno ostatní je totiž úplně zbytečná omáčka okolo...
-
Ze začátku budeš mít možná problém, ale jinak zbytek hry s prstem v nose.