Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a třeba vidim zablesk nadeje ze mohli z creative assembli vylepšit a zlehčit engine a udelet do nej nastroje a budou modifikace *8*
  • a bbudu hrat za zapadem podporovaný klany :D
    i kdyz mi vzdy prislo ze meče proste k total waru patři ale meče a pusky *14* uz vidim jak kdyz budu hrat za tradični japon klany tak budu upln stastný az bduu valčit s klanem kterej nema pusky *1*
    a v originalnim hsogunovi 2 trochu zkazili to zasahovani portugalcu do politiky ja se tesil az budu pred nima utikat
  • a jinak je skvele ze tam dali mod který mi v namornich bitvach vzdy chybel conquest pristavu
    zajima mě jak budou fungovat ty železnice
    taky jste se začinali bat ze uz se na shoguna 2 zapomnelo? :D
  • skoda ze to vyjde tak pozde klidne bych to koupil i dnes *1*
  • 3nk14v3
    Radsi bych bral hru z prostredi Kovbojove a Vetrelci...o samuraich se vi ze byli mega nudari...jak asi potom musi dopadnout hra, kde jeste budou amici...Z jedne strany sikmota z druhe demence...stret narodu
  • za prní týden prodeje Shogun2 se prodal okolo 2milionů kusů...:-) zajímavé že když si autoři dajá práci a nedělají jen "Mainstream" tak se hra kupuje v astronomických hodnotách i na PC ...jestli se někdy začne dělat total war serie na Konzole tak si už žádnou total war hru nikdy nekoupím
  • neee, vzdyt tohle je uplne nezajimave. zlaty stredovek, rytiri atd. tohle je neco podobneho jako age of empires 3, ktere mohlo byt super, ale zasazeni do doby plne flint a dalsich strelnych kravin to uplne zabilo...
  • Hairy_Ass
    Očividně dost, aby se jim to vyplatilo - ale musíme taky přiznat, že TW nemá žádnou konkurenci, takže to se pak vydělává, že jo. *3*
  • To by mě tak zajímalo, kolik TW dokážou prodat kopií, když to je jen pro PC a tomu "hlavnímu" proudu v podobě konzolí se pořád vyhejbaj.
    Možná by se u nich mohli ostatní vývojáři inspirovat a zkusit udělat taky něco originálního a ne jen konverze konzolovejch verzí.
  • Hairy_Ass
    Tak to se přiznávám nevím. Nicméně bylo zavedeno až v 18. století, takže už fungovali nějaké manufaktury, což mohlo barvení plátna zlevnit - barvené bylo určitě, nebarvené by bylo více šedé. Ale jak říkám, tyhle domněnky si cucám z prstu. *3*
  • TotalWar je fajne, ale je pravda ze me shogun2 bere suverene nejvice, preci jen pistolky versus chladna ocel, ty mece maji cosi do sebe.
  • Já tu nikoho neobviňuju z ignoranství (krom sebe sama, co se týká feudálního japonska). Já jen říkám, že ty japonské uniformy působí na MOJI mysl tak, že dostávám záchvaty smíchu. *15*

Jojo - new model army a její, v té době nejlevnější, červená barva... zato mohli víc trénovat střelbu. Narozdíl třeba od žabožroutů v drahé modré *3*. Jen bys mi mohl poradit s Rakouskou bílou - bylo to nejlevnější nebarvené plátno, nebo to bylo bělené a také drahé?
  • Je v All in the one modu taky nascriptovany Ai protivnik? Me by moc nebavilo hrat za UK kdyz na vas nikdo nezautoci, takze je to uz nejak opravene? Samozrejme jsou i jine mody. A moc se tesim na great war 5.
  • Hairy_Ass
    Já mám rozehraný Roma Surrectum 2 pro Rome:TW a Third Age:TW pro Medieval 2:TW. *3*

PS: Já něco málo o vzniku uniforem v 18. století vím, jen říkám, že to někomu tak může připadat - ale i ty evropský i ty japonský "maškary" mají za cíl nějak působit na mysl protivníka. Nějak je vystrašit. Stejně jako vikinské helmy atd. Celé je to hlavně o póze, i když často až jako vedlejší produkt, někdy byla barva určena aktuálním nedostatkem ničeho jiného. *3*
  • Myslím, že nejsme vepři... Jistěže je to otázka vkusu. Někomu může přijít gardový granátník s medvědicí na hlavě jako maškara. Možná proto, že nechápe, jak a proč taková uniforma vznikla.

Já podobně nechápu, jak mohlo vzniknout to podivné cosi, co mají na sobě vojáci v Shogun. Prostě to není můj geo-historický šálek čaje... *5*

Moc se těším na další díl - určitě to bude z mého pohledu posun k lepšímu. Ať to bude další řím, medieval, občanská válka, nebo i velká válka...

P.S.: Jsem zakouslý v All-in-One modu pro TW: N. Jak správně napsal jeden na fóru - tahle konverze by měla mít přibaleného rozvodového právníka *15*
    P.P.S.: Kéžby tak chtěli udělat Britské kolonizační války v průběhu času... třeba a la ZULU mod
  • Hairy_Ass
    Na sérii Total War je jako jednu z mála ještě spolehnutí (AI je sice tradičně poněkud přitroublá, ale i tak je na tom lépe než u jiných strategií). *3*
  • Hairy_Ass
    Tak těmi barevnými maškarami by se dal pospat i Medieval, a především Empire a Napoleon, kde se vojáci promenádovali v pestrobarevných uniformách. *3* Shogun 2 byl poctou začátkům série, jsem rád že na něj tvůrci nezapomněli, teď by se samozřejmě mohli vrátit do Evropy, kde se především rozhodovalo o osudu celého Světa (ikdyž proti boji o moc v Japonsku nic nemám *3* )!
  • Menorri
    Krásná adaptace skvělé hry na ještě lepší film "Poslední samurai"....moc se těším...já osobně jsem čekal až to autory napadne a opravdu napadlo.....pokud bude kvalita hry stejná jako je nyní, máme se na co těšit! *5*
  • Puckle gun stal za prd i ve skutecnosti, takze to by sedelo. Ta zbran nikdy nebyla masove vyrabena, ani pouzivana. Byla na tu dobu velice komplikovana a narocna na vyrobu. V dusledku toho i hodne nespolehliva. Gatling, to je jiny pribeh... Tyhle dve zbrane od sebe taky deli cca 140 let.
  • Přesně, návrat Rome by byl supr. Stejně jak to dokázal Medieval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit