Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Medieval 2: Kingdoms byla skvělá hra. Mě ale naopak bavilo, v americké kampani, kosit přistěhovalce a kolonisty *2* Nebylo lepšího pocitu než když osm set španělů ve zbroji s děli a jízdou prchali před třema tisícema nas*anejch apačů *1* ..... na aztéky taky došlo..
  • No super. Konečně nebuden tenhle díl Total War jenom parodie o barevných maškarách se "stožárovými vlajkami" trčícími ze zad *1*.

Jestli to bude stand-alone disk, tak zauvažuju o koupi. Po TW: Empire a TW: Napoleon byl pro mě "šogůn" exkurzí někam, kde mě to vůbec nezajímá...

Obdivovatelům všeho japonského se omlouvám, jsemť klasickým evropanem... každému co jeho jest.
  • Mapa kampaně by se vůbec měnit nemusela. Bitvy bych viděl tak , že na začátku bitvy by jste si zvolily , kde budou zákopy popř. jaké jednotky v nich budou.Bylo by potřeba ve správný čas vyběhnout ze zákopů a zaútočit na nepřítele. Třeba zrovna když bude mít problémy s morálkou kvůli náletům vašich letadel . :D. Asi by to už nebyl ten starý,dobrý Total war, ale mě by se to líbilo :D . *13*
  • Tohle bude dalsi napoleon, ale v pohode, tesim se! Akorat moderi jako vzdy budou muset zapracovat.
  • Pan Bátora by nám mohl vyprávět *2*
  • Já moc ne... Vlastně mne láká nejméně :-)
  • prvni svetova asi nebude protoze TW styl je zalozen na boji sevrenych utvaru a to uz v prvni svetove nebylo.
  • Ja bych byl pro valku 1866 nebo americkou obcanskou valku.
  • Chcem Rome! :((
  • Hairy_Ass
    Panská rasa! *3*
  • Cahir
    Přesně tak! Bílý muž má právo vládnout.
  • Hairy_Ass
    Já bych z ní byl taky nadšený, o tom žádná. *15*
  • Třeba to tak nebude ale tohle bude super!!! Těším a WWI fandím teda víc :-D
  • To já bych za první světovou dal nevím co.
  • PreidaQ
    Jenom aby to nebylo něco na způsob Puckle Gunu v Empireu, který byl naprosto k ničemu *3*.
  • Hairy_Ass
    A tady jako v traileru nebyl? *2*
  • Hairy_Ass
    No nevím, to bude mít strana, která první získá Gatlingův kulomet, tak automaticky vyhraje. :-) Creative Assembly si možná připravují cestu k další TW hře, kde buď bude druhá polovina 19. století, nebo rovnou 1. světová válka (já ale stále doufám v návrat Rome ). *4*
  • Lol ono na oficialnej stranke je aj video a bude tam aj gatling gun :O
  • rancor1223
    Já si právě říkám, že od Shogunu 2 uběhlo 400 let tak by děla mohli být ve standartní výbavě všechn (nebo alespoň většiny) lodí. A těchto podmínek by se lodní souboje ala Empire mohli vrátit.
  • PreidaQ
    Změny zní skvěle (ale aby to nakonec nebyly jen nepoužitelné zbytečnosti). Doufám jen, že to nakonec nebude tak nepochopitelně omezené jako Napoleon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit