-
Chtelo by to demo!Nebo aspon mit tu moznost 1h dema.Chci si udelat vlastni recenzi hry,1700kc je 1700kc.
-
Pokud někdo ví o nějaké české PC komunitě, co bude Project Cars hrát, pořádat ligy, turnaje atd, tak dejte prosím vědět. Nic jsem nenašel nikde.
-
-
Možná Ústav Virtuálních Závodníků - v současné době jezdí Assetto Corsa, pokud bude pcars skutečně simulátor a ne jen "závodní hra", tak to tam třeba také rozjedou... Doporučuji - AC-UVZ.CZ
-
-
Zatím o Project Cars neuvažujeme. Mě osobně, a mnoho dalším, vadí ten poloarkádový jízdní model. S Assettem se to rozhodně nedá srovnat. Navíc na ligové použití je to zatím nepoužitelné.
Co vím, tak www.gtarena.cz bude v nejbližší době přecházet na Project CARS, ale to jsou jen PS4kaři.
-
-
Kašli na Cars - Trackmania forever *1*
-
-
Řekl bych, že pro průměrného hráče je ta Forza série lepší hrou...
-
-
To je pochopitelné, když ho nebaví simulace ale arkádové hry.
-
-
To je uplne jedno,jestli arkada,nebo simulace,furt to je jen simulace a do skutecnosti to ma daleko,a pokud nesedis ve skutecnym aute,tak simulace je pekna nuda!I v arkade musis byt nejlebsi ridic a to vozidlo musis zvladnout.Me rekni kolikrat jsi dojel prvni v online rezimu.
-
-
Jj je to tak :) Ale ve forze v onlinu jde o to znat zkratky, byt v dobrem tymu, mit dobre univerzalni nastaveni auta a samozrejme umet ridit. Arkada to sice je , ale velice zabavna hlavne s prvky simulace , ktere se tykaji nastaveni vozu upgradu atd... Ale project cars je super neni to takova nuda jako motorsport a zase to odfiltruje male decka a pitomce co se hoji zduchanim ve forze.
-
-
-
-
....."Tohle není víkendové ježdění ve Forze, kde můžete v případě chyby těsně před cílem přetočit hru o pár vteřin vzad." .....
Prosím, když porovnáváte recenzovanou hru s jinou hrou(týká se to jakéhokoliv žánru), tak alespoň trochu korektně. Bylo by dobré zmínit, že tuto vlastnost ve Forza Motorsport/Horizon lze samozřejmě vypnout, jako spoustu dalších pro nastavení obtížnosti jízdy...... -
-
a i kdyby vypnout nesla, tak nikdo neni nucen ji vyuzivat *3*
-
-
Ak by ste chceli niekto zahrat online na Xbox One tak mi napiste spravu - Matej1992Svk :)
-
Tak po prvnich 3 hodinach musim rict , ze je to prijemne prekvapeni. Hraju to na xone a docela me to bavi. Proti forze trosku horsi grafika prostredi to je dane asi tou multiplatformitou. Co me stve tak ze nefunguji jako u forzy vibrace na triggerech, ale pry se ma dodelat. Pocasi luxus, snizena viditelnost, rizeni v helme, kokpity super , zvuky motoru taky luxusni i kdyz semtam blbnou. Rozhodne vetsi simulace nez horizon na druhou stranu se to chova trosku jinak nez motorsport, nevim jak to popsat. Ale motorsport me prakticky vubec nebavi pac je to takovy kockopes, ale tohle si na nic nehraje. Multiplayer funguje skvele, dal jsem neco najit sup najednou jsem jel v noci v audi za deste laman 24 :] Dal jsem neco pro zacatecniky - sup jedu v bmw nejakou kvalifikaci nejakeho okruhu. Time trial multiplayer , srovnani casu kde je jake kdo mel nastaveni , volant gamepad atd... takze luxus. Za me urcite dobre, ale jak uz nekdo psal neni to pro ty co chteji jen tak rychle zajezdit na oddech ale aspon to odfiltruje decka co se ve forze bavi tim ze narazi do ostatnich. Nicmene ted budu hrat forzu horizon i tohle rozhodne se ty hry neprekryvaji , ale motorsport prodam.
-
-
Ahoj, ak by si chcel zahrat online aspon nejaky practice tak mi napis mam nick Matej1992Svk, vyzera ze ta ta hra bavi podobne ako mna :) Forza Horizon je vazne arkada ale tak rozumne urobena ze auta sa priblizuju dost dobre skutocnosti narozdiel od NFS napr. Forza Motorsport 5 je uz blizsie k simulacii a preto ma ovela viac bavila ale az Project Cars mi pride ze sa zazitkovo podoba na skutocnu jazdu :)
-
"Proti forze trosku horsi grafika prostredi to je dane asi tou multiplatformitou."
Jo no. Aby to utahly ty lemracky, 3x vykonnejsi PC, tak to museli osekat.
-
-
Riesilo sa tu ze Nordschleife nieje ako v skutocnosti tak tu je porovnanie hry s realitou :) : https://www.youtube.com/watch?v=dO3GTk6QUWY
-
-
... :D ...je to pekné, ale má to jednu chybu. Tú, že ten Nurburgring v reále mi pripadá menej reálny ako v hre. :D Ako bol som tam už dávno...to je fakt. Niekedy v roku 2008, keď som bol pracovne v Kolíne. Tak som tam sekol aj okruh aj na prehliadku hradu Nürburg. Možno sa niečo na severnej slučke za tie roky zmenilo...ale faktom je, že to rozmazané video mi evokuje menej spomienok ako taká jazda z Project Cars. :D
-
A jen slepý nevidí ten rozdíl... nemluvě o totálně ohavných texturách cesty, vypadá to, jakoby z někoho tekl olej...
