Přejít na výpis diskuzí
První zprávy o Dark Souls II nezní pro fanoušky série dobře
17.12.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Copak klobouky. Eat this!
http://www.levelupvideogames.net/2012/03/you-got-your-mass-effect-in-my-final-fantasy/ -
Ale no tak. Dalo sa to urobiť aj tak, že ak nechceš pomôcky tak by si si ich mohol v menu vypnúť. Ja sa priznám, že nemám rád ťažké hry. Som dosť nešikovný a keď sa mi nedarí strašne ale strašne nadávam. A ja nechcem nadávať.
-
a hlavne DLC s legracnimi cepicemi a klobouky..
-
Však všade píšu, že tentoraz sa PC verzia robí od začiatku spoločne s konzolovými verziami (dokonca sa píše, že PC verziu dostala iná externá firma na starosť) a samotná prezentácia hry sa uskutočnila na silnom notebooku.. tak dúfam, že nejdú robiť okolo PC verzie dáke tajnosti
-
tohle to potřebuje:
jeden čudl na útok, jede čudl na blok, a blikající enemák, když máš provést proti-úder.
mapa + minimapa, vylézt na kopec = zobrazit na mapě ikony všech NPC, "schovaných" pokladů a skriptovaných eventů...
o neomezeném quick save/load nemluvě -
Hurááá ! Už mám po krk všech těch originálních, férově těžkých her s jedinečnou atmosférou, neotřelým stylem vyprávění a zajímavými návrhy lokací a příšer.
Naopak, na další obyčejnou, neslanou nemastnou rpg hru, kde člověk chodí z bodu A do bodu B pořád dokola, jako otrok, přitom ho hra neustálé vodí za ručičku a okřikne jako malé dítě, když se snaží na něco přijít sám za sebe, se už celej třesu !
Taky mě v Dark souls nehorázně štvalo, že mi hra mechanicky nevpražila do hlavy veškeré informace o příběhu / lokaci hned na začátku. Nesnášel jsem to prozkoumávání lokací, honění za itemy a skládání jednotlivých střípků příběhu do sebe. Na tu tajemnou a hořko-sladkou atmosferu už jsem byl alergickej ... nikdy víc !
Souls serie potřebovala zjednodušení a zbavení jakýchkoli originálních prvků, jako prase drbání ! Jen tak dál mládenci ! -
Dokud budou lidi blbí a budou si kupovat další díly série, aniž by si zjistili že se změnili hlavní mechaniky které je na předchozích dílech bavili ... do té doby se bude vyplácet studiím to takhle měnit ... původní fanoušci si to koupí tak jako tak a tím že tu hru předělají na něco jiného najdou nové zákazníky.
Viz Assassin's Creed III -
I can't take it anymore.
-
Tak minutu ticha za další sérii, kterou zničila honba za prodeji. Každopádně jak by teď řekl mnohý hráč WoW ... hra bude lepší protože se jí prodá víc kusů.
-
Be wary of hope.