Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8 hodin u hry co s gameplay přes 100 hodin? tak to jsi viděl méně než 8% celé hry
  • Fordzy
    Já jsem zaklínače ještě nedočetl, ale to že umřel se hodně probírá v 1 a ve 2 ještě víc.
  • Hmm nevím, ale dal jsem tomu 8hodin a ta grafika byla snad pořád horší a horší. Možná ke konci už mají vysoké textury a nevypadá to jako barevné zvratky, ale to zkoušet nebudu, z těch barev se mi dělalo totiž už mdlo. Jo ikdyž Zaklínač není nejlepší možné pokračovaní knihy, pořád to má o sto levelů lepší atmosféru, příběh než Divinity...
  • Fordzy
    Spíše to bude samostatný román, než povídková sbírka.
  • chápu, že existují lidé co nevědí co výraz "infantilní stylizace" znamená (nápověda: to že na středomořsky laděném ostrově svíti sluníčko a jsou tam domy s bílejma zdma to fakt není ) ale měl bys přestat používat cizí slova co neznáš, je to směšné

ještě vtipnější jsou noobové co se ani za ten první tutoriálový ostrov nedostali a myslí si že tak vypadá celý zbytek hry

a úplně nejvtipnější jsou hloupí trapni neustále se opakujicí trolové, tak čau
  • Kdo se baví o léčivé magii. Já se bavím o tom, že její kozy můžou být krásna iluze což je taky druh magie, který by mohl fungovat.
  • propracovaná grafika bude v Zaklínačí. Divinity je koridor s dětinskou grafiku a vypadá to spíše jako parodie na fantasy. Chápu, že se někomu může líbít infantilní fantasy stylizace a rozhodně bych si nedovolil tady vykřikovat něco o propracovanosti grafiky, když textury jsou v rozlišení 512krát 512
  • Fordzy
    Místo aby si poděkoval za článek řešíš kravi.ny.
  • Vis to,ale stejne se zase opakujes. Na Triss leciva magie nefunguje a nikdy nefungovala. Je to jeji "prokleti". Co na tom je k nepochopeni?
  • A Witcher snad nevypadá jak z Disney Kanálu (pozn.: kanál má zde dva významy)?
  • možná, ale jednak se nebavíme o hře Epic Mickey ale o nádherně vypadajícím Divinity s perfektní detailní a propracovanou grafikou, druhak napsal "pořádné RPG" a to je taky
  • Svatbou se zaklínačem?? Jo, ale ne Ciri ale Geralt s Yeneffer a tahle povídka původně neměla ani vyjít, jakože autor jí zavrhl, ale do reedice povídek se hodila, protože prachy, a lidi rádi zaplatí za něco navíc
  • Možná myslel RPG, které nevypadá jako pro Disney Channel...
  • samozřejmě to vím, ale museli ji upravit, když chtěli, aby tam dováděla náha. Navíc magie se pořád vyvíjí nebo to může být celé iluze.
  • já na PC 2560x1600, ale 1080p taky ujde
  • dlouhá doba = měsíc od Divinity *3*
  • Polské výrobky určené pro český a německý trh. V porovnání s konkurencí ne tak zlé, jak by se na první pohled mohlo zdát.
  • Ať klidně umře kdo chce hlavně ať nezabijou Geralta. To bych si za něma osobně zajel do polska *1*
  • Nejsou to německé značky? Tuším, že lidl je německo. Ale je možné, že kupujou laciné polské šme *1*
  • Konečně pořádně RPG po dlouhé době. Doufám, že bude polský dabing.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit