-
Hmm hezky pojezdeni,ale Assetto Corsa je Assetto Corsa. Kdyz obe hry porovnate tak o simulaci(jak se pise v recenzi) v pripade pCARS nemuze byt rec.. Je to jen hodne dobra polosimulace. To Assetto z vas udela prave zavodniky;)
-
-
Pokud ti hra dovoli zduchance atd,tak zavodnikem leda tak kulovi!Kdyz nekoho muzes naborit,tak je to onicem,a to me stve v drive clubu,v gt6 byli poradny penalizace!
-
-
no pozoor,vsechno je o nastaveni,v Assetto si muzes nastavit penalizace za kontakt s protivniky.. *1*
-
-
-
Tak už jsem hru zkusil, první dojmy, hw je to hodně dobře vyvážené a vyladěné, zahrají si to všichni, i na starých počítačích, pokud mají aspoň 4 jádro, nicméně screeny a trailery docela dost klamou - graficky je to tak o třídu dolů než screeny(jedu FHD při max. nastavení). Menu hry a vše s ním spojené je hnus, hlavně dlaždicové pozadí. Jízdní model - libůstka, až na pár maličkostí, jako míra poškození vozu, občas sem narazil bug, nebo špatnou texturu, zvuky nárazů jsou špatné. Další nedostatek je nemožnost cokoliv měnit během hry - nastavení volantu, klávesnice, grafiky, zvuku atd..., vše buď chce reset, nebo najetí do hlavního menu. Moc se mi nelíbí, že hra nemá aspoň základní tuning prvky, aspoň laděné výkonu mohli přidat, což asi hodně lidí odradí. Další věc je pro mě ne moc povedená kariéra, žádné expy, goldy... jen hloupé zapisování na závody, a další blbosti. Jinak ve hře je celkem málo aut. Vpodstatě to co psal autor v recenzi to je i v plné verzi hry, ale graficky a po stránce jízdního modelu je to perfektní, dokonce jde nastavit tlak v pneu a palivo za jízdy ubývá, realné počasí, náhodné poruchy, atd... kam se hrabe NFS Shift 1 a 2, naopak oproti Shiftům, tu chybí tuning. I tak je to pro PC celkem dobrá volba za posledních několik let(s vyjimkou Shiftu 2 a Asseto Corsa) a docela dobrý konkurent pro Forzu 2, ale na Forzu bohužel nemá. Čekal jsem od téhle hry víc, takže krapet zklamání.
-
-
Jaky tuning konkretne ?
-
Mně přide zase menu super, protože nemusím používat myš a v klidu a míru se ke všemu dostanu ovládacími prvky na volantu. Tohle neustálý žonglování mezi klávesnicí, myší a volantem nesnáším.
-
Co multak? Me jde hlavne o multak na karieru kaslu.
-
-
presne tak!gt6 jsem jezdil hlavne multak!Single jezdim z donuceni,nebo me spis u singlu drzi to,ze vidim casi svich kamosu,nebo online casi jako v driveclubu,jinak nad singlem mavnu rukou,neni to ono.
-
-
-
Honzo, dekujem *1* Pekne se to cte.
-
-
Olejník je videoherní bůh! Já ho prostě žeru i s tou jeho proto-hipster image.
-
-
Jestli se chcete projet v Project CARS s československými virtuálními závodníky, případně hledáte stabilní přátelskou komunitu CZ/SK hráčů závodních simulátorů, tak navštivte UVZ - Ústav Virtuálních Závodníků. Mimochodem - tuto sobotu pořádají první závod pod pCARS! AC-UVZ.CZ
-
Porad premyslim kde koupit krabicovku, co vy budete kupovat digitalne, nebo krabicovku?
-
Nemate nekdo nejaky info (treba z wmd fora) ohledne nvidia physx efektu? Slibovali turbulence a to je jedina vec co me na te hre zajima.
-
Uz pri precteni jmena autora a znamky recenze sem si rekl ze recenzi nebudu ani cist.
Jenze PC je moje nejocekavanejsi hra roku a tak sem neodolal a recenzi precetl, jaka chyba. Neustaly srovnavani s Forzou (jejich zaryte fanboy autor asi bude) a dalsi vytky autora sou uplne mimo.
By me zajimalo s kolika auty jezdil ve Forze, no opet sem si potvrdil ze Olejnik je jako autor recenzi uplne mimo, coz dokazal i Order. O Project Cars sme se v recenzi nedozvedeli nic, zato o Forze nam toho autor napsal az az.... -
-
Co to meles!Order1886 je bozi,je to filmova hra!Ne zavodni!Vys vono exsistuje mnoho zanru.
-
-
No na ty 4roky vyvoje nic moc!Pamatuju jak lidi peskovali,kdyz ve vyvoji bylo gt5 asi 2 roky.Ta hra to tenkrat schytala!Pro me 2 body dolu za 4roky vyvoje tecka!
-
Tak hra sa volá project cars, ale tých cars tam dokopy sotva 50 ale s tým rozdielom, že napr bmw m3ka je tam hneď tri krát alebo napr. taký lotus crossworth hneď 4 krát ...Bieda no, aspoň ten počet tratí je slušný cez 30 tratí každá s rôznymi variáciami, to je slušné. No ale aj tak mne to pripadá za tie nekonečné roky vývoja stále ako o trošičku lepšie vyzerajúce bratček shiftu 1 a 2.
-
-
Aut je 78. Budou pribyvat dalsi skrze free DLC.
-
-
Tak nech ich je 60, na hru, ktorá sa točí len okolo áut je to sakramentsky málo s tým dodatkom ako som už napísal, že ich je aj 60 , ale niektoré autá tam majú rovno zo 3 či až 4 variácie. To je ako povedať že hra má 10 tratí ale každá trať má zo 10 variácií, tzn, že to má 100 tratí....Je to bieda, a platené DLC za autíčka si môžu strčiť láskavo do pierdole.
-
-
Slovo FREE ti vypadlo? Nebo proste budes trolit za kazdou cenu?
-
-
Zůstaň v klidu, Lunk je mistr v používání Googlu *1*
-
"trolíš" tu tak akurát ty, mazanie medu okolo huby poznáme, že budú vydávať dlc s autami každý mesiac zadarmo, tak o tom si môžeš nechať len snívať. Tomu veria možno tak len taký dôverčiví cocoti ako ty.
-
-
Od kdy jsi tak intelektualne nesmely? Od te doby, co te zneuzival dedecek, nebo az kdyz se pridala starsi segra? *14*
-
Tak ja ty auta delam. Tak tomu i docela verim *3*
-
-
-
-
-
-
Ty asi nevis co znamena slovo C.A.R.S. v nazvu hry co?
-
-
Počúvaj ma sem ty jelito, google vie používať aj postihnutý down, takže s tým tu moc nemachruj. A hra sa určite nevolá project cars len preto, že to je skratka pre komunitou asistovaný závodný simulátor.
-
-
-
Nevíte někdo, jestli se dá hra už dnes koupit?
-
-
Myslim ze digitalku muzes parit od zitra, a krabicovky maji datum dodani v pondeli.
-
-
Spouštěli to někdy kolem jedný dnes v noci, takže jezdit už klidně můžeš.
-
-
Aha tak to sem nevedel. No ja cekam na krabicovku, nehodlam se nervovat pri stahovani.
-
-
nervovat pri stahovani? to tahas pres mobil? 20 giga to je tak na hodinu...
-
-
Běž si machrovat jinde ty žalude.
-
No tak bohuzel u me je to tak na 15 hodin a na to kaslu. Ne kazde ma moznost internetu jako ty.
-
-
-
-
-
da
-