Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • madPav3L

Tak já jsem 17 let zvyklí na M+K, takže je to jak popisuješ, ale obecně s hrami podobného typu nemám na M+K problém, jenom hry od Fromsoftware jsou výjimkou.

• nightborne

Hmm, a máš zkušenost i s jiným padem, nebo jsi hrál jenom tu Zeldu? Totiž, osobně mi ten ovládací layout na Switchi taky dvakrát nesedne do ruky, nevím proč.

Je jasný, že pokud celej život hraješ na klávesnici s myší, je najednou brát gamepad trochu jako kdyby pravák z ničeho nic začal psát levou. Ale když překonáš tuhle značně nepohodlnou úvodní fázi, začne být hraní titulů, jako je třeba Sekiro (ale samozřejmě i celé řady dalších), daleko příjemnější.

Samozřejmě se tě nesnažím do ničeho tlačit, jenom doporučuju. Přijde mi celkem škoda umenšit si zážitek ze skvělý hry volbou nepříliš vyhovující periferie =). 

• No v tomhle ma pravdu. Ze si to nekdo koupi je jiste pravda. Ze je 90% ukradenych kopii na PC, taky. A ze prodeje na PC jsou u vetsiny her pod 10% prodeju na konzolach, taky.

• madPav3L

Gamepad prostě není pro mě, sice jsem s ním odehrál Zeldu BoTW (jinak to nešlo), ale bylo to spíš mučení.

Škoda, že Fromsoftware prostě neumí PC porty.

• nightborne

Pravda, ultrawide to pořád neumí, to je fakt.

Nicméně... gamepad, ty absolutní masochisto =)!

• nightborne

Jo tak drobnej update - podle wiki je headless ape nepovinnej boss, kterej tam je v případě, že do jeskyně přijdeš, jakmile už máš dole guardian ape. Pokud si ale dobře vzpomínám, byla z nich normálně memory, tzn. attack power, tudíž se celkem vyplatí je neminout. Možná, že kdyby ses tam teď vrátil, už tam bude. Pokud jsi teda už nerozjel ng+ =). 

• madPav3L

S fps problém není... tedy je, jsou omezené jen na 60, 21:9 není, graficky to není nějaký zázrak a pak ovládání. Kamera automaticky sleduje postavu a když se chci při chůzi s myší rozhlížet, tak se to pere a odporuje to mému pohybu.

• nightborne

Tak to mě celkem překvapuje - cos měl za problém? U mě to naopak běželo jak naprostej med.

• madPav3L

No včera jsem to dvě hodiny zkoušel, abych to pak mohl na Steamu vrátit. Technický stav na PC jednoduše hrůza, ale to jsem čekal... až to bude někdy ve slevě, tak to pořídím. 

• To tě skoro lituji. Souboják v Sekiru je trošku jiný. A jsem rád, že jsem měl mezi hrami takovou mezeru. Mít v pohybové paměti reflexy z Bloodbornu, tak budu u některých soubojů dost nešťastný :-D

• Záleží co považuješ za prvního bosse. Protože první povinný je fater, ale před ním se dá dostat i k té potvoře na mostě.

Moje tipy

- trošku nalevelovat. (rychlost levelování exponenciálně zpomaluje. Což ale znamená, že na začátku hry je každý level sakra znát. Později už to začne být jedno)

- Natrénovat counter attack. Ten je u tohoto bosse defakto povinností a dá se říct, že ten fight je tutoriálem na tuhle schopnost. Až do tohoto souboje se dá hrát bez něj. Takže pro někoho to může být úplně nová věc, kterou ho ani nenapadne použít.

- A pokud se nepletu po nějakém updatu je možné i do tohoto souboje jít v coopu? (ale nejsem si jist. Při vydání to nešlo).

Každopádně doporučuji vydržet. Poražením tohoto bosse se hra hrozně otevře (takže takovýto zásek hned tak nehrozí, protože budeš mít x lokací ke zkoumání).

• Vogon

Nikde jsem netvrdil, že Miyazaki dělal na Kuon, jenom že se Sekiro nese v podobném nádechu.

• iSpirit

Father? Tak můžeš udělat quest s jeho dcerami, dcera ti dá hrací skříňku, ta v něm vyvolá stun, jinak používej molotovy, tenhle boss jde krásné parirovat, cili jak se natahuje, tak ho strel.

Psáno z mobilu

• iSpirit

Digital foundry si mysli něco jiného o PC verzi, což je pro mě dulezitejsi nez tvůj názor. 

• TheGGG

hrát DS s kancelářskými nástroji jako K+M je odpad

• Veskoslav

Jinak nějaký tip, jak snáze jet Bloodborne? Sekl jsem se u prvního bosse, ale kvůli atmosféře to chci dojet.

• Odulin

Jupííííí, tak na to se těším. DOufám, že to budde, jak říkáš. :)

• twicer

že na ten "odpad" vůbec reaguješ, názor mu tím nezměníš a příště bude plivat na pc zas a znova

• Odulin

Dnes dojedu posledního bosse v Bloodborne a Sekiro může začít....

• michaelfoucault

Toto fórum by mohlo vydat na celou dizertaci na téma "Krize maskulinity v 21. století". 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit