Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor s Konradem Tomaszkiewiczem o třetím Zaklínači
27.7.2014 | Redakce Games.cz
131 příspěvků
-
Nesrovnalosti jsou mezi povidkami a romanem a to proto,ze nemel puvodne v umyslu roman vubec psat. Az touha po penezich ho k tomu donutila.
Napriklad povidky konci svatbou Ciri s jinym zaklinacem. Roman konci jak konci,ale uplne jinak:) -
No smrt to je, ale je potřeba k tomu vzít povídku Něco končí a něco začíná nebo jak se přesně jmenuje, kterou Szapkovski neměl v plánu vydat pro veřejnost.
Pravda je že konec je jakýsí divný a pár nesrovnalostí v ději v knihách taky je. -
Ty seš dobrý vocas. Konzole jsou už teď obstarožní krabice. Jediná výhoda konzolí je v tom, že mají stejná střeva, i když stará a tak "optimalizováno" je to pro všechny majitele té či oné staré krabice.
-
No pořád je to lepší než Kaufland, Billa, TESCO atd...
-
Klidne si ho precti. Konec v knize je nejasny a muze mit nekolik vysvetleni. Smrt je jen jedno z nich.
-
Triss se nikdy nemohla uzdravit. Byla to lecitelka a lecila lidi magii,ale mela tu zvlastnost, ze na ni ta magie nepusobila(Divim se ze ti to uniklo,kdyz tak lpis na detailech.). Neumela si vylecit ani blby prujem (zminuji to schvalne,protoze o tom je v podstate cela jedna povidka nebo kapitola v romanu). Chybejici jizva,ktera ji navzdy poznamenala na dusi i tele, je podle me mnohem vetsi chyba nez barva vlasu.
-
když umře nějaká dobrá postava, alespoň tě to přiměje bát se o ty ostatní. Optimálně, pokud neumřou až na konci, ale kdekoliv v průběhu děje. Není nic horšího než předvidatelný děj, kde umíraj jen padouši. I to CoD co tak bezdůvodně hatuješ ve snaze mě potrollit dokázalo přinést pár nečekaných úmrtí.
-
tak si počkej až to spustíš ty. Low grafika a možná 50fps. Stejně jako, řekněme 40% pcčkářů. V kvalitě lepší než na PS4 to určitě nedá víc jak 30%. Znám dost PChráčů a ti se u next gen her spokojí s 30fps. Vím že sou pracháči s komplama za 50 000,- co to daj na ultra s 60fps, ale dost pochybuju že mezi ně patříš zrovna ty.
-
Jak to myslíš?
-
Cože? Reynevanova trilogie, že je hloupost? Stále se nemohu rozhodnout, která sága se mi líbí víc (no nejspíš ta Geraltova), ale říct o ní jen tak, že je to hloupost? To si nezaslouží.
-
Možná MA1. MA2 a 3 už byli spíš střílečky s příběhem a dialogama, než rpg.
-
Vzhled postav se má řídit tím, co vypadá lépe ve hře, ne tím, jak jej autor popíše v knize. Drtivá většina budoucích hráčů TW3 ani knihy nikdy nečetla. Já je četl a stejně se mi ty změny líbí. Kromě toho, říkat jak by to měli udělat a jak by to neměli udělat je dost mimo. Není žádné ultimátní měli nebo neměli. Prostě to nějak udělali. A malá rada, čím víc se budeš stavět na hlavu a stěžovat si na nesmysli, tím míň si tu hru užiješ.
-
vehlasny znacky uzenin PIKOK a BARON, tyhle stacky nezere ani muj pes
-
Jasne, take kecy.. 780 pojde minimalne na 60 fps, na ultra detaily
-
ne gothic neni cistokrevne rpg, patri to spíš dpo kategorie jako mass efect, tedy duraz na akci. ale neni to zas rezba jako diablo (hacknslash)
-
Děkuji za spojler, to jsem potřeboval slyšet...aspon vím že Zaklínače si asi už nikdy nepřečtu. *4*
-
Tak Sapkowski konec taky nezvládl a pozábijel všechny postavy. Zabít postavy není umění. Chce to správně nadávkovat. CD Project to bude mít těžké. Geralt už jednou umřel a našel klid na ostrově jabloní, čili zabít ho natvralo si netroufnou i vůči předloze, že by se vrátil na ostrov? Jedna možnost, trochu přepálená ale jo. No zatím to CD project nezvládál ukočirovat, pochybuji, že zvládnou konec, ale třeba překvapí...
-
Jako jo, ale nedělal bych z toho nic velkého. Mě třeba mnohem víc vadí ta kuš(kterou by Geralt nikdy nepoužil) a ten cheat mód. Ani jedno neplánuji používat.
-
Za 30 FPS FPS bude ráda i 780TI a piš si pod svým nickem idiote...
-
30 fps *15*