Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klobasor
    Neverim, ze nejaky zanr nekdy vymre. x let se to rikalo o adventurach a jak se jim dari... Kazdy zanr si najde sve zakazniky...
  • XorxoxTalarius
    A pritom Rise of Nations maji celkem jednoduchy koncept. Hrac si vyhral sam i bez super interaktivni kampane.
    A takove Empire Earth? Jedina animace bylo intro a pak se clovek mohl ponorit do 4 kampani na te "spravne" strane. Pro multiplayer mela hra nepreberne moznosti, diky moznosti si sam vybrat v cem muj narod bude excelovat.
    Ovsem v obou dvou pripadech pokracovani (musime to prece vylepsit, uzivatel chce hru jednodussi) tuto znacku zabili. EE tim sice trpel snad stokrat vic nez RoN, ale i tak.
  • Kein
    Mě nebavila a ani se mi nelíbila.
  • black and white 2... jedna misia par hodin ked sa chces bavit. bozee to bolo super, Empire earth, Rise of nations a podiobne hry to bolo
  • AoE3 bol perfektny a hral som ho viacej ako dvojku. Ta hra vas pohlti a nepusti, teda ked ju hrate po lanke
  • Kein
    RTW je cool. Ale když se řekne RTS vybavím si boudu a dva sedláky jak rubaj dřevo na barák - AoE II. Taková hra už nevyšla hóoodně dlouho. Jinak souhlas.

Osobně, kdybych si měl vymyslet svou vysněnou RTS, vzal bych AoE II + datadisk, dal to do větších map (omnoho většich), zrušil limit na populaci, campaň by opět byla historická a celé to zabalil do pořádné grafiky (reálné, žádné malůvky).
  • Kein
    Myslím ten paskvil. *2*
  • Kein
    osobně už nikdy na hru od EA nesáhnu. Výjimkou je cokoliv co má v názvu "Sim"
  • Urcite druha moznost :D
  • XorxoxTalarius
    No nevim ... taktika postavim milion tanku sice byla pekna ale pokud jsi stavel jenom jeden typ tak te i polointeligentni opice poslal do stredoveku
    A v datadisku uz se daly vymyslet uplne pecky
  • to je pravda, otazka je, kdyby se nekomu povedlo udelat zcela AI nerozeznatelne od ziveho soupere, byla by to stejna zabava jako hrat opravdovy multiplayer, nebo ta zabava plyne prave z faktu, ze muzeme prevalcovat skutecneho ziveho cloveka? :)
  • Mohli by už konečně udělat earth 2170.
    Jinak se těším na http://www.kickstarter.com/projects/subterraneangames/war-for-the-overworld?ref=video
    Nový Dungeon Keeper
  • Treba vyvojari porad neumeji udelat slusny AI do strategii, tak se do toho uz radsi nepousteji :p
  • Nie RTS nevymiera, skor je pre vecsinu studii vyrobit kvalitnu RTSku. Prave naopak RTS je segment kde sa trh vycistil a pekne vidiet kto na to ma robi kvalitu a kto na to kasle. Nech uz si mysli kto chce co chce o SC2 je to kvalitna strategia, ci uz po technickej stranke ale aj pribeh celkom ujde atd. Samozrejme ma svoje muchy, treba byt online, obcas im blbne battle.net atd. ale straju sa o to, vyladuju a pridavaju nove funkcie (obcas sice blbe ale co uz). Staci si to porovnat s druhou velkou znackou kam ju EA dostala - C&C. Posledne C&C bola totalna zlatanina, nevyvazena az nehratelna.
  • rhaegar
    Naprostá pravda! Klasická RTS v podstatě nevychází, proto třikrát hurá pro Blizzard .) Osobně bych přivítal klidně i novou Battle for Middle-Earth. Jedničku považuji za jednu z nejlepších RTS, co jsem já hrál.
  • Worl In Conflict...ale to je hra z roku 2007...sice jsi tam nestavěl klasickou základnu, ale pro mě určitě jedna z top strategií
  • Shania
    Je pravda, ze se mi povedlo jednou srovnat 2 nebo mozna i tri zakladny, kdyz jsme to hral naposled na hard, tak jsme myslim stihl jen jendu a pul, ale udelal jsme par chyb. Spis nez cas jsem dojel na nedostatek hp:)
  • Shania
    Hratelnost DOW 2 je dobra, akorat zasazeni kampane e dost nedotazene a mohlo to byt vyrazne lepsi, kdyby bylo vic map, vic levelu a v kampani se mimo levelovani neco budovalo.

Ale fanousci DOW 1 tento odklon radi nevideli a chteli by radsi plnohotnotne pokracovani jednicky.

Co k tomu reknu ja je to, ze jsme rad za kazdou dobrou hru od SC2, DOW, DOW2, TW, Wargame, az po takticke RPG a je fine, když je tu velka variabilita a neni vsechno stejne.
  • No vidíte, vtedy sa zas nadávalo, že RTS rovnaké, bez nápadov a invencie.
    Niekde som čítal, že v 90. rokoch boli populárne akčné hry(Duke, Wolfenstein apod.). Lenže potom prišli RTS a tie mali lepšiu grafiku ako vtedajšie akčné hry, preto sa stali obľubejejšie ako akčné hry.Vtedy hra s kreslenou 2D grafikou vyzerala lepšie ako 3D hra. Čo je na tom pravdy, neviem. Mňa tie hry(myslím stratégie) bavily a stále bava kvôli tomu, lebo... ako to povedať... sú to stratégie. Treba pri nich rozmýšľať a to ma baví.
  • MinisterOfSillyWalks
    pardon ne v te kde ho kradete ale pak na te přehlídce ve městě... moje chyba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit