Přejít na výpis diskuzí
Rekapitulace událostí připomíná, že Crysis 3 má i příběh
19.2.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
Ještě jedna věc dvojku jsem 2x dohrál.. a nijak vůbec z té dějové linie jsem nepobral že prophet je v obleku.... Nevím asi sjem blbej ale prostě nic takového že by tam zdůrazňovali tam vůbec nebylo jen ten vocas vyskočil na konci ze suťe a už všem telefonoval že je prophet... Vím že ten oblek akorád byl "poškozen" sporama tak že fungoval jako protilátka toď vše. Já myslel když oznámili 3 tak že Alcatraze doléčili uzdravili nebo tak něco a bude pokračovat tam kde skončil... (Jo a začne mluvit konečně :D )
-
Ja myslim, ze to nijak extra divoke konspiracni teorie nejsou, ve hre je to pomerne jasne nalinkovano (mrtvola Alcatraz a Prophetovo vedomi zijici v obleku).
-
Z toho co jsem tam vyčetl docela solidní bordýlek v tom příběhu, ale díky za vyjasnění.
-
takže mu v tom poslednim filmečku teda Prophet mluvil jen v hlavě lolíku? Já už si to moc nepamatuju, jen vim, že tam někde byl na konci vidět i v tom obleku právě
-
Vzhledem k jeho charakteru je to silně nepravděpodobné už z toho důvodu, že na to prostě "nemá koule". Vždyť se v celé první polovině choval jako poskok. Ať už chtěně nebo nechtěně v něm alespoň část původního Propheta přežívá (nahrává tomu ending Crysis 2). Ale těžko říct, snad nám tohle vysvětlí třetí díl.
-
Přesně mě teď tohle napadlo :D Novej litch King :D
-
Nevím jestli bys se měla cena hry za jakou jsi jí koupil brát v potaz. Chápu, že to člověka mrzí méně, když se hra ukáže jako blbost a dal za ní 200,- místo 700,-. Např Já nakupuji pouze v akci.
-
Zajímavé však v celku logické.... Na to není co dál říct... Takže tu Máme VÝPLŇ Alcatraze a vědomí Prophet bože :D jak mám Crytek rád tak todle museli bejt asi zrovna na kokainu nebo toto neni možný snad mě by to ani snad nenapadlo... Taková zhovadilost *1*
-
A nebo tu všichni vymýšlíte konspirační teorie a alkatraz si prostě jen začal říkat Prophet a ztotožnil se se svým předchůdcem.
-
ale ho*no... proč mluví teda jako Prophet ? Hmmm ? (V žádným traileru jsem ho neslyšel promluvit jako že promluvit... neříkejte že se Alcatraz naučil mluvit jako prophet :D to už by bylo moc...)
-
Tak něják jsem usoudil, že Prophet už dávno není označení člověka. Tenhle trailer mě v tom jen utvrdil. "Prophet was changed by the encounter..." "But the alien contamination brought him even closer to the cephs". Nanosuit je z mimozemských materiálů a zdá se, že v něm přežívá jakási forma jejich DNA, která Propheta infikovala. Díky jeho propojení s oblekem už jeho lidská schránka nebyla třeba a jeho jeho infikované tělo bylo třeba vyměnit. Našel se alcatraz. Tuhle teorii o DNA přežívající v obleku potvrzuje i fakt, že Alcatraz neměl vůbec přežít. Měl rozlámané snad všechny kosti v těle atd. Nicméně se časem začal léčit a tak něják z něj propojení s oblekem udělalo Propheta.
Dá se tedy s nadzáskou říct, že Prophetem je nanosuit. Nicméně je to dlouho co jsem hrál dvojku a tak je možné, že říkám stokrát řečenou věc. Moc si to nepomatuji. -
Mam tuseni, ze celou dobu je to telo Alcatraze, ktere je ale prakticky mrtve a pomoci oblekove magie ho postupne ovlada mysleni Propheta, jez pak na samotnem konci hry mrtvolu v obleku ovladne uplne.
-
prophetova brilba je totiz obdoba Arthasova mace/koruny, takze po tom, co si ji kdokoliv nasadi, ovladne ho cizi duch a proto nemaj ufoni sanci.
Jinak mam Crisis1 takt moc rad a Prophetuv nastup na scenu v zaveru hry byl fakt zabavnej. -
to je celou dobu Alcatraz! lol *1* *1*
-
Příběh jedničky mě dost pohltil, dvojka byla divná na pochopení už kvůli tomu, že si v podstatě střílel víc lidi než mimozemšťany. To mě moc neoslovilo.
-
Ja si pamatuji, jak jsem se na dvojku tesil. Dzungli zelenou vymenit za tu betonovou? To bude paradni! Ta zabavna zaplava moznosti, kterou mel clovek v jednicce (a konec koncu casto i v puvodnim Far Cry) - ale v New Yorku? Bomba!
Jenze pak druhy dil Crysis skutecne vysel. A kdo se tesil, jak hrac urcoval, jak hru bude hrat, ze hrac mel v rukou, jestli na vsechny nabehne a vystrili je, nebo jestli se proplizi, nebo jestli odpali c4 na jednom konci zakladny a pak dovnitr vnikne tim druhym, tak ostrouhal.
Neuveritelny potencial byl jeste neuveritelneji promrhan na jeden dlouhy koridor, ktery co byl kazdych tricet minut pravidelne vystridan mensi otevrenou arenou, ve ktere na hrace svitily dve "moznosti". Doleva - plizeni, doprava - strileni. Takova skoda. -
Vždyť byl živej i na konci dvojky, tak proč by nemohl bejt živej ve trojce?
-
však to je Alcatraz, Prophet je přeci mrtvý prostřelil si hlavu
-
Tady rekapitulace komiksu dejove spojujiciho jednicku a dvojku. Teda ne, ze by snad daval jakkoliv smysl a odpovidal na nejake otazky... tl;dr zly agent CIA, cestovani casem, mesic Jupitera... wtf...
http://crysis.wikia.com/wiki/Crysis_comic -
No je tam člověk, teda spíše mutant prolezlý syntetikou, cephskou technologií, kterého ovládá vědomí Propheta.