Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x: ty seš hloupej až je mi tě líto, have a nice day ;)
  • kennyB
    x: blbej jsi ty, když tady pořád píšeš, že je to finální podoba hry. Jenže pro demen.a jsou demen.ní ti okolo, že ???
  • A jen tak mimochodem, takovej "test" kterej popisujes se dela tak, ze si pustim 100000x script, kterej simuluje klienta ... v kazdym pripade ovsem potrebuju, aby mi na serveru bezelo naprosto vsechno, jinak je to zcela khownu.

    A ver tomu hosku, ze zatezovy testy ruznych appek jsou muj denni chleba.
  • 2kennyB: Jak muze bejt nekdo tak blbej, to opravdu nechapu ... tvle... jak asi tak vygenerujes zatez, kdyz vsechno povypinas ...??? Jak asi tak bude ten srv fungovat ??? To je asi tak stejny, jako kdybys pustil hrace do wotka a vypnul spotting a zakazal jim strelbu ... zatez na serveru 00prd, a muzes si vesele odskrtnout "funguje to" ... lol.
  • kennyB
    x: ty pořád nechápeš smysl stress testů. Jde o to, jestli servery vydrží nápor přihlašujících se a hrajících hráčů. V tomto testu, také nefunguje vše, co bude ve hrách v plné verzi. Mohli klidně hráče nechat jen tak libovolně běhat po ostrově, kde neuvidíš jediné npc. Tohle NENÍ finální produkt *7*
  • lol ... za jakych par tydnu? O cem mluvis zjevne ani netusis ... TY. Zadna jina "open beta" nebude, prave tyhle vikendovy testy JSOU open beta - sak klicu se vsude vali neurekom. Bude jeste tak jedna ... dve dost tezko. Ale nic se nezmeni na tom, co vsechno nefunguje ... ta hra bude spustena presne v tom stavu v jakym je ted ... protoze NIKDO nebude riskovat ZADNOU zasadnejsi upravu mesic pred launchem.

    Teoreticky by se jeste mohlo stat, ze za 14 dnu vyhlasej odklad o 1/2 roku ... ale to by je PR sezralo. A prave ten +- 1/2 rok je tak doba, za kterou by se to mozna dalo spravit a uvest do pouzitelnyho stavu.

    Uz se tesim ... az platici hraci budou psat po webech ... jak si zacalovali svych 60 babek ... a po jednom vikendu skejsli nekde u lv8-12 .... protoze dal nefungujou qsty, nespawnujou se mobove/bedny/... a budou cekat mesic ci dva ... nez to nekdo spravi ... aby po par hodinach skoncili o par lv vejs ...
  • Nuž potom není co řešit *4*. Do roka a do dne skončí v nejlepším případě jako Secret World, v tom horším jako Age of Conan nebo SWToR, ale to by to dřív Bethesda raději utla kompletně. Škoda, škoda, hra je to celkem dobrá. Nic revolučního, ale v oblasti dnešních mmorpg, dobře odvedená řemeslná práce.
  • A co na tom chces chvalit? Herni mechaniky jsou zcela totozny jako ve 158 jinych mmo - ktere jsou navic velmi casto zcela zdarma. Grafika me nijak zvlas neuchvatila ... more je rybnik, pod vodu videt neni, potopit se nejde ... jako pochopim ze nejaka rasa trebas umi dejchat pod vodou ... ale jeste sem nevidel elfa, kterej by se neumel podivat metr pod vodu ...

