Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Když jsem uviděl ten model vrtulníku hned jsem si vzpomněl na Frontlines: fuel of war ta hra je kolik 3 roky stará? A pořád je lepší než tohle co bude letos.
-
Je to supr ! Nato že je to docela podobný Cod Bo *9*
-
-
Ale jak říkám je to Big DLC za 999 Kč... *1*
-
-
zase je tady plno chytraku kteri s videi ohodnoti celou hru :D pritom neustale hodnoti jen grafiku a nic jinyho....myslim ze Activision vi mnohem lip co udelat a jak to udelat nez nejaky stupidni cesi kteri neustale breci a stezuji si na CoD..MW2 nema moc velky uspech, ale nevim proc tady kecat srack* ktery nejsou ani pravdivy...podivej te se na video z XP L.A tam mluvi 50min o zmenach a hodne veci upravili prave tak jak je hraci chteli mit a jak jim to vice vyhovuje...a tech hracu je opravdu hodne...takze si klidne kupte co vam vic vyhovuje protoze CoD bude porad pokracovat a ted uz jen stale nahoru, btw je to porad nejprodavanejsi hra a nejlepsi v MP viz. progaming,turnaje, podpora a zazemi jak uz od activison tak uz od samotnych hracu...
-
Další CoD datadisk přijde mezi nás, bude se hrát půl roku a pak zůstanou servery prázdné. Jednička, dvojka a MW? Supr pařba? A dál? Darmo mluvit. Jedno se musí nechat, singly mají celkem, ikdyž Black Ops jsem nedohrál, protože mi to přišlo jedno a to samé. Když vidím trailer z nového dílu, tak si říkám "k*rva, to jsem hrál, stejné efekty, stejné modely... jo pardon, textury jsou ostřejší... otevři se peněženko, pokud chceš vyložit dalších zbytečných dvanáct set"
-
-
oprava: singly mají celkem - dobré - vypadlo mi slovo *4*
-
-
Cod už je jako série NHL. Je to furt to samé... Jen minimální změny. S BF3 se nemůže srovnávat, i když mi je jasný, že EA vzhledem k své neschopnosti podělá, co se dá a lidi si BF3 nekoupí čistě z principu. Prodeje COD taky udrží zapřísáhlí příznivci série, které nezajímá, že už jsou tu daleko lepší hry. Poslední dobrý COD byl MW1 a úplně nejlepší byl COD2.
-
-
Podle mě byl nejlepší (singl!) Cod:UO, krátký, ale intezivní a zábavný. Na ty ardeny a obranu domu v Bastogne vzpomínám dodnes... lije z vás pot, kosíte dalšího nácka, ale za rohem jsou místo něj další dva, HP dochází, munice dochází, do toho hraje skvělá epická hudba... pak je konec a vy si konečně oddychnete, otřete pot a řeknete si... kur*a to byla jízda, s blaženým úsměven na tváři... To byly CoD *4*
-
-
hezký, hezký...
-
nvm ale MW2 celkom slo a toto nieje tiez na zahodenie ;)
-
bla bla bla bla ... :)
-
To je nějaké DLC k Modern Warfare 2?
-
a co jste čekali?:) next-gen engine, převratnou grafiku a úplně jinou hru? ...připadám si jak na marsu v těchto diskuzích...