-
Jsem v práci, takže není zas tolik času, ale že si to ty, tak večer se ti tu o tom rozepíšu. *3*
-
a koukám že si to hned do detailu rozpitval a odůvodnil co všechno je blábol, dík za příspěvek do debaty, takový debatéři jako ty maj tábor na webu novinky.cz
-
no z kreativního hlediska se to udělalo samo.. oni to "jen" zrealizovali - na programování a na tu schematickou grafiku ti stačí dvě cvičený opičky sry taková je realita ;)
-
Jo a ono se jim to z toho návrhu udělalo samo... Ty vole tohle je kec to už jsem dlouho nečet. *1*
-
hráč který hraje stavitelské strategie, tj. cílová skupina, se ke hře dostal už dávno předávno, protože podobný typ her je nedostatkové zboží - jo někdo počká, ale jen tak 10%.. neříkám že je špatnej dlouhej betatest (uzavřenej betatest autorského týmu lidí je v pohodě klidně po dobu pěti let), ale betatest počtu lidí kteří by mohli zastat obyvatelstvo středního města není úplně košér... ti zaměstnaní vybírali ze stovek návrhů cizích lidí z diskuzních fór a pak to jen poslepovali, byl jsem u toho :) ale máš pravdu že betatesteři zaměstnaní nebyli, oni za to jen platili vývojářum :) Ale nic proti, prostě jen řikám že takovýto mišmaš na kterém se podílela půlka světa nemůže být A) umění a za B) by se měl hodnotit podle vlastních kritérií a neřadit se mezi hry na kterých X let poctivě makal uzavřený tým
-
Nic ve zlém ale tohle je strašný blábol. Prakticky všechno co jsi napsal je úplný nesmysl.
-
Ta hra ale nevyšla několikrát, ta hra vyšla jednou .) Hráč který se k ní dostane až teď vůbec neřeší že byla dlouho v EA....Jinak ta vaše premisa, že vše co má dlouhé testování a EA musí být téměř dokonalé vůbec neplatí, už spoustu titulů ukázalo že ani dlouhej betatest někdy nepomůže.....a taky na tom nepracovali jiné lidé než ti zaměstnaní v Introversion .)
-
nevim jestli je úplně férový recenzovat podle klasických měřítek hru která není klasická; už v podstatě vyšla několikrát, testovaly ji tisíce lidí a vývojáři ji průběžně dolaďovali a pilovali podle představ hráčů... jako kdyby režisér každý měsíc pouštěl do kina materiál který natočil a podle ohlasu by štáb sestříhaval a dotáčel nové scény, je jasný že výsledek by byl na devítku z desíti... jen dodatek: jak tu byl nedávno článek ohledně toho zda jsou hry umění nebo ne - early access hra uměním není a být nikdy nemůže, protože to je kolektivní dílo na kterém pracovala půlka světa, hráči si to v podstatě splácali sami... kvalitní zábavní produkt ano, umění ne
-
Takže žije už patnáct let v permanentním bordelu =D? To mu jednou rupne v bedně, hele =D.
-
ale byl bych radši kdyby dělal bordel, tohle je extrémně podezřelý.. jinak s problémovýma vězněma to dělám Shawshank metodou, otevřou se dveře, vězeň se pokusí o útěk a co čert nechtěl, schytá to při pokusu o útěk brokovnicí do zad *1*
-
no je zavřenej na samotce za automatickejma dveřma bez kontaktu s ostatníma vězněma, má vlastní jídelnu, vždycky mu tam nechám donést jídlo, pak se automaticky otevřou dveře z jeho cely a jde se najíst, aniž by někdy viděl člověka co mu tam to jídlo nosí, ale občas mu tam někdo jde uklízet a to vždycky trnu *1*
-
Třeba je tak dobrej, že si ani nevšimneš, že něco dělá =)). Viděls film Law Abiding Citizen =P?
-
já mám legendárního vězňě, masového vraha, zavřeného na speciálním oddělení a za nějakých 15 let co si odseděl neudělal jediný přestupek, ani jeden, čistý jak lilie (to je v mém vězení snad jedinej) a fakt mě až děsí, podle mě vyčkává, tiše sedí a plánuje a jednou to přijde, Hanibal Lecter hadr *1*
-
:D To jsou přesně ty momenty, kvůli kterým je to pecková hra
-
Eh, jo, tys myslel na Steamu =). Pardon =).
-
Games tu hru v knihovne jeste nemaji, takze recenzi jen tak necekej *1* neni zac za info *1*
-
Úplně nejlíp to vystihne moje oblíbená hláška ze Skyrimu:
Zabít legendárního draka na legendární obtížnost je opravdu Legendární.... -
Trosku me ty negativni reakce lidi desi :(
-
Sebral zbraň, nedal se sundat jednou ranou tazerem a hlavně dokázal zabíjet holýma rukama.. udělal se tam děsný zmatek.. Ze svého minivězení se dostal přesto že tam měl 3 hlídky se psy, dva ozbrojence v obvodu kolem jeho cely a pár obyčejných stráží mezi tím....
-
Jak mohl jeden vězeň pobýt 4 dozorce?