Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Bon appétit
  • mirekdusinojc
    Jo jo, a taky za komunismu bylo líp
  • Jack1947
    Njn, ač nerad tak já si na to polské jídlo (z Lidlu ) zvykl.
  • mirekdusinojc
    V knize je její barva popisovaná jako kaštanová -> http://bit.ly/UvMEgd (a to je to ještě k tomu tmavá kaštanová). Krom toho ji na konci Yenefer ve zlosti nazve zrzkou, takže myslim, že její barva je ok.
  • Jack1947
    To se ti líbí jo? Když se upneš na nějakou postavu a ta pak umře nesmyslně většinou... *7* To mě vždycky zamrzí... když umře nějaká oblíbená postava ale přeci jenom (je to hra no) a kolik těch konců dnerska za něco stálo. (Nepočítaje srajdy tyopu COD kde vás to ani moc nezajimá).
  • TheGGG
    Jo todle bude pecka. Sem moc rád, že to na PS4 pofrčí na 1080p, dobrá práce Poláci, jidlo od nich bych sice nekoupil, ale ve hrách se zatraceně vyznaj. No když vynechám CI.
  • TheGGG
    Já naopak doufám že jich zomre hodně. Nevím proč by všechno mělo končit hepyjendama.
    Vytáčí mě fanboys co tak přilnou k nějaký herní, knižní, komixový sérii, nebo ser0šu, že pak začnou brečet a vztekat se když tam někdo umře. Nejhůř pak když otravujou tvůrce. Nic tak nenabuší děj jako pár mrtvejch klaďasů.
  • mirekdusinojc
    Díky za svěží otázky, které jdou rovnou k jádru věci. Je to příjemná změna od všech těch předchozích rozhovorů povětšinou od amíků, kteří tápali a nejčastěji se ptali ha kraviny typu "jak dlouho potrvá přejet z jednoho konce světa na druhý".
  • blixa
    Není problém. Využít můžeš embed z našeho Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=BXR9HyTB95M
  • Nejsem si jist jestli je opravdu někde popisováná jako zrzka, jelikož její kaštanové vlasy byly vyhlášeny a pochybuji, že by si je barvila. Ten dekolt - Triss se stala lepší v magii, takže si mohla uzdravit, to se dá nějak okecat. Geralt mi vadí hodně, takhle jsem si ho vůbec nepředstavoval. Pak bych mohl dále psát o chybných příběhových premisách a hlavně o tom, že CD Project hodně moralizuje na rozdíl od Sápka, který se tomu tu nešvaru velice dobře vyhýbal. Hra je to dobrá, ale jako pokračovaní knihy je to velice špatné.
  • Ano presne. Diablo je akcni RPG,Gothic 1 a 2 byly cistokrevne RPG.
    Dalsi dily a pseudodily radeji nehodnotim.
  • diablo je jiny subžanr
  • To je hloupost. Diablo byla klasicka akcni RPG a vysla o kolik let driv? O sest?
  • Triss je v knize popisovana s hnedymi vlasy a taky me to stvalo. Ale jednou! je tam popsana i jako rusovlaska. Ale jde jen o vlasy. Koneckoncu zenske si barvi vlasy porad:)
    Mnohem horsi je, ze nema v dekoltu spaleninu z bitvy U pahorku,protoze co se pamatuji na knihy, ta spalenina ji dost ovlivnovala a diky ni nikdy nenosila saty s vystrihem. Bez ni to neni ta prava Triss *2*
    S Geraltem problemy nemam.
  • MickeyMutant
    To je možné. Nějaká autogramiáda osobně, nebo televize? Co naděláš, Alexandr Dumas měl zase babičku černošku*4*
  • Dost mně vadí, že používají knihu, tam kde nemají a tam kde mají, tak ji naopak nepoužijí. Hned vysvětlím. V prvním případě do hry dost uměle a násilně kopírují scény, dialogy a události, které se objevili v předloze. V druhém případě je to ignorace kličových prvků postav. Triss má kaštanové vlasy a v trojce vypadá jako by ji vlasy začly korodovat(nic proti zrzkám samozřejmě) Dále je to sám Geralt, který v žádném případě neměl stříbrné vlasy, ale bílé jako mléko a samozřejmě jeho vzhled nebyl tak mainstreamový, jak nám ho předkládá CD Project. Vypadal jako dravec, žádný pigment a ne, aby byl opálený, jak nám to prezentují v traileru.
  • Jack1947
    Prodejnej *7*
  • Je to narcis.
  • MickeyMutant
    Nečetl jsem zdaleka všechno, ale těch pár povídek a románů mi přišlo docela prima. Jako člověka ho neznám, co ti na něm vadí?
  • lelanka
    Chtěla jsem se zeptat a zároveň Vás poprosit, jestli by nebylo možný, že bych si tenhle rozhovor dala na svůj vlastní blog o Zaklínači 3 a jejich další hře Cyberpunku 2077 ? Samozřejmě se zdrojem.

Jinak mě mrzí, že se do Nilfgaardu nepodíváme, snad konec bude dobrý přinejmenším a snad Geralt a další postavy na konci neumřou, jak tomu bylo v Mass Effectu. Každopádně se i tak těším. :) Každopádně si tu knížku musím pořídit. Musím ji mít! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit