Přejít na výpis diskuzí
Reportáž o virtuální realitě v podání EVR a Oculus Rift
26.6.2013 | Pavel Dobrovský
99 příspěvků
-
A arogantni je na tom co? Ze je to muj nazor ? *1*
-
Ano povazuju! *5*
-
Dokoukej video do konce a dozvíš se. :) Track konkrétně se jmenuje Inverse Immersion, od Dana O'Connora.
-
Řekl by mi někdo název hudby, která video podkresluje? Děkuji
-
Tak snad sa raz dočkáme
http://buttersafe.com/2011/12/22/the-greatest-gift/ -
Myslím, že to môže poskytnúť zážitky ako hráčom tak aj ľudom ktorý napríklad nikdy nemali šancu chodiť. *7*
-
V 90. letech se říkalo "virtuální realita" lecčemu *1*
-
Copak je to HC hráč? Osviť mě! *14*
-
Jo pamatuji si jak u nás ve městě kdysi byla virtuální realita.Byl tam doom,heretic(to jste byly v takový klícce a dostaly něco na způsob myši ,která se nakláněla pro pohyb vpřed-vzad) terminal velocity(dost slušnej leteckej joystick) a formule (volant).Ale asi po roce to zavřely,protože pořizovací cena byla tak vysoká,že hodina stála přes dvě stovky.Jinak OR vypadá skvěle,jen by to chtělo nějaký lepší ovládání než klávesnice-myš nebo gamepad.
-
Hmpf, považuješ se snad za HC hráče? *4*
-
really ? .. džastine jdi spát.
-
vůbec nevíš.
-
Ja tu zosmiešňujem tvoje arogantné správanie, ale moc ti to nedochádza asi...
-
Já bych si v tom dal něco od Lovecrafta, třeba na způsob Dark Corners of the Earth. Ale Doom3 bude pro začátek taky dobrý.
-
Jednou všichni přesuneme své bídné existence do všeumožňujícího Matrixu. *3* Reálný svět bude v tu chvíli překonaný.
-
Nechtěl bych v tom hrát hororovky.
-
Cod ani battlefield nehraju aha ? :D *5* vis co znamena vubec HC hrac ?
-
Co můžu říct z vlastní zkušenosti tak mi z toho trochu nevolno bylo ale možná je to o zvyk je to asi stejné jako když se někomu dělá nevolno při čtení v autě a podobně.. mozek nereaguje na to že se pohybuje u těhlech brýlí to bude nejspíš opačný efekt mozek si myslí že se pohybuje přitom stojí na místě..
-
tak to by bylo liboví a určitě by se jednalo o nejlepší zážitek na riftu :)
-
Pokud vím, tak Mirror's Edge už na devkitu funguje ... stejně jako velké množství her. Jsou neoficiální ovladače, které ty hry na OR zprovozní. Jediné co tomu ale chybí je ovládání ... pokud hra nemá ovládání hlavy + ovládání těla zvlášť tak to asi nebude moc příjemné. Nevím jak to je s ME, ale asi bych řekl, že to bude přípat, kdy by to tam bylo potřeba dodělat ... No třeba bude OR úspěšný a vydavatelé v tom uvidí další šanci jak nám trošku pustit žilou a vydají OR edice starých her.