-
Konečně to vyšlo. Na to jsem se těšil
-
Z prison architect mám výbornou historku.. Trochu nedobrovolně jsem získal legendárního vězně. Vraždil pohledem. Dvakrát skoro utekl. Prostě šílený. Bohužel jsem jednou nutně potřeboval informátora a on jediný se nabídl.. Nezbylo mi nic jiného než ho přijmout.. Po několika dalších vraždách (věznů i dozorců), jsem mu postavil osobní mikro vězení. Když později uprchl i z něj, už jsem byl strašně zoufalý. Provalil jsem to, že je informátor, a pokusil jsem se díky jeho infu naštvat co nejvíc vězňů. Potom jsem ho vátil k ostatním vězňům, s tím že je to vyřešené a oni se o něj postarají. Dva dny na to velká mela v jídelně. Legendární vězeň pobil většinu dozorců v místnosti (4) a s pistolí v ruce zabil tušim 8 vězňů. Začal utíkat až dorazil až k hlavní bráně - za ní už byla svoboda. Zdrceně jsem mu ji sám otevřel a nechal ho utéct... *2* *2* *2*
-
Vybalí na tebe všechno co ve hře můžeš dělat během pár minut a kde je pak nějaká motivace k rozšiřování vězení. Spíš zklamání než 9/10.
-
popravdě jsem zklamán .. myslím že promarnili příležitost jak udělat tuto hru zajímavější ... v sandbox modu velice rychle vše objevíte a pak už je vše to samé ... opravdu bych tam rád viděl mise se specifickými požadavky které vás donutí optimalizovat váš build ... a dostali jsme jen tutorial ... Ale i přesto pokud jste o tuhle hru ještě nezavadili .. opravdu stojí za to si ji zahrát ...
-
Už dlouho jsem hrával jednotlivé verze jak za sebou vycházely .. a myslím, že tahle finální je fakt super .. Pokaždé když si začnu novou hru začínáte inak stavet, myslet apod. Je to snad nekonečná hra a párkrát za měsíci si ji určitě zapnete :)
-
Hej, dík, na to sem si dělal zálusk a pak zapomněl, že už to vyšlo =).
-
Posledni dobou zacina early access konecne produkovat nejake dokoncene hry. V tech prvnich letech to bylo vic o neuspecnych a nedokoncenych hrach ale ted uz se zda ze konecne uplynulo dost casu aby taky dozrali nejake kvalitni kousky.
Dnes napriklad Viscera Cleanup dostava po dvou letech patch 1.0.
Kdo nezkusil nepochopi *1*
http://store.steampowered.com/app/246900/ -
Jo, nad touhle hrou jsem premyslel, asi by ji utahnul i muj i5-5200U. Diky za recenzi. Ted jeste zrecenzujte Kingdom http://store.steampowered.com/app/368230/
-
Zasloužená 9! *4*