Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nemá žádnej feeling :-x
  • No, spekulace jaksepatří, ale je z nich jasně vidět, jak zašmodrchané to příběhové vlákno je. *7* Hezky nám Crysis "zdallasovatělo".
  • To jsem si celou tu dobu myslel :D
  • Ty vole nechceš mi říct že ten oblek je prostě jen oblek ? :D bez organického života ? :D Jako v celku tvoje poznámka je dobrá a teď se začínám chytat... :) Mě bylo divné že v C2 když Alcatraz vylez z těch sraček tak prohlásil že je Prophet :D
  • kubi-wan
    Ten hlas, kterej to celý komentuje je neskutečně béčkovej... až céčkovej...
  • Jděte se s celou dvojkou a trojkou bodnout, Crysis je jenom jedno a má kvalitní příběh, tahle dvě klíšťata akorát těží z dobré značky a celou ji shazují. příběh původního dílu akorát převrací naruby a dělají z něj naprostou pitomost...
  • Podle mě nezemřel, jen si začal sám říkat Prophet.
  • Já prostě nechápu jednu věc , proč je zase prophet živej :D Stává se z něj druhej Shepard :D Pochopil bych kdyby tu byl alcatraz co už mluví ale toto nevím nemám zdání co zas vymysleli nechám se překvapit ve ČT až mě origin pustí hru hrát *1* *1*
  • Prophetovo vědomí bylo ale uloženo do obleku, kde se postupně vyjadřoval a ke konci úplně odhalil. Alcatraz byl chodící mrtvolou, která by bez obleku nepřežila a stal se tak jeho součástí. Ke konci v těch spórách s nějvětší pravděpodobností zemřel a kontrolu nad oblekem a jeho tělem převzal Prophet.
  • To je síla guerillového boje. Pokud nepřítel nechce všechny vyhladit, tak nemá šanci získat plnou kontrolu.
  • Události po letadlové lodi byly dány do komixu, který byl takovým mostem mezi C1 a C2 a vzešli z něj smrti Rosenthalové a Nomáda.
  • firebug
    No a neumre navic Prophet na zacatku dvojky? Do jeho obleku se nasouka preci Alcatraz. Pak mu jsou tusim diky obleku predany Alcatrazovy vzpominky, ale je to jina osoba ne? Klidne me opravte, pac uz si to moc nepamatuji.
    Me prisel pribeh v Crysis na pomery strilecek dost vydareny, ale ta rekapitulace je dost povrchni a cely ho v mych ocich shazuje...
  • Já hraju Crysis kvůli příběhu. A dvojka mě v tomto ohledu trochu zklamala (ale zase jsem ji sehnal ve slevě, takže tolik neremcám).
  • Dvojka zacina tim ze se Prophet zastreli, jak konci nevim, mozna je tam nejake zvrat, prestalo me to bavit tak v pulce
  • No taky mě to zaujalo, ale celý háček je v tom, že jednička je pořád neuzavřená. Končí potopením letadlové lodi, kdy se psycho, nomad a Doktorka(zase uz nevim jak se jmenovala) vracejí na ostrov za prophetem. Datadisk je dějově ještě před touto událostí.(odehrává se ve stejné době jako původní hra jen za psycha místo nomáda). Takže pořád nevíme co se tam stalo nakonec, protože dvojka skočila rovnou do New Yorku.
  • Já mám rád jakýkoliv přiběh, kde se mnohonásobně technologicky vyspělejší rasa snaží vyhladit lidstvo, ale pár lidí se vždycky adaptuje a nakope jim zadek.

Čím víc jsme technologicky pozadu, tím větší šance na vítezství.

Hlavně ať se ty paka nepokusí geneticky oživit pračlověka, nebo nás tu s klackem v ruce všechny vymlátí.
  • korok
    Opravte mě jestli se pletu, ale nepřežili náhodou tři členové týmu? Prophet, Psycho a Nomad? Je pravda že dvojku jsem hrál jen tak letmo tak mi možná něco uteklo.
  • :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit