Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PCMR

Q3 na gamepadu lol...

• radim.zaty

A kde jako píšu, že Sekiro je RPG? Fakt miluju lidi, co dokážou vydedukovat naprosté kraviny.

• radim.zaty

Jaký dělo, však to je celkem lowend konfigurace. Mě 60FPS stačí, i těch 30 na původní PS4 mi nevadilo.

Pro mě je 90% zážitku hratelnost.

• uaxpk

Myslím, že nejsem🙂. Ale musím najít čas - dvě děti, pes, dům atd. 

Každopádně, ta hra mě opravdu láká. 

• nightborne

No tomu se ale nedivím, hrát něco s ručním mířením, co bylo vyloženě vyrobený pro klávesnici s myší, na něčem jiným než na myši, je zase masochismus z opačnýho břehu.

Ale vidíš tam ten princip, ne? Quake III byl hrůza na padu, protože to je hra pro K+M, Sekiro bude hrůza na K+M, protože je to hra pro pad.

Jasně, že to dáš, nejsi máslo, ne =) ?

• uaxpk

Mám právě špatnou zkušenost.  Kdysi jsem hrál kamaráda Quake III na Dremacastu a bylo to pro mě utrpení. S K+M se to prostě nedalo srovnat. Takže v mém případě jde o "psychický" blok. Snad to dám 🙂

• nightborne

Force feedback je další způsob komunikace hry s hráčem, jasně, že má něco do sebe =). Stejně jako úrovně přítlaku na triggerech a ovládací rozsah páček. Ale máš nicméně úplnou pravdu, že začít s padem zrovna na Sekirovi je docela brutální křest ohněm =D.

@uaxpk Jak psal Kokos, možná bych v rámci osvojení nový periferie nejdřív zkusil něco poklidnějšího. Co třeba první Unravel?

• StarejKokos

Ja mam ten xbox a ok. Akorat mozna sekiro na prvni uceni bude tezky 😂 trva to... nenech se odradit. Zkus treba i nejakou plosinovku, toho tombraidera.. projet se v nejakym simu... proste ruzny hry. Dej tomu cas a vrati se ti to. Hry co sou fakt vychytany na ovladac - tak to je pak jinej lvl zazitku z hrani. A to rikam jako nekdo co zacinal na zx spectru... a ze tech her je. Byla by skoda o ne prijit.. on i ten forcefeedback ma neco do sebe po case!!

• madPav3L

To já vím, že se ty věci dají upravit, ale není to optimální. Efekty zranění a ještě něco není v 21:9 a kdo ví, co se tím ve hře rozbije fps unlockem... někdo píše, že to s tím není dobré a vracel se zpět na 60 fps lock.

• nightborne

Nejdřív to bude chvíli otrava a prokleješ nás, ale jde skutečně jenom o zvyk =). Pak, jsem si jistý, zjistíš, že sakra, měli pravdu, některý druhy her se na tom vážně hrají zkrátka líp =).

• nightborne

Ono, myslím, nejde o to, že by existovala touha ostrakizovat jiný názor, ale o to, že se ten text na několika místech celkem "odkopal". Například kritikou "nudných" protéz, přičemž jako příklady zmiňuje pouze tři, co dostaneš hned na úplným začátku, nebo zmínkou toho, jak hrozně pořád musíš při boji uskakovat, což opravdu není způsob, kterým by šlo v Sekirovi překonat něco víc než prvního, maximálně druhýho bosse, či poznámkou, jak musíš pořád zírat na svůj postoj, aby ti ho nepřítel neprorazil, což napovídá, že hráč pouze blokoval a neodrážel útoky. A to je elementární nepochopení bojovýho systému, se kterým bych byl osobně dost překvapen, kdyby se někdo byl schopen vůbec dostat přes Genichira, řekněme.

• iSpirit

Já to myslel ironicky, vím, ze je to troll, který hry ani nedohrava.

• Uzunari

Ty si sh*t port a chyba na něčí straně :D Některé hry jsou prostě líp hratelné na gamepadu. Viz veškeré NHL/FIFA tituly co vyšly. Support na M+K je tam jenom kvůli lidem jako si ty, kteří by naopak brečeli, kdyby tam nebyl a tvrdili, že ho chtějí jakkoliv nekvalitní, ale prostě tam musí být. 

Každý normální "hráč" v dnešní době by měl dávno vědět, že gamepad je součást normální herní výbavy.  

• Uzunari

Asi tu co tě zajímá víc ne? :D

• Uzunari

No, nutno podotknout, že člověk na jehož review se odkazuješ taky hodnotil Banner Sagu 3 (velmi dobře přijatou hru s vysokým hodnocením všude) 2/5 hvězd a Kingdom Come 1/5. 

Jestli se s někým takovým ztotožňuješ v názoru, tak to je samozřejmě na tobě, jenom si nech "kvalitní novinařinu" od cesty prosím.

• iSpirit

Dopurim dualshock či Xbox one gamepad

• iSpirit

Autor to hlavně hrál tak hodinu, recenze z manualu.

• uaxpk

No, tak Sekiro bude asi první hra kvůli které si koupím ovladač. Pak zkusím další.

• twicer

Takový dělo a stejně paříš v 60fps, ikdyž by to utáhl i 100 a ještě si chrochtáš skrz neexistující framedropy. No ještě tě hold čeká pár objevů kam jde zážitek posunout :)

• NewKy

Musím vyseknout hlubokou poklonu autorovi, takhle parádní text jsem už dlouho nečetl, úplně jsem zavzpomínal na Andrewa z dob prvních Score. 

Sekiro samozřejmě už po nocích pařím a je to pecka.😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit