Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi vtipné video demonstrující dokonalou recyklaci MW2. EA s BF se vydalo stejnou cestou jako Activision s COD, bohužel.. Letos dámy a pánové, letos může nastat zlom, kdy si rozumní hráči konečně koupí jiné hry a tvůrcům vzkážou "tak takhle NE!". Velká šance je zde pro Red Orchestru 2 a další kousky.
    Hraním COD2, COD4 nic nezkazíte, pořád se jedná o špičku MP hraní s velmi početnou komunitou.
    Jak jsem se těšil, tak jsem velmi... zklamán, slušně řečeno *7*
    • MishKonn
      Já bych si taaaak strašně přál, aby se to už konečně projevilo na prodejích...aby lidi neplatili za stejnou hru 2x (nebo 3x, i 4x). Ale bojím se toho, ač mám tu zemi rád, že se po tom v USA jen zapráší.
      • Tak to si piš *3*
  • Danieledl
    No určitě neříkám, že si to nezahraju,protože jsem fanoušek CoD,ale zároveň i BF a docela by mě zajímalo co by vyšlo ze spojení těchto dvou FPS pecek.Rozhodně se těším na obě,nevim proč, ale na MW trochu víc *4*
    • Vsak BF3 je v podstate spojeni BF2 a toho cod.A stoji to za....
      • Ale fuj ty lháři! Řekl bych spíše spojení BF2 a BFBC1/2...
  • Obdivuji, že si někdo dovolí to srovnávat s BF3 *1* Quakestyle, pobíhat a střílet... to můžou hrát i na kociánce s iq tykve, něco takhle jednoduchého určitě zvládnou...
    • On ten bf3 bude mit k tomu "quake style cod" blize nez si myslis.Holt EA to porazeni cod vzala tak,ze z toho BF3 ten cod v podstate udelala. *9*
      • USER47
        Tak ona BF série nikdy nebyla tomuhle stylu moc vzdálená. Ještě mám v čerstvý paměti dojmy z opěvovanýho BF2 (vanilla verze), kde veškerej gameplay spočíval v bunnyhoppingu a spamování granátů. Nejvtipnější byly ty střety, kdy k sobě přiskákali dva soupeři na vzdálenost tří metrů a minutu do sebe stříleli (za neustálýho skákání a lehání si ve vzduchu), dokud jeden nechcípnul. I to CoD proti tomu vypadalo jako vysoce realistická hra.
        • to si prostě hrál na špatných serverech... v BF2 byly noob servery a servery normální. Na noob servery si člověk šel zablbnout - většinou to byly napráskaný Karkandy, kde byla polovina týmu za kulometčíka a druhá polovina za snipera. Hráči tam jen běhali a házeli nády a snipeři sypali jeden claymore za druhým. Většina zkušených hráčů tyhle servery dobře znala a nechodila na ně (případně na ně zkušení hráči chodili po pár pivech čistě pro legraci). Podobné noob servery existovaly i pro vozítka - i o těch se dobře vědělo a chodilo se tam jen občas. Lamky samozřejmě takové rozlišovací schopnosti neměly a chodily kamkoli a pak nadávaly, že je battlefield jen o spawnkillingů a bunny hoppingu. *4*
    • Tak tos to s BF3 vyhrál vole... *15* *15* *15*
    • USER47
      Jo, zatímco BF je vysoce sofistikovaná realistická akce pro lidi s IQ minimálně 140, kde se rozhodně nic jako "quakestyle, pobíhat a střílet" nekoná. Keep dreaming.
  • miker17
    další pi*ovina pro nadržené Redbull slopající smažky
  • Rinkimen
    Možná se mi budete smát, ale nestala se náhodou chyba? Nemá být na konci traileru "MW2 new map package"? Připadá mi to naprosto stejné...
  • CRYPT
    ja jsem CODckar od dob co jsem zkusil COD2. Driv jsem hraval Medal of Honor, presel jseem na COD a od te doby jsem verny CODcku, at se na mne ale nikdo nezlobi, ale kdyz porvnam gameplay z Battlefieldu 3 a tohoto odpadu - ze by predelavka MW2? - tak je mi do breku. Co to proboha je? Premylim ze pujdu do Red Orchestry, protoze Battlefieldu moc neverim a toto COD vypada na slataninu z EPIC FAILU MW2. Dekuji nechci
    • Já přeju COD drtivý neúspěch, aby se autoři probrali a konečně udělali něco nového. Recyklovat a těžit z toho prachy je až moc snadný. Jen smůla, že trh s hrami dělá skoro výhradně USA (nepočítám trh v Asii, který je zaměřen trochu jinak) a tam se vzhledem k cenám prodá prakticky cokoli - takže i úplný hnůj. Díky tomu vzniká řada naprosto zbytečných her.
      • On je časem potká stejný osud jako sérii NFS... ale na (ne)probuzení EA jsem čekali podstatně délé... doufám, že se Activision vzpamatuje rychleji *3*
  • Stejně je trapné jak každý říká že ej MW 3 jak MW 2 *1* a přitom je BF3 jako BF BD 2
    • Ac se mi smer,kterym s bf3 ubira nelibi,tak bf3 ma aspon hezci audiovizual nez jeho predchudce (bc2).Coz se o poslednich dilech cod rict neda.
      V konecnem dusledku,ale bude bf3 tomu cod tak podobne,az to hezke neni.
  • nejsem zastánce her online ani her CoD a MW ,ale tohle muže bejt určitě zábava
  • Behani nahoru a dolu mapou, casto zcela bez smyslu a kropeni vseho na co clovek narazi. Postupem casu mi tento zpusob hrani prijde mene a mene zabavny. Nelze uprit drobne zmeny a novinky, casto k lepsimu ale jako celek me to prestalo oslovovat. Nastesti se na trhu vzdy najde nejaka alternativa.
    • USER47
      No jo, když hraješ jen deadmatch, tak je to běhání po mapě a zabíjení všeho co se pohne. To je tak nějak definice toho módu. Naštěstí jsou tam samozřejmě i módy jiný, že ano...
      • TDM jsem hral vzdy jen okrajove ale bohuzel jak uz zde bacil podotknul jen vyjimecne je herni styl "jinych" modu odlisny. Takze vzdy po nejake dobe jsem usoudil ze hrani MP CoD potazmo MW je jen ztratou casu. Pokud ma nekdo jinou zkusenost, uprimne mu ji zavidim.
      • ktore sa v tejto hre hraju uplne rovnako beh a zmetena srelba.Zial spomenuty sposob skutocne funguje najlepsie.Kto pri tom este aj skace je priam nezastavitelny pokial nepride este vacsi hopsaj.
        • Ja jim rikam klokani, a jeste kdyz pritom kolem sebe bodaji nozikem v rytmu siciho stroje a bez ujmy skacou z druheho patra na ulici tak nevim zda se mam smat, brecet nebo je zastrelit. *2*
  • Ten engine se podobá tomu hnusnýmu z BO *7* Kdyby nechali ten z MW2...
    • Ten engine, kamarade, je uz z CoD2 uplne stejny... jako je trosku vylepseny, ale CoD2, CoDMW, CoDWaW, CoDMW2, CoDBO, CoDMW3.. vsechno to jede na zaklade enginu z roku 2005.
      • jasny je to stejny, ale v MW2 byl aspon vylepsenej a pouzival lepsi textury, v BO to zas bylo hnusne vyblity.
      • johnysak
        A to sem si říkal že to v ubisoftu trochu přehaněj s enginem v assassins creed, kterej je od prvního dílu stejnej. Spletl sem se........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit