Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší hra všech dob přichází. Smrtelníci, třeste se.
  • Hell Yeah!!!:-)
  • Mno asi se rad podivam, jak dokazali zjednodusit uz tak jednoduche hry, jake byli diablo jedna a dva. Verim jim, ze se toho ujali jak "nejlepe" jen mohli.
  • Důležitá informace: piráti si Diablo III nezahrají, alespoň ne plnohodnotně, a to je dobře.
    • SRANDISTO!!!!! to tu bylo už několikrát a stejně nic nepomohlo *1* *1* *1*
      Piráti si zahrajou a zdarma, ať se to nelíbí komu chce!!!! *1* *1* *1*
  • Veskoslav
    O dva dny později narozeniny, dárek jak stvořený. Jediný prů*er vidím ve zkouškovém:-D
  • on si ještě někdo myslí že blizzny budou dělat stejně dobry hry jako dřív ?? to musí být ale hodně naivní človíček většina staré gardy dávno od blizzen odešla
    podporujte sra_ky jak chcetě ale hlavně pak nebrečtě jak jde pc herní trh do kopru
    • ty tvoje "stary gardy" pracovaly na Hellgate London.
      • Myslíš Hellgate "epicfail" London? :)
  • Takže teď už jen jedna otázka. Kam s přítulkou? :)
    • Tak..nebudeme chodit kolem horké kaše..za kolik?
      • Je to smutny, ale jak pise Ales, tak ne za 45 euro :D 60 :)
      • Jako kolik bys jí musel zaplatit, aby s tebou šla? *15* Zajímavý dotaz.
        • Ty bys dával ženě možnost mít vlastní názor? YOU...what have you done! (nejapný pubertální vtípek, pardon). Já myslel, že to je inzerce, že ji prodává. *15*
    • Koupit notas.. koupit Diablo a usadit ji u vedlejsiho stolu :-)
      • Je to v plánu. ;)
    • To se psávalo v 80 letech.Nemáš tam něco nového?
  • http://aukro.cz/diablo-iii-ceska-krabicova-verze-i2388947906.html
  • Chci se zeptat jak to bude s konzolovou?...jednou jsem četl že bude později jednou že vyjdou stejně...
    Děkuju.
    • Veskoslav
      Stejně nevyjde určitě;)Blizzard vypustil informaci, že se konzolová verze připravuje. Víc nic.
      • ''Stejně nevyjde určitě''
        *15*

Napsali že je ve vývoji---
        • Veskoslav
          No dá se to pochopit více způsoby, ale já jsem reagoval na autora a ten se ptal, jestli to vyjde stejně a já jsem na to odpověděl: Stejně nevyjde určitě:) Není to myšleno, že by hra nevyšla, tole je kouzlo češtiny.
        • Ve vyvoji byla i ta fps ze sveta starcraftu.
          • Veskoslav
            Myslíš Ghost? To je velká škoda:(
            • Veskoslav
              http://www.youtube.com/watch?v=HuT6eIWdAqE
            • Mel jsem tuseni, ze se to jmenovalo Ghost, ale nebyl jsem si 100% jistej.
    • sleepless
      Konzolova verze je podle vseho ve vyvoji, ale oficialne oznamena nebyla, takze jestli vyjde, bude to s mnohamesicnim odstupem.
      • Ok dík moc :)
  • Já se ti o ní postarám *15*
    • a co když je hnusná :D
      • Tak se postará ona o mě. Uvaří mi! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit