Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Neviem,strasne hypovali to ako volby budu ovplyvnovat pribeh,pritom v Zaklinacovi 2 to fungovalo 100x lepsie a ziadny hype som nezaznamenal,neviem ak Dragon Age 2 bol experiment,tak znacne nevydareny resp. nie taky aby som Bioware mohol dat bod za snahu priniest nieco nove,horsie je,ze zlyhal aj v zavedenych hernych principoch.
  • Cosi
    Ještě doplnim, tohle má být reakce na stížnosti hráčů ,kterým se v prvním díle nelíbila předvídatelnost příběhu? Je jedno co uděláš, ale uděláme ti příběh nepředvídatelný i kdyby nedával smysl? A věta: "Naši fandové na Dragon Age spoustu věcí doslova milují a tento vztah se mění ve vášeň,“ říká Gaider " Mě připadá jako silně alibistické kecy. A to mám Dragon Age II ve výsledku rád, ale stímhle ať se jdou vycpat nejsme blbci.
  • Cosi
    Ano příběh byl zajímavý a líbil se mi, a zopakuji, že se mi líbilo i vylepšení (i když né bezchyby) renegádských odpovědí, ale to, že prostě u nějakých voleb v příběhu jako poskytnutí svobody krvavé mázce Grace, nebo její uvěznění v Kruhu pod dohledem templářů, nebo první setkání se setrou Petrice (které nejde odmítnout) nemá vliv jak se zachovám to je pánové hloupé, dementní a v tom případě nevím proč nějakou možnost volby mám, když se to ve výsledku nijak neprojeví. Sakra vlastně žádná volba nezmění děj hlavního příběhu. Ani u společníků.

Je to taková iluze možnosti rozhodnutí, která ve výsledku ovlivňuje máximálně vedlejší úkoly. A projevení voleb z Dragon Age 1? Škoda mluvit. Nic. Takto pánové ne, a chtěl bych porovnání prodejů prvního Dragon Age s druhým jestli došlo k úbytku nebo ne.
  • Muj prezil a sel jsem s Morrigan za zrcadlo. Doufam, ze se muj hrdina stane v DA3 legenda nebo dokonce boss *1*
  • Hairy_Ass
    Ještě tě to s tím nickem nepřešlo? *7*
  • Hairy_Ass
    To je divný, vždyť Old Republic (MMORPG) podle mě universu Lucase šlape na paty mnohem víc. *3*
  • Cahir
    Tak mluvím samozřejmě o TORU, že...
  • jojo nechtel bych za nej hrat hlavne kdyz me hrdinsky umrel a ten dojak na konci proste nemel chybu dokonce i segra me prisla brecet na hrob
  • ale notak krome technickyho zpracovani, respawnu a opakovani lokaci to bylo dobry, proste je na tom strasne moc videt ten hodne urychlenej vyvoj
  • smejki
    narativní struktura DA2 byla to jediné, co mě na hře skutečně potěšilo
  • SA-reg
    Ty BLÁZNE. wow se světelnými meči je vrátí na trůn.
  • bmarg
    chystá? Tak to by mě zajímalo kde jsi to sehnal? Je to možné že ano, ale pro jistotu bych si to někde ověřil :-)
  • bmarg
    Kotor šlapal na universum Lucase moc na paty, takže LucasArts nedali ANO k tomuto vývoji (Tehdy o tom byl článek, když vyšel KOTOR 2, že další už nebude. Proto tu máme Mass Effect)
  • ,,...mnoha volem..."? :)))
  • Cahir
    Chystá, má vyjít koncem roku. *3*
  • Cahir
    Pokud autoři zbaví hru opakujících se lokací, lépe vyřeší respawn protivníků a odstraní-li celkovou "chudokrevnost" prostředí, budu nadmíru spokojen. Takhle jsem byl jen spokojen. Pro mě osobně to nijak velké zádrhely nejsou, já bych nesl hůře spíš špatný scénář a charaktery, ale samozřejmě rozumím tomu, že áčkový titul by měl mít patřičný vizuál i výpravu. Proti samotnému experimentu nic nemám, líbil se mi. Jsem toho názoru, že není ani tak podstatná forma, jako kvalita - a ta se udržela (několik questů a minipříběhů docela pokulhávalo, ale takových naštěstí byla menšina).

Ve trojce by se mi opět líbila změna místa. Rozhodně bych nechtěl hrát znovu za hrdinu z jedničky (nemám ale nic proti tomu, aby byl jeho příběh dovyprávěn - třeba bychom se o něm doslechli z různých deníků), myslím že jeho příběh byl natolik heroický a rozmáchlý, že dalším stupněm už by byla nutně hra za "zachránce celého univerza". Jeden Shepard mi prostě stačí.
  • trolo
    lol its not a bug, its a feature ! :D
  • nevite pls jestli bioware nechysta novej dil kotoru?
  • Viděl bych to tak že se v dalším díle nějakym způsobem střetnou Hero of Ferelden s Champion of Kirkwall... Mně se na druhym díle nelíbila snad jenom ta omezenost prostředí a opakující se lokace...Takže myslim že kdyby skloubili perfektní jedničku a trochu pokulhávající dvojkou tak bysme mohli mít další slušnou hru od BioWare.
  • NE !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit