Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
prvni poradny trailer? .) to je vice nez usmevne. zvlast pri porovnani s BF3. prvni CODy jsem mel rad, ale tyhle recyklovane datadisky s novyma mapama...ne diky
-
Mno, po tom, čo som vyskúšal betu Red Orchestra 2, ma tak nejak COD aj BF prestali zaujímať. Úplne seriózne vážne.
-
-
Jo to věřím, na vydání se už těším.
-
-
Prestante tady porad spamowat porad dokola a becet. Stejne si to vice jak polovina lidi koupi i nekteri kteri tvrdi ze ne. Pokud se vam hra nelibi tak ani na tyhle fora nechodte. *10* Tam si reagujte na prizpevky z BF3. Ja jdu do obou her ale to jak tady melete porad dokola je hnus
-
-
Zalez, ovečka *7*
-
Nekoupim, ale ani nestahnu, to je rekl bych jeste vetsi trest *12*
-
nebrec
-
-
když si odmyslím ptákoviny okolo tak to má multiplayer Dooma :D
-
Ano...vidím MW2 s jinými killstreaky a mapami, s ne moc schopnými hráči...Call of Duty ztratilo smysl kupovat ve chvíli, kdy získalo MW II tak masivní prodejní úspěch...tu vlnu noobů (ano, já vím, je to opravdu až moc často nesmyslně používané slovo, ale nyní skvěle vystihuje co chci říct) a později (většinou právě z těch, co hrát neuměli) cheaterů, kteří zaplavili servery nemohl porazit žádný patch, protože to nebyla jen chyba hry (čímž neobhajuji Call of Duty jako takové)...Ve chvíli kdy není problém nahrát každou mapu 20 killstreak (respektive s nastavenými killstreaky Harriers/Pawe Lov/Chopper Gunner stačí 11, a zbytek dojde tak nějak sám), jaký má význam takovou hru hrát? Kde je nějaká výzva, která vás donutí, i za cenu nervů, se vyhecovat, hledat novou taktiku či cesty po mapě? A pokud pak přijde AIM boter, který zase naopak vždy bude lepší než vy, kde je pak chuť hrát, když víte, že to nemá význam? Ne, to pro mě prostě není...a proto jdu jenom do Battlefieldu. Nechci tu poukazovat na jeho klady oproti CoD, ani se přidat k všeobecné rebélii, jaká je CoD vlastně sračka, spíš chci říct, že původně to vůbec nebyla špatná hra (A dokonce i teď, když přijdu na starý MW, tak je to oproti MW II něco úplně jiného)...Co s ní pak udělali autoři, to už je zase jiná věc...
-
-
Tak serie cod mela sve zacatky velmi slibne.Od skveleho prvniho dilu az po slusny mw1.Od mw1 dale to uz ale slo velmi strme dolu z kopce.
Na prvni cod mam skvele vzpominky,co jsme se s kamarady nahrali na lan.
Ale kdyz jsem mel moznost zkusit mw2,tak to byla tragedie.
Ale cert vem ten gameplay,kdyz to nekoho bavi tak proc ne,jen kdyby to takhle neskutecne nezdimali a hry na urovni chabych datadisku neprodavali jako plnohodnotnou ackovou hru.
Problem je,ze ostatni vydavatele vidi,co vsechno si hraci nechaji libit,pokud jde o osvedcenou a znamou znacku a proc si taky neprivydelat ze.
-
-
No pokud jde o efekty, hlavně v fps střelba se zbraní je pro mě nejdůležitější, tak horší šit sem neslyšel. To se tam nahání s pistolkama na paintball, nebo při tom serou strachy? A pokud jde o samotnou hru, DEJA VU už po nekolikáté.
-
Ten vrtulník si dal nějak načas než vybuchnul *12*
-
Online strielačky som skoro nikdy nehrával ale v prvom modern warfare som strávil v multiplayeri fakt hromadu času . Vtedy to bolo ideálne vyváženie medzi vyprázdneným pobehovaním po mape a strielaní po všetkom čo sa hne ( ktoré ma samo o sebe v iných hrách fakt nebaví ) a umiernenou tktickou akciou ako BF ( čo ma samostatne tiež moc nebavilo ) a v COD 4 to bolo namiešané v tak dobrom pomere že som sa k nej vždy rád vrátil ako k príjemnej oddychovke. Keď prišiel MW 2 tak som sa samozrejme tešil ale bol som pomerne sklamaný. Nové killstreaky a zbrane a všetko boli síce strašne pekné na efekt ale po dlhšiom čase nadšenie opadlo a bolo jasne vidieť ako to povrchné pozlátko rozbíja balanc hry a vpodstate každého ženie k tomu aby sa choval ako úplny egoista a hral len na vlastnú päsť . Team deathmatche v MW2 už boli skvor než o tom ktorí team vyhrá egohoničskými pretekami kto sa z teamu dostane v rebríčku vyššie . čo mi na tom vadilo najviac boli asi mapy ktoré sa oproti štvorke absolútne zmenšili a celá hra strašne zrýchlila tempo načo ja niesom úplne hráčsky stavaný . Odvtedy som na nové diely COD zanevrel a ako vidím tak v tomto novom sa len pokračuje v tom zabehnutom trende ( všetkého viac , všetko vačšie a všetko viac oničom ) takže sa to zrejme nezmení
PS: Singleplayer som hral len u COD 1 +datadisk -
Tyvole on jim to fakt ještě někdo žere...jdu blejt velebnosti....
-
zis tady je to zas prechytrakovano... zajimalo by me co by jste rikali kdyby se nekdo nerozhodl pro next-gen verzi BF3 ktera jistojiste pokud bude prevratna tak pouuuze a jenoooom n a PC... navic prvni ohlasy nepeji zadnou ultrachvalu.. a vy by jste tak nemeli cim argumentovat :D protoze mezi BF BC 1 a BC 2 jsou taky faaaakt prevratny rozdily :D.................... no ale v jednoduchem mzecku to precvakne a jde napsat neco stejneho co uz cele stado prdnim. tohle je fakt demence pardon :)
-
-
Ano, šéfe!... mezi BF BC1 a BC2 byl podstatný rozdíl... BC2 vyšel i na PC, a já si mohu konečně dopřávat demolici domů a všeho možného.
-