Přejít na výpis diskuzí
Rekapitulace událostí připomíná, že Crysis 3 má i příběh
19.2.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
to souvisí spíš s tím, že hromada hráčů je líná se učit anglicky
-
ok, už som si prečítal, že sa to tu riešilo.. takže komiks v ktorom je to vysvetlené.. dobré vedieť
-
...benchmarky...
-
WTF? Only 2 survived? A kde sa podel Nomad? ....
-
do prčic ...je tu Crysis 3 ale za chvíľu (v marci....preklad: v březnu) je tu BF3 End Game ... jak to stihnúť ... toľko chuti a tak málo času *2* *1*
-
Na XP už jednou jen BFU a důchodci *7*
-
ja mám radšej Crysis 2 ako 1 ...a na Crysis 3 mám predobjednávku. Keď už pre nič iné, tak aspoň pre multiplayer a jeho Hunter mód, ktorý ma v bete neskutočne bavil. No, na pár dní pôjde Far Cry 3 a Battlefield 3 stranou...ako hovoríte vy v Čechách *1* *15*
-
To jo, kdyby se jednalo o nadsazenou hru, co se nebere vážně... ale mám pocit, že Crysis se snaží tvářit velmi vážně.
-
Taky nechápu proč to tolik hráčů nepochopilo *7* , přitom Prorok to na konci docela dobře vysvětlil...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=x_WUXLDqu48#t=609s -
Mě taky nechává chladným, protože na XPčkách mi nepobeží *1*
-
Souhlas, na první Crysis i na Warhead sem se tenkrát dost těšil a nezklamali mě. Crysis 3 mě nechává chladným *4*
-
Aspon někdo to pochopil :) The suit changes all the rules.
-
Ano je tam přímo řečeno, že by byl mrvý kdyby neměl oblek, který ho drží při životě, ergo kladívko alkatraz je naživu, ale pokud by si oblek sundal tak by zemřel na svá zranění... teď mi tak napadá jak asi chodí na záchod ^^
-
Vzdyt primo ve hre rikaji, ze Alcatraz je prakticky mrtvy a telesne fungovani je pouze diky obleku.
-
Mrtvola alkatraze?... kde? Ano prorokovo vědomí v obleku jasně je, ale nakonci když se plahočíte do finálního proudu mimozemského viru tak tam k vám jako k alktrazovi prorok z obleku promlouvá.
-
Pfuj je to na originu, u Battlefieldu 3 jsem to přetrpěl, protože se jedná o nejlepší FPS v historii, ale crysis 3 má smůlu. Jinak mě dost překvapuje že tu nikdo nepochopil příběh, to o hodně věcech vypovídá.
-
Ta medialni masaz mi pripomina, ze nekdo zase potrebuje prodat komercni odpad. *15*
-
Jo ale i béčkovej tím fajn způsobem.
-
taky mám ten pocit
-
Crysis 1 a Warhead sú bezkonkurenčné...