-
-
jj hlavne pozorujte jak se to clio ve hre chova uplne jinak nez v realu a to jeste jede na ne suchy trati...
-
-
-
-
Přestože jsem spíš fanoušek Assetto Corsa, doufám, že SMS se budou pCARS věnovat poctivě i dál. Oba tituly mají své a nabízí toho dostatek. Já mám ale bohužel čas jen na jedno =/
Osobně mám raději trošku víc pro puritány zaměřené AC, navzdory tomu, že jsem se do simulátorů zamiloval díky NFS:Shift. Bohužel dnes vidím neduhy právě na tomto enginu, a i když pro pCARS je očividně engine extrémně modifikovaný, pořád to není ono - ale to je jen můj pocit. Ze Škody 130R taky uděláte Porsche, ale není to Porsche.
Jo a mimochodem, pro fanoušky pohledu přímo z přilby - je to nesmysl a nemá to žádnou výhodu, spíš naopak.
http://img.photobucket.com/albums/v504/F12Bwth2/Forums/drivingmypov.jpg
Váš monitor by měl zobrazovat jen to, co je v rámečku, s tolerancí max. o 10°-15° širší pole. Je to zejméně kvůli promítnutí reálných vzdáleností, což je klíčové při brzdění, najíždění na apex apod.
https://www.youtube.com/watch?v=4yYeiAHsdr0 -
-
Pořád se jedná o 2D obraz, který až tvůj mozek dotváří do 3D světa, tudíž o "reálných vzdálenostech" nemůže být ani řeč. Když si i na malinkém monitoru nastavíš přirozený FOW 120 a nebudeš mít kolem monitoru žádné rušivé elementy, tak ti budou vzdálenosti přirozené. Opačný extrém, kdy si na velkém monitoru nastavíš nějaké malinké FOW (90-°), tak se mozek rychle unaví zíraním do dálky a začneš mít problémy s točením hlavy ("motion sicknes"). K tomu videu co jsi postoval: Kdybys při řízení koukals přez ruličku od toaleťáku, tak ti taky bude jízda připadat pomalejší a bezpečnější, ale jak by to dopadlo, si umíš určitě domyslet sám.
-
-
Jasně, já taky nemám nastavený přesně "ideální" FOV, protože chci mít zachovanej nějakej pocit rychlosti. Přecijen pořád jen "simulujeme" *1*
-
+ i cocka v lidskem oku ma zakriveni s cimz zadna 3D karta nepocita, pokud ti bude FOV sedet v urcite relativni vzdalenosti (treba 50 metru pred autem), tak ti nesedi nikde jinde ....
-
-
-
Pěkný.
Koukám na nějaké video v 60FPS a fakt pěkný. Doufám, že se to bude dobře prodávat a domakají věci na které si budou lidé stěžovat. Mít dvě skvělé a promakané simulace na PC je super.
Ještě to chce to simulaci Rally. -
-
tak se podívej na Dirt Rally. Po X letech od vydání Richard Burns Rally je tady konečně pořádná rally simulace. Je ted v early accessu a zatím jsem slyšel jen samou chválu i od lidí co milujou RBR a to už je co říct.
-
-
Dirt Rally není špatná hra, ale pořád to má daleko k nějaké hardcore simulaci. Ta hra má fyziku na úrovni stařičkých Rally Masters / Rallisport Challenge, což byly super hry, ale v době jejich slávy se pořád označovaly jako arkáda. Z Dirt Rally jsou lidi hotoví, protože od RBR tu nebyla jediná trochu serioznější rally hra.
Taky mně příjde, že lidi trochu zapomínají na to, že obsah v Dirt Rally je z půlky jen recyklace posledního Dirtu a proto mně early access cena příjde dost utažená za vlasy. Za takovou hru by se nemělo platit víc než pětikilo, protože Codemasters si s tím očividně moc práce nedali.... Tak už to ale chodí - nechat zákazníky několik let hladovět a pak ti utrhnou ruce i za plesnivou kůrku od chleba... -
Tam je ještě dlouhá cesta do finále. A nevíme jak to velká firma předělá aby to odpovídalo vizi vedení, které si udělalo nějaký průzkum. Ale zatím to vypadá dobře to máš pravdu.
I když jsem četl názor nějakého "znalce", že to není simulace protože tam nemáš tam různé druhy pneumatik, auta mají špatný kontakt s vozovkou atd.. Prej to je více realistická arkádová hra. Ale simulace jako tahle hra a AC to není. -
-
Výběr pneumatik tam samozřejmě bude, jen to ještě nemají implementované v tom buildu co je na steamu k dispozici. Kontakt s vozovkou je prý právě super na všech površím kromě asfaltu, tam je to prý zatím celkem špatné a arkadovitější, ale ty drsnější povrchy jsou prý právě hodně dobré. Ale uvidíme, sám jsem ještě neměl tu možnost to vyzkoušet.
-
-
Jo, asfalt stojí za houby. Ale do konce vývoje je ještě daleko, určitě ještě před vydáním vyzkouším, zatím to vypadá nadějně.
-
-
-
-
-
Je fakt, ze na sim forech uz pres rok se s hrou nepocita- tedy ve smyslu, ze rozhodne nebude konkurenci pro assetto corsa. Tihle HC hraci maji jasno. Je to pro project cars skoda. Budou nekde uprostred a je tovidet i zde v diskuzi.