-
Víš proč se vyrábí arcade stick s klávesami místo páky? Protože na klávesnici udělám 3 hadoukeny zatímco ty za stejnou dobu na gamepadu stihneš jeden, tak se dál směj čemu očividně vůbec nerozumíš.
-
Takže je to dieselová lokomotiva.
-
Z videí to jde fakt blbě poznat.
-
To je fakt, ale není to případ Sekiro.
-
to je dobre!
-
Zaklinac je akčné RPG, nakolko do hratelnosti vstupuje ten onen prvok akcnosti ktory priamo sekunduje statistikam postavy.
-
určitě bys mně nakopal zadek v bojovkách a v závodech na šipkách. Určitě😂
-
Pleteš se. Zkus si to prosím tě najít ty trdlo, než se budeš dál ztrapnovat.
-
"Tak to tu máte. Plná palba, ode mě poprvé."
Dovolím si citovat autora. Jestli tedy plýtvá desítkami? Neřekl bych. Jestli je hra výjimečná? Ano, bez pochyby, ve spoustech věcech ano.
-
akcni RPG je tak mozna Diablo, ale urcite ne Zaklinac
-
Přece nedám kvůli jedný hře znovu x-tisíc za volant. Srovnáváš nesrovnatelné, AC je na klávesnici dobře hratelné(=ano na klávesnici si to užívám, na gamepadu taky), Sekiro ne protože FS není shopný udělat ovládání správně(=na klávesnici si to neužívám ale mám gamepad). Bojovky i závody hraju na pc na klávesnici celý život a v obojím bych ti nakopal zadek, v dark souls na pc kdybych hrál na klávesnici s neupraveným ovládáním bys mi nakopal zadek s gamepadem za zády, ale ne díky skillu ale díky tomu, jak to ovládání na pc stojí za velké hnědé kulové.
Jak by se ti líbilo, kdyby sis koupil auto a prodavač ti řekl, že se řídí volantem naprd, ale můžeš si k tomu připojit knipl a s tím to je lepší - asi bys ho poslal do míst kam slunce nesvítí, tak nevím proč kecáš druhým lidem do toho jak by co na čem měli hrát, když jak sám přiznáváš ani nemáš zařízení na kterém hrají oni. Z mých známých, přátel a rodiny nikdo, kdo hraje čistě na pc gamepad nemá, hrát s ním neumí a hodlat se s ním učit nemíní, troufnu si tvrdit, že tak je to s většinou pc only hráčů (neplést s duševní chorobou pc master race), alespoň v České Republice.
-
podle mě se tu poslední dobou plýtvá desítkami na hry, které nejsou moc výjimečné
-
Jo, Asseto je dobrý příklad. Myslím si, že si tu hru užiješ na šipkách úplně stejně jako Sekira. 😉
-
Já začínal na Atari 800xe s Joystickem, ale třeba jeden z nejlepších simulátorů současnosti Assetto Corsa se dá na klávesnici hrát úplně v pohodě. Shadow of Mordor je příklad dobré multiplatformy, která se hraje skvěle na k+m. Klávesnice a myš jsou pro drtivou většinu pc hráčů hlavní a zároveň jediné periferie, ano ta možnost mít na výběr se mi líbí (volant už dlouho nemám ale mám hotas a fighting stick na switch a pc) ale nelíbí se mi, když mě rozbitost ovládání v podstatě nutí použít jinou periferii, když to uhrovití náctiletí nerdi zvládnou naprogramovat ve svém volném čase, tak by je na to mohl FS najmout a nedělat si ostudu a udělat port, kde mám s ovládáním skutečně na výběr.
-
Úplně úplně poslední? Tzn shinobi owl se může ukázat ještě než projdeš valley+depths =)?
Jak sem psal, headless ape se v jeskyni objevuje až po zabití guardian ape, a je z ní attack power, zajdi si tam. Pokud už nejedeš ng+ samozřejmě.
-
haha, asi takto.
-
ale zase třeba tohle.. mě se vlastně na DS sérii nejvíc ze všeho líbilo to tajemno - teda ta skoro absolutní absence informací o tom co je co, kam máš jít, co se od tebe čeká, co se dá dělat. Až jakoby to byl prázdnej sandbox..a on vlastně je, jen to tak nepůsobí. Napadají mě snad jen 3 případy kdy ti NPC řekne dopředu o nějakým konkrétním boss encounteru. a asi se mi to tak líbí. jak to kombinuje nový věci s tím starým modelem level+ na konci boss. jen tak bez vysvětlování a s trochou nějakého lore.
-
Vím o něm, ten lilac něco něco =)! Ale nemám ho, budu muset nabrat materiály.
Ale na toho šamana snad ani potřeba nebude, hádám, jelikož mu s konfetama ničíš ty lebky normálním sekáním, tudíž stačí na nebožákovi viset, co to de, a rubat =)).
-
A Zaklínač (3) není akční RPG? A co je to, dieselová lokomotiva? ;)
-
Tak nějak jsem si to myslel s tím Zaklínačem. To většinou hrají ti nejvíce dospělí.