    Muzem pokracovat - trebas ke zbroji. Je uplne jedno jakou mas na sobe, i v hvy zbroji behas jako kamzik, muzes kouzlit a strilet z luku ... zadna penalizace ... totez zbrane ... stejne nakonec 90% hracu skonci u nejaky uni kombinace typu hvy zbroj, obourucak/mec a stit + kouzleni na dalku. Jelikoz 100% souboju je vzdy ve finale nablizko, a luk je v tom pripade defakto nepouzitelnej ...
    Pokud se budem bavit o vizualu ... vypada opravdu nadnerne ... kdyz tvoje postava ma na sobe damsky saty ... a kozenou prilbici + ocelovy boty ... proste proto, ze to aktualne ma nej stats. Lol. Nejaka moznost aspon nektery soucasti nezobrazovat ... jaksi neni. Samo, hra ma letity a naprosto klasicky problem TES serie ... ze nedokaze simulovat zbroj ... takze se na tobe ocelovy gate chovaj jak dziny/kuze ... coz je doslova trapas.
  • preco by mal byt problem chvalit? Ked je hra super nemam najmensie zabrany ju vychvalit, ale to nemozem povedat o TESO.. Prva lokacia Copy paste objekty, uplne rozhadzane bez logiky (vazy kde nic nie je). ked sa mi koli pretazeniu serverov konecne podarilo vyybehnut von s teleportu ( vzdy sa to disconectlo a ked som sa znovu nalogoval, padol som z vysky a zabil sa), cakal ma neprijemny pohlad na grafiku horsiu nez skyrim a horsiu nez NWO. Az na to ze NWO o do mna nechce ziadne mesacne poplatky. Mali radsej spravit pokracovanie Single play TES ako tento klon NWO a GW2. A to su hry TES moje oblubene uz od cias Daggerfall-u (na Arenu som nejak nemal nervy).
  • Opravdu testovat betu a psát názory může každý, a vždy je jednodušší plivat než chválit ;) Tyhle věci se všechny uvidí až když hra vyjde ;)
    Já jsem byl na stress testech a bavilo mě to, hru mám předobjednanou a uvidím potom, pokud mě hra bude bavit xxx týdnů či měsíců, super, pokud to jako neverwinter online dohraju za týden a bude tam zničená ekonomika, hrát to přestanu :)
  • já stále nechápu, v čem máš problém s rozlišením stress testu od normální bety :)
    pokud se nemýlím, tak za pár týdnů by se měl client opatchovat na poslední aktuální verzi a dalo by se říci, že udělají open betu finální verze před releasem...takže ano...do té bety se máš jít podívat a pak vysvětlovat, jakým že způsobem ty "testuješ hru", protože podle toho, co tak píšeš, nevíš ani o čem mluvíš, ale to je jen můj ubohý ponížený názor ;)
  • 2huhi: ano, pro blbce jako ses ty a dalsi je velmi tezky pochopit, ze mesic pred spustenim nejde o zadny test, ale o prezentaci hry a PR akci.
  • Boze ... dalsi ... vis co, dej se na obchodovani ... zcela bezne se trebas auto prodava tak, ze ti predvedu rezatou nepojizdnou rachotinu ... a reknu ti, ze az si to zavazne obejdnas, ze ti dodam nalesteny faro ...

    lol lol lol.
  • Ja narozdil od tebe tu hru nehral, ale testoval, v tipech je (temer doslova) 'show cursor . (with defaults)' => rozhodne se tam NEZOBRAZUJE aktualni konfigurace.

    Hlavni linka muze bejt 100x vypnuta, takovej test je leda khownu a tvrdit, ze to nekde funguje umi kazdej blb, specielne, kdyz to nevidel ... lol.

    A narozdil od dmntu jako ty, ja testuju tu hru tak, jak mi ji vyvojar predlozil. Zvyraznit si hracsky postavy ... neumis co? Ja jo, ale to neznamena, ze budu nekomu tvrdit, ze "to prece jde", kdyz na to potrebujes externi upravu.
  • A co z toho bude mit ... kdyz to uz nekolikrat hlasilo tisice lidi ...a nikdo to nespravil? Protoze o neotevritelnych bednach se v chatu resilo uz pri minulych testech.
  • Hra ma nejaka negativa, ale i positiva. Rozhodne to neni uplny brak, ale jak tu nekdo srovnaval mesicni poplatky s GW2, tak mam na to podobny nazor, hra to neni spatna, ale neprijde me dobre za ni platit mesicni poplatky.
  • Jestli jsi nikdy nehrál Elder Scrolls, tak to koukej napravit. ;) Rozhodně doporučuju. Aspoň ten Skyrim (5. díl), když už ne Oblivion (4.) a Morrowind (3.)... Já u Oblivionu strávil 350+ hodin čistého času a u Skyrimu taky hodně moc. :) Morrowind mám, ale ten zatím jen moduju, aby byl použitelný v dnešní době...
  • Byla to beta, měl jsi to nahlásit... Kvůli tomu jsi ten přístup vlastně do té hry dostal...
  • Vyškrábejte mi oči. Já už bláhově doufal, že ten příšernej citát nikdy neuvidim *1*
  • Pokud povazujes negativni nazor za hate,tak ti to mozna tak pripadat muze. Ale ve skutecnosti je tu jen par hlupaku (slovo hater se na ne uz davno nevztahuje),co pod menicimi se nicky spamuji prakticky jakoukoliv diskuzi. A samozrejme diskuze se slavnym hernim jmenem pro ne ma vetsi hodnotu *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit