-
co jsem koukal na komentare na steamu, tak dost lidi si stezuje na celkovou obtiznost hry...nejen boje ale i nutnost pouzivani specialnich itemu, kterych je ve hre nedostatek a podobne
-
Jasně, to by taky určitě šlo a upřímně nemám zdání, jestli headless nějakej lore/storyline opravdu nemá. Nepřekvapilo by mě to, ale těžko říct =). Nicméně nápověd k bossům, dalšímu postupu či bonusům, co bys jinak přehlídl, je v těch odposlechnutelných rozhovorech dost a dost. Nebudu samozřejmě spoilovat, ale krom taktik se dozvíš třeba i informaci, kterou pak vyměníš za širší sortiment u jednoho obchodníka a podobně =).
-
na ggg moc nereaguj.. ten zná jen svoje PSko a neustálé opakované hraní všech dílů Dark Souls mu totálně vymlelo mozkovnu..
Prostě kdokoliv, kdo není Sony fanboy tak je pro něj méněcenný. 😀
-
Tuhle recenzi si přečte zbytek redakce a jde domů s brekem. Dokonce i mě navnadila ke koupi a to jsem si na 90 procent jistej, že to budu hrát jen pár hodin, protože tenhle typ her prostě není pro mě.
S velkým vděkem kvituji politiku dávát zásadní hry recenzovat Slavíkovi, ostatně ani tentokrát nezklamal!
-
a co tak dat tu akoze cedulu do nejakeho storylinu?popripade vo forme tych whispov co robia npc?zeby sa povedzme npc vojaci.ked uz ako AI sluzia skor ako moby raz som ich vydeflectoval asi 5.mohli by povedzme rozpravat legendy.ze vies tam v jaskyni hlboko dole za tym domov zevraj zije daco magicke silne ze potrebujes dar toho a toho.to by som si dal uz do suvisu a neliezol by som tam urcite.vies aby to malo hlbsi narativ co by ta drzal a zaroven ta drzal lepsie v tom gameplay loope?
-
Jo, zrovna sem si řikal, kdy uvidím tu hloupou argumentaci soulsboyů "nedostal ses k bossovi xy".
-
Potřebuješ dvoje konfety, jsou tam jedny, netuším, jestli někde poblíž nejsou schovaný druhý. Ale zrovna headless je, řekl bych, zamýšlenej jako boss na pozdějc. Proto je tam i ta cedule nenápadně ti naznačující "zatím tam nelez" =) .
-
Digital Foundry? To jsou ti, který byli vypleskaný z toho, že se v Horizon:ZD ohýbala tráva a stromy šli zničit což šlo už v prvním Crysis před 10 lety? Haha. Ti vždy pobaví. Nepřekvapilo by mě, kbyby pro tyhle šašky (stejně jako pro fanatiky tvého typu) byla MOŽNOST fps unlocku negativum.
-
hej ale toho behzlaveho sekaca v tej jaskyni bez nafarmenie tych konfiet asi nedas vsak?a on je hned na zaciatku
-
ty mas riadne stupidne nazory kamo ako tak pozeram.mam drahsie periferie ako tvoja konzola 2x
-
Nic ti nebrání ho dát bez ohně, jenom je to s ohněm jednodušší, ale když mu nepolezeš do grabů, padne v klidu i jenom na meč. Svoboda =) !
-
neviem hral som bloddbourne 10 hodin.chcel som to dohrat.bohuzial ten movement kombinovany s ovladanim mi proste sposoboval motion sickness.ked som to hral hra mi davala moznosti si to ist vlastnejsim tempom.sekiro neviem hral som to a vzdy ked som sa troska odtrhol od loopu dostal som sa k bossovi kde bol nekajaky catch.na zaciatku ten bezhlavy sekac co ti spomaloval pohyb ked si nechtiac isiel akoze troska objavovat. alebo aj ten troll na zaciatku.ja som ho dal aj skoro bez ohna.potom mi typek pise ze sa musis vratit po upgrade a ja ze aha tak takto sa budem s hrou bavit.
-
No farmením si tu hru uděláš snažší, což je pro některé prostě potřeba.
Jasně - technicky to jde dohrát s holým zadkem, bez levelování a bez jediného damage. Ale to není pro normálního hráče :-D
-
tiez neviem ako to maroskovi inak napisat asi som trigol jeho safespace :D
-
a toto neni portal kde ludia respektuju druhy nazor.nehram ani battleroyal hry(mozno sa mi apex jedine paci a ani moba hry)alerad kalim bojove hry a trenujem postavu aj 100 hodin aby som mohol ist na turnaj.dalsi odbornik :D ty GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
-
Souhlas. Já se třeba hned v úvodu docela sekl na Butterfly. A asi po deseti pokusech jsem na ni kašlal, šel jinam a vrátil se až po Genichirovi. Najednou šla snad napodruhý =).
-
na ps4 se neprodavaj ani skvosty jako dead cells, mas tu o tom zrovna clanek
sonyboys maj hluboko do kapsy a hrajou jenom, co dostanou v ramci ps+
-
Tak to už si myslím, ze tak rytmickou hru jako je Sekiro je lepší hrát na bicích než na myši. Lidi mají různé úchylky.
-
Cože? :D to ani nevím že se ta sběratelka někde seknula u nás. Chtěl jsem taky kupovat na PC sběratelku a nakonec jsem si to rozmyslel protože jsem větší fanoušek maskovaných soch z Dark Souls a u Sekira jsem se právě bál toho obličeje a jakej na něm bude painting. A teď se dozvím že nakonec byl se sběratelkou problém jí vůbec do ČR dostat.
-
Dark Souls, Bloodborne alebo Sekiro nie su loot RPG a ani MMORPG, preto slovo "farmenie", ktore je samo o sebe ubohym pomenovanim, sa do tych hier nehodi. V DS nie je "farmit" potrebne absolutne nic.