Přejít na výpis diskuzí
Rekapitulace událostí připomíná, že Crysis 3 má i příběh
19.2.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
Proboha kdo má doma ještě XPčka?
-
Jedni jsou z Venuše a druzí z Marsu *14*
-
Presne tak vidim ze mas shodnej pohled na vec jako ja. F.E.A.R. definitivne patri mezi legendy jako hl2 a FC
Bohuzel jak uz to se sequellama bejva FEAR to nesmirne odskakal. A presne v jeho slepjejich ted kraci Crysis.
"Zapomente na jednicku kluci jenom to vsechno vemte z trojnasobte efekty a basy a zbytek zjednoduste. Hlavne tam dojemne zbourejte mrakodrapy - to americani zerou a sup s tim do sveta za 69€" -
Tohle si vazeni tvurci nabouchejte do kecek. Crysis 1 byla soldini hra ktera mi dlouho utkvi v pameti, Jen ten useknutej konec me zklamal a tak posledni co bych od pokracovani ktery nese nazev Crysis2 bylo za hodej masivní káko na vsechno co se stalo v C1 a udelaj z toho jakousi causal krome visualni stranky prumernou strilecku, ktera se dle myho nazorum mela menovat Nano Warrior nebo Awsome suit, protoze takhle vrha na C1 akorat spatny svetlo.
ja jako fanda sem byl zvedavej. Co se stalo po tom co Prophet na ostrove prezil atomovku a jak do toho zapada Psycho a Nomad. Me nezajima New york kterej vidim v kazdy 2 hre. Nelibi se mi ze emzaci sou najednou uplne jina rasa a nelibi se mi ze se k tomu vsemu stavi jako k senzaci. Crysis ma sice pribeh ale prozatim je deravej jako zrezlej hrnec a to hlavne diki C2 a C3 nebude rozdil.
Zase si zahraju za nanooblek bez vlastniho nazoru. proti nudnejm z nepochopitelnyho duvodu nesmurne zlejm a stupidinim "profesionalnim" zoldakum WOW nemuzu se dockat -_- doslova... nehodlam se dockat. jak sem rek na zacatku. -
vždyť je to i ve hře jasně řečeno že v obleku je vědomí Propheta
-
Zdarec, nevíte někdo důvod proč v 1 jsou modrý mimozemský potvory (chobotnice) a ve 2 červený roboti ? Jako kdyby se přizpůsobili více lidem než sami sobě. *1* Nebo to jsou ještě jiný mimozemšťané s jiné planety který přišly přes portal u lodě (nebo to bylo v lodi ? Mam to s překladu komiksu. ) *7* *13*
-
Jestli si to pamatuji, tak na konci se ukáže že Prophet se zotavil, naopak zemřel Alcatraz kterému sundal oblek a opět se do něj vtělil.... Trojku si nezahraji, nemám DX 11 HW, je to pěkně blbé ale což...
-
hateri...spojte se :-P
Po několika letech jsem si nainstaloval znovu F.E.A.R a jen s otevřenou pusou koukám, co nám tehdy monolith naservíroval. Skvělý zbraně, naprosto neuvěřitelná AI, variabilní prostředí. Když to srovnám s Crysis 2 tak z toho C2 vychází jako velice chudý příbuzný. Hype na hru je ale stejně brutální jako na následující díl.
Králem trůnu je stále HL2, Far Cry a dle mne i FEAR...za ty roky nic, co by je sesadilo. Crysis se tak zatím jen bije do prsou. -
No zajimalo by mě kolik těch hateru na crysis 3 tu hru hrálo? Máte to podle sví zkušenosti? Dneska mi crysis 3 přišel a hra mě teda vela baví. Jo a příběh je taky zajímavej jo a hru za 5h na 99% nedohrajete teda pokud si ji budete vychutnavat. Zatím si myslím že hru dohraju tak za cca 10h a ještě si ji rád zahraju na nejtěžší obtížnost stejně jako u ostatních crysis her. A mp jsem zatim nezkusil jelikož jsem neměl dnes moc času ale v betě mě bavil hafo a herní doba byla okolo 10h no tak čau :)
-
aha aha
-
"Ja si o udalostech Crysis 2 precetl v knize ktera mnohe rozvedla a stejne tak mam povedomi o komiksu"
jinak naprosto zbytečnej příspěvek o ničem -
Jedna z poslednich her u kterych jsem opravdu valil bulvy a presto grafika nebyla jedinou naplni hry.
-
Muzu te ubezpecit ze mam dospivani jiz drahnou dobu za sebou a muzu ti rict ze si napr. u Crysis velice rad odpocinu od vsednosti zahrnujicich zamestnani, peci o rodinu atd.
A kdyby si venoval pozornost tomu co sem napsal zjistil bys ze ve spojitosti s komiksem byla rec o povedomi, nikoli o tom ze sem ho cetl.
Zkus to vzit jeste jednou a treba to poberes.
Budeme to brat tak ze HL je vyjimka potvrzujici pravidlo, co ty na to?! *6* -
přijde mi smutný, že dnešní dospívající lidi hledají kulturní obohacení v knihách typu "komiks Crysis"
Nějak jsem nepobral zmínku s ČT2
Děj HL1 a HL2 taky nenavazuje, přesto nevyvolává otázky, ale odpovídá a to je problém Crysis -
jasnačka lolíku je to Alcatraz s hlasem Propheta z obleku bo Alcatraz po Intru je zmlacenej a rozjebanej na hadry ...včetně hlasu
-
Přezto mě nebavil tolik, co původní Far Cry. Ale MP měl parádní.
-
Taky se divim.
-
Čti níže. Je dead. :(
-
Super, diky. Tak jsi to pamatuji dobre... :-)
-
Uvodni autorum odstavec by se dal stejne tak dobre aplikovat na serie Mass Effect, Dead Space, Assassins Creed, F.E.A.R. atd. a nemluve o filmove nebo knizni tvorbe. Vzdy je nechan nejaky prostor pro predstavivost, fantazii jednotlivych konzumentu. Uprimne by me ani nebavilo kdyby me tvurci stale vodily za rucicku a polopaticky mi vse vysvetlovali. Kdyz o to budu stat zapnu si nejaky dokument na ČT 2. Bohuzel rizikem je v tomto pripade skutecnost ze hrac to oznaci za kravinu jen pro to ze to "nepobral". Ja si o udalostech Crysis 2 precetl v knize ktera mnohe rozvedla a stejne tak mam povedomi o komiksu ale i tak zde zustal prostor pro dohady, spekulace a domnenky a to je prave to co me k podobne zamerenemu zanru tahne.