-
Teď zrovna Hitmana, ale pokud se bavíme o RPG, tak radši TES nebo Zaklínače.
-
Přesně. Já měl u PC gamepad do MIDI portu v roce 1994 a hráli jsme na tom se sousedem NHL 93 :) A paradoxně moje první konzole byla PS2 a to až v době, kdy už se pomalu chystala na trh PS3.
@iSpirit PC port je fajnový. Na GX1070 + i7-6700 v 1440p v plné palbě (vypnutý motionblur, ten nemám rád) v 60FPS bez framedropů. V kombinaci s Dualshock4 přes DS4Windows je to paráda. Původně jsem zvažoval, že to koupím pro PS4 Pro, ale nakonec jsem rád, že jsem koupil PC verzi.
-
Celý můj první postup hrou byl divný. Myslím že jsem porazil minibosse v gunfort ještě před prvním genichirem. Myslím že Guardian Ape ale byl pro mě úplně poslední boss co hlídá ingredience.
-
Jeden klobouk blokuje "terror" se vším fyzickým poškozením co s ním jde, udělá z headless a šamana před bezednou jámou vtip.
-
Buď v klidu, mě bude letos 40 a na chuť akčním RPG, respektive soulsborne hrám, jsem přišel až s Dark Souls :)
-
no, já se trochu nadýchnu před NG+. Byl to docela náročný víkend :D.
-
já si naopak myslím, že na PC je výhoda ta svoboda(nebo byla). Nikde ti nepíší, že máš jako primární herní zařízení gamepad(konzole), prst(tablet), ale prostě si můžeš zvolit, co daný produkt potřebuje. Nikdy jsem klávesnici a myš nebral jako primární herní periferii k PC ale jen jednu z mnoha možností. Přece simulátor aut nechceš hrát na šipkách jako Wacky Wheels? Tohle je úplně ten stejný případ. Od mala jsem měl u PC gamepad, joystick a volant. Jo, možná se pletu, PC nějaký ten měsíc už nemám, ale zrovna u Sekira bych ho sakra uvítal :).
-
Všeho je dostatek s jednou výjimkou. Minimálně pokud je člověk levej jako já =).
Na ng+ sem si na headlesse vyplácal všechny konfety a nezabil ho. Protože už tě dá na ránu, na dvě, takže taktika nabuffovat se a uspamovat ho jak při prvním hraní už poněkud nefunguje a když se člověk musí i bránit, nestíhám mu dost rychle zrušit tu otravnou mlhu.
Tak sem pěkně se sklopenýma ušima odešel a budu se muset vrátit až po ashina castlu, kde se daj ty konfety farmit =).
-
všeho je dostatek, stačí exploring. Problém je, že v současnosti jsou hráči zvyklí na hry, kde nepotřebuješ žádné úsilí, aby udělali progress.
Jen k tomu srovnání s DS. Andrej Anastasov si v jednom videu stěžoval, že Sister Friede je moc jednoduchá, že ji dal na první pokus, při tom vlastně automaticky zmiňuje, že si zavolal hráče přes coop. Samozřejmě je to validní progress, ale pokud chceš výzvu, tak si bosse dej sám. Lidi si to automaticky rovnou zjednodušují, což tady prostě nejde, možná proto je to pro ně až moc těžké.
-
a co že hraješ a kolik ti je? Jen abych věděl, kdy mám skoncovat s hraním😉.
-
A já jako platící zákazník si můžu i stěžovat, že to mají špatně udělané, když tam ta volba prostě je. Nikde není psáno, že se to musí hrát s gamepadem. To, že ty si myslíš, že se to má hrát s gamepadem, je tvoje volba.¨
Jestli se to má hrát s gamepadem, ať to napíší do popisku a klávesnici s myší vymažou ze hry, pokud to neudělají, tak je to prostě sh*t port a chyba je na jejich straně. U jiných her to jde, protože se na to vývojáři nevyserou...
-
Takže Apex zatím tento rok nic nepřekonalo. Ten dostal stejné hodnocení a navíc je zadarmo.
-
no jasne, ale oni ji prave srovnavaji napr. s DS
-
Ten PC port jede líp než na PS4P nebo XB1X. To, že někdo ještě nepochopil, že FROM dělá hry, které se mají ovládat gamepadem, není problém vývojářů. Je to podobné, jako by sis stěžoval, že se automobilový simulátor nedá hrát na K+M ;)
Kvalitní gamepad (DS4 nebo XB1) stojí kolem tisícovky a oba s PC fungují bez problému.
Jako platící zákazník můžeš hru nekoupit, to je legitimní.
-
Ano, hra je obtížná. Kdyby se jednalo o první obtížnou hru od From Software, tak bych pochopil, že to lidi koupí a pak jsou překvapeni z obtížnosti, ale do háje, to snad i ten největší zabedněnec za ty roky, kdy se DS a BB stalo etalonem obtížné (ale férové) hry, mohl pochopit, že tomu tak bude u nové hry od FROM :)
-
To je jedna z věcí na které jsem se nedohodnul ani s flashem. Já na gamepadu hraju regulérně ale když platím za hru na PC tak požaduju aby se dala dobře hrát i na klávesnici s myší protože jsem zákazník, který za hry platí, nezřídka za limitované edice a většinou day one. Spousta lidí má rétoriku "můžete bejt rádi že to na pc vůbec vyšlo" ale to fakt neberu. Tohle je lepší ale co zplodili za monstrum s prvním DS, to na klávesnici hrát sice "jde" ale jenom pro extrémní masochisty. Zkrátka jako platící zákazník požaduju ovládání na základní periferie a to u PC gamepad není, je sice fajn že máme skvělou moderskou komunitu co to rychle opraví, ale je to ostuda pro vývojáře.
-
Zrovna jsem čekal kdy uvidím skalní kritiky Souls her, kteří svou kritiku zakládají na tutoriálu, kterým nedokázali projít, a ještě se diví, že jsou všem pro smích.
-
to asi nie lebo headless je dost skoro.a vypocul som asi kazdy visper co mali npc.ono to zas nepomoze ak to je mimo loopu niekde na druhej strane levelu alebo instancie.napriklad v zaklinacovi preto boli aj bounty.jasne si vedel co je zhruba kde,co to je,a conato podla bestiara potrebujes.dost nato aby si neliezol niekde naco nemas.a taky leshen mi tam akoze dal zabrat.
-
ako ja som fanusik sony.mam rad ich exkluzivity.mam aj drahu razer pantheru koli bojovkam.ale zas toto neni o sony skor o tom ze nevie prijat dalsiu kritiku.tento clovek sa asi nevie ani pozriet kriticky na seba do zrkladla.
-
Tak podle hodnocení mi to nedalo a podíval jsem se alespoň na pár záběrů ze hry a nějak mi uniká co je na tom tak výjimečného. Ale je fakt, že z těhle akčních RPG už jsem nějak vyrostl.