Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    Proč to hrajou takový idioti, to tam nemůžou pustit nějakého normálního hráče COD tohle je jako by to hráli důchodci *1*
    • Mno... asi pujde o to, že video (ostatně jako všechna) je z konzolí, kde se gamepadem blbě hraje *3*
    • kdyby tam dali normalniho hrace cod tak by se tam jenom kempilo
      • conflig
        A hele, další odboorník na COD
  • Ech... Zas to isté v multiplayeri... Ale to je jedno, Call of Duty hrám aj tak len kvôli hollywoodskemu singlu...
  • vojtas562
    Juchu mám co pařit až mě přestane bavit BFko 3 a Red orchestra . *5*
  • Asi to bude zábava, ale upřímně, nemohl by toto být datadisk/dlc/update do MW2?
    • Ne nemohl protože z dlc/datadisku/updatu by neměli tolik peněz
  • jesusek
    Když už udělali po třetí.. nebo po kolikáté, co já vím... tu stejnou hru, tak by tam mohli přidat alespoň jednu důležitou věc. A tou je RECOIL!! Hrál jsem teď Black Ops v té "weekend free" akci na Steamu a musím říct, že pocit ze střelby se prostě nedostavil. Bez zpětného rázu taky samozřejmě není problém někoho zabít i přes půl mapy neustálým fullautem bez jakékoli námahy. Jeden z důvodů, proč dám osobně radši přednost Counter-Striku nebo Battlefieldu.
    • Ja mw2 hral v minulem freeweekendu a musim rict,ze tolik headshotu behem jedine hry jsem v zadne jine hre neudelal.Az mi to prislo uz komicke.
      Tohle je proste rambo styl hra.
  • Trapne ale pre dute hlavy ista zabava urcite, len skoda kam to vsetko smeruje :(
    • ježiš bež hrát wowko ty tupá palice tohle je dobré oodreagování na večer co si zahrajes tak hodinu.... *2*
      • A za to odreagování bych měl platit 60 EUR??? Fakaheda!
    • sry ale tupe pobihaci strileni je klicovym prvkem teto hry, tak se jen tezko muzeme zlobit prave na to .. je to jen o tom jestli jses cilovka nebo ne .. s IQ, vekem (dobra mozna s vekem ano) to moc spolecneho nema .. ja to zkusil - nebavilo - nehraju, ale na Elder Scroll serii taky nemuzes nadavat, ze se tam mluvi a musis se presouvat na velke vzdalenosti .. a ze je to po seste to same? hold dobre postaveny obchodni model ..
      • Ano mozno som z toho uz vyrastol ale strielacky som hraval a hodne, hlavne CS bol som v top SK clane a drzal dost dlho niekolko rekordov takze o FPS viem svoje, i ked zrovna porovnavat CS s CoD je odveci, problem je ze sa to nikam neposuva a pokial hraci nezacnu byt trocha narocnejsi tak im tu istu prevarenu polievku budu firmy servirovat stale dokola. A to je to co mi vadi.
        • CSko jsme tak pred 10 lety sjizdeli na vejce snad vsichni .. a nevim jestli by me to dnes bavilo .. nejak se ted organizovat s lidma, ktere znas je prakticky nemozne (nemylim ze bych dal dokupy 5 lidi co znam a kteri hrajou tu samou hru) .. clovek se spis chce na chvili vyblbnout
      • Komu vzdavas hold?
        • proc bych mel vzdavat nekomu hold :) .. dyt to jsou jenom hry :) jen si nemyslim, ze clovek musi mit nejake zasadni poskozeni mozku aby ho bavily hry jako COD a vlastne i BF a MOH ..
          • ZvacA
            Každopádně, upozorňuje na to, že v tvém případě se má psát " holt" ne "hold". :)
            • hluboce se omlouvam za neodpovedny pristup k tvemu rodnemu jazyku ... bohuzel mi nebylo doprano, aby vyrustal v teto krasne zemi :) snazim se, ale vidim, ze priste budu sve prispevky konzultovat s prislusnymi odbornymi publikacemi, nez je takhle lehkovazne vypustim do eteru ;) + pokud vim "vzdavat hold" se pise s 'd' .. ale mohu se mylit ...
              EDIT: narazis na hold v predhozim prispevku .. tak to je samozrejme chyba a tim padem posledni prispevky jsou jen nemyslnym plytvanim prostredku v dusledku me lingvinisticke nedokonalosti a nepochopeni sarkazmu Lolitky, z toho plynouciho :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit