-
Ale ja som netvrdil, že ich neviem zabiť ja som písal, že to nie je zábavné a nemá to iný zmysel ako natiahnuť čas pred tým ako môžem znova bojovať s bossom a to je zlý dizajn podľa mňa.
-
tak ti obyčejní nepřátelé ti toho minibosse většinou jenom zjednoduší. Jelikož Headless ti dá item zlepšující stealth, tak nemáš problém se dostat k nepřátelům nepozorovaně. Díky ninjutsu se pak buď můžeš nabuffovat či využít nepřátelé jako loutku.
-
dodge funguje velice dobře,musíš dodgovat tak, abys nesměřoval na útok bosse :). Dodge krásně využiješ např. na Isshinovi, funguje tam na 100%. Problém hledej u sebe.
-
Safra. To je top recenze. Tahle hra není totiž není 10/10 na první dobrou. K té 10/10 se hráč musí probít, pak je ta "desítka" o to sladší. Autor evidentně i dle obsahu recenze je primárně hráč, který hry opravdu hraje, což se moc u recenzentů aktuálně nevidí. Ta hra je ještě lepší, než v to co jsem tajně doufal. Popravdě jsem si myslel, že to bude průserr. Co tak dole čtu, tak lidé píší, že to má přestřelenou obtížnost. Myslím si, že to tak není. Hra je možná o něco těžší než Dark Souls 3 či Bloodborne, ale ve finále tě ta hra mnohem lépe učí než mnou hry zmíněné, takže Sekira budeš umět časem mnohem lépe než Dark Souls. Sekiro ale rozhodně není to nejtěžší od FS. Midir, Ludwig, Kos mě potrápili více. Spíše je to tak, že Sekiro nastavuje zrcadlo současné herní scéně, která sdružuje primárně hráče, kteří chtějí všechno hned. Sekiro také neobsahuje coop či pomáhají NPC, proto tady vznikla tahle báchorka o tom, jak moc je to těžké. Ne, není to tak těžké. Problém je u recenzentů a hráčů a ne u hry.
-
taky bych tomu nedal 10 z 10 dodge je naprosto nepoužitelný 90 procent co dám dodge mě stejnak nepřítel zasáhne pak camera je upe k hovnu lock systém je tež nejhorší snad v dějinách hráchco sem hrál máte locknuto na jednoho a když je druhej za váma nejde na něho přepnout
-
Přesně tak. Já teču i z normálních her tady nevidím důvod si agonii prodlužovat než abych to hrál s trainerem radši asi hrát nebudu vůbec :D
-
To musí mít člověk hodně povadlé ego, aby si takhle něco dokazoval přes cenu periferií k pc.
Určitě taky máš nějakou HC GAMING PRO podložku pod myš jako správný PC tydýt, alespoň za 2k, protože když tydýty podojit, tak pořádně
-
Škoda že se to nedá dát celé Stealth... to by potom mophl bejt takovej polo nástupce legendárního TENCHU.
Chápu že to je ale jiná hra 🙂
-
Tak lowend bych to zrovna nenazíval, hlavně sem tím chtěl říct že s tvým železem by bylo na pováženou kdyby docházelo na framedropy pod 60fps ^^ Ale pokud se spokojíš i s 30fps, tak není co řešit. Důležité je, že si to užíváš.
-
To není pravda, bylo řečeno předem že je to dost možná náročnější jak DS a Bloodborne.
-
coz ono docela je, treba bojovy mechaniky jsou docela vysvetleny a mas tam toho zombika na trenovani, s hakem a stealthem se da hned projit temer kamkoliv
ale boss fighty jsou ulet pro masochisty, predevsim u tech, co se jim rychle obnovuje posture, je zrejmy, proc je v japonsku tolik sebevrazd
ty nebozaci znaj jenom grind&drill a tohle je ten druhej pripad, bohuzel to cpou i do her
taky mam chut utrhnout si hlavu, kdyz jak tydyt opakuju sto a vickrat stejnou rutinu porad dokola (nez eliminuju chyby), abych ubral trochu zivota pro zpomaleni obnovy posture a kdyz prekonam prvni fazi, prijde druha a obcas jeste treti, kde zase jak tydyt opakuju temer to samy dokola, jen musim davat pozor na vic veci, tohle je jednoznacnej a trapnej fail
za mezihru opevny ody chapu, klidne 10/10, bossfighty jsou jak z japonskyho koncentraku, 3/10 (ty oceni leda no-liferi jako je flash), celkove slusivych 7/10
-
naopak rikali, ze to bude pristupnejsi...
-
miluju lidi, co nepochopi ani zjevny paralely, sekiro neni rpg, dark souls neni rpg, obe jsou to akcni rubanice, ktery se lisi v podstate jen v tom, ze v sekiro mas jednoho panacka, kdezto v dark souls si muzes delat ruzny buildy
-
To o casual hráčích si nemyslim, už od počátku tvůrci říkali že hra bude těžší jak Dark Souls a Bloodborne.
-
No, 89% mají i Demon Souls a Dark Souls. Pořád z klasických Souls je nejlépe hodnocena dvojka(91%), kterou ani nedělal tým A, což se projevuje na designu světa, kdy jedeš výtahem nahoru a objevíš v lokaci níže.
Nejsem si jistý, jestli něco revolučního jsi schopen něco vymyslet. Vše už bylo vytvořeno 20 let zpátky. Měl bych dva kandidáty, ale nejsem jistý, jestli bych si to obhájil. Jinak ještě k tomu hodnocení. Stačí se podívat na God of War, což je koridor bez nějaké přidané hodnoty a má to celosvětově 95%(OpenCritic) a bambilion cen Her roku a k tomu nějaký ten rekord v získání těch hlavních anket. Takže bych byl opatrný hodnotit hry jenom na základě popularity.
-
Deset jo? Deset? Proč ne. Tož jako Soulsák to ceknu. 🤔
-
No 10 by som tomu určite nedal, tak nejako sa stotožňujem s
Olejníkom, že tak 8-9, tá Obtiažnosť skutočne je trošku prestrelená aj keď
samozrejme sa to postupne zlepšuje s tréningom a celkovo s novými skillmi
a predmetmi ale dokážem si
predstaviť, že pre niekoho tá hra môže byť nehrateľná, čo je vtipné lebo pri
marketingu sa všetci tvárili, že to bude viac casual. A osobne mi vadí,
dizajn(?) minibossov, komu prišiel ako dobrý nápad, že bossa dám medzi normálnych
nepriateľov ktorých budem jak d*ment do kola musieť zabíjať plus robiť stealth
kill na bossa 20x? Nie je to zábavné, nič ťa to neučí len ta to núti robiť
niečo čo nechceš. A je mi ľúto, že to nemá multiplayer, snáď sa na to
nevykašlú do budúcnosti, podľa mňa to ich hrám dáva úplne iný rozmer. -
Ani si nedokážeš představit. Kámoše co měl tu Segu jsem totálně nechápal.
-
😂Sorry nedalo mi to, slant je nechvalně známý svými clickbaitovými rezcenzemi, vsadili na to, že negativní reklama je ta nejlepší reklama
-
Ten člověk je mimo. Sice ta hra není žádná revoluce, ale odřená devítka to je (89 na Meta)...