Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JoOo +500, +50, + 150 , +999, + 8796. přesne to si od FPS predstavuju, aby me vsude litali cisla za každou pič... co udělám.
    • Taky jsem popravdě nepochopil co to dělá ve FPS... V cod1, ani cod2 to nebylo.. nechápu proč to dali do COD4 a od té doby se to drží v CoD :-((
  • Mám rád CoD, MP si vždy rád zahraju..ale bez srandy, bývalo to podobný, ale...proboha, vždyť je to přísahám bohu UPLNĚ ta stejná hra co už jsem jednou hrál - tím myslím MW2...to je síla..no jako fakt uppravili jen mapy a voilat - vydali novou hru? Jak mi tohle nikdy moc nevadilo a prostě jsem bral že zachovávají koncept, taky tady je to prostě na chlup stejný, snad jen ty zbraně vizuálně upravili *9* *9*
    • Ano i interface / hud, vsechno uplne stejny. Na druhou stranu jsem si u hrani CoD6 (MW2) rikal, ze mi hodne chybi free dedicovane servery + pam mody + fan mapy. Tady bych se toho vseho mohl dockat, takze na dva-tri roky bych mel mit o fps mp hru postarano.
    • Jediný co je nový tak sjem viděl ty pitomosti na dálkový ovládání, turrenty a ták, ale vždyť...takový hlouposti by se vlezly do DLC, pokud to stačilo letos k vydání nové hry...tak ať si pokračování příběhu nebo ne, huknou, za tohle jim nedám ani korunu, omlouvám se, ale nekoupím dvakrát stejnou hru..snad Red Orchestra potěší
  • RATATATA +500 SUPERKILL, RATATATA +600 ONE SHOT KILL,RATATATA +450 HEADSHOT (MAXIMUM SERGEANT), RATATATA +700 HEADSHOT,RATATATA +300 PAYBACK,RATATATA +750 MAXIMUM KILL
    (MAXIMUM SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS ),RATATATA +730 ULTRAKILL (MAXIMUM SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS TO THE MAX )
    Tak dementni gameplay jsem uz hodne dlouho nevidel,vsude blikaji cisilka ,zbrane se chovaj hur jak paintballky,no tragedie *1* .
    Ale hlavne ze je to vsechno supercool
  • Není to špatný, ale kupovat nebudu, protože je to úplně to samý. *4*
  • call of booty: modern whorefare *5*
  • stejný jak MW2 podle videa :-(
  • johnysak
    New "super" zbraně a vybavení + New název = New CoD......
  • Déjà vu ???
  • tuto hru a cele to studio by meli zakazat a rozpustit... davaji krasnej priklad vsem, ze muzou vydelat mrte penez na absolutne shitozni, nepodarene a stokrat pevarene hre. Ale funguje to v prumyslu filmovem tak proc to nedelat i ve hrach... sem zhnusen...
  • No teda, podľa toho videa to vyzerá na taký efektnejší Moorhuhn *2* Ja som sa pri odstrelovaní sliepok kedysi celkom bavil, ale pýtať za to také prachy? No fuj! Len sa bojím, že BF na tom nebude o moc lepšie *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit