-
Ne všechny konce maj stejnýho bosse na závěr =)!
Ale pravděpodobně myslíš sword sainta. A... je to s ním jako se všema ostatníma. Nejdřív vypadá naprosto neporazitelně, zdánlivě nerozbitná zeď, a nakonec zjistíš, co dělá, zaryješ si to do svalový paměti, a dáš ho.
Co je na něm fest otravný, je to, že má snad jako jedinej čtyři fáze (ostatní max tři), tudíž chce ještě o trochu víc odhodlání se všechny naučit. Na druhou stranu, je to poslední boss, není se čemu divit =).
-
hraješ to alespoň? nebo jenom nadáváš jako obvykle?
-
No a? Stejne jim to zaplati hlavne konzole, tak jakypak copak. Na to rozkradeni jejich prace na PC to bohate staci. Jen tady v diskuzi uz jsou nejmin dva co to ukradli.
-
Ti, co jsou na pc, tak následující módy pro zlepšení herního zážitku:
Prostě jako vždy se na to tvůrci vysrali, jejich porty jsou v tomto vždycky katastrofální...
-
Je pravda, ze posledny boss je najneprijemnejsi boss zo vsetkych soul hier ? Nechcel som si nic spoilerovat, ale vraj ta mechanika jeho zabitia je riadne otravna.
-
Kdyz From zacal delat Kuon tak Miyazaki tam jeste vubec nebyl, dorazil tam az v roce 2004 kdy Kuon vychazel. Ona ta puvodni tvorba From (KIngs Field) z ktere Souls hry vychazeji se odehrala uplne bez nej. Samozrejme hnacim motorem Souls her je on, ale ne tak uplne. From mel sklony k podobnym hram odjakziva a tak uplne bych za genia neoznacoval jen a jen jeho.
-
Ale... to je ono ;). Když ji sestřelíš ze vzduchu, spadne na zem, a když seš dost rychlej, stihneš ji dát pár ran. Je na to ideální ten skill na přískok po shurikenu. A i pokud jsi pomalej, tak "okamžitě blokuje" není špatně, protože už blokování ji rozbíjí postoj - boj musí co nejvíc neustávat, stále plynout, to je dost často cesta k vítězství. Nemluvě o tom, žes jí pravděpodobně kopnul nějakej otravnej skill a znemožnil jí v dálce regenerovat gard.
-
Hmm, a šels první do depths, nebo sunken valley? Já šel valley -> depths a ty opice jsem v tý jeskyni měl. Ačkoliv, skoro bych retrospektivně radši, kdyby ne =D .
-
No když sem došel k butterfly tak sem si řekl hele ona dost skáče vemu si vylepšené hvězdice protože maj v popisku že sou super proti oponentum ve vzduchu. Škoda že se hra neřídí vlastníma pravidlama protože to vubec nefungovalo... dmg nula nula nic posture to same jen spadla na zem a okamžitě blokovala všechny útoky. Když sem si otevřel hook na přitahování k nepřátelům tak sem zjistil že to na nikoho nefunguje kromě jednoho bosse... je fajn určit pravidla a pak je jednoduše ignorovat
-
Nepotkal jsem ty opice dvě, ta jeskyně kde jsou dvě byla prostě prázdná, nevím proč, buď jsem tam šel moc brzo nebo pozdě. Jenom jsem potkal Guardian Ape, která je povinná. V tom jezírku se stromy a sochami.
-
Já bejka bez petard soulsovsky uskakoval, ani sem se nesnažil to blokovat =). Ale pravda, je dost na začátku, ještě sem měl pořád ty soulovský sklony "tahle brutálně vypadající rána přeci nemůže jít blokovat".
A počkej, JAK jsi to sakra dohrál bez headless ape? Dyť to je povinnej boss, bez nich nemůžeš do mibu village a získat ten šutr pro Kura =D
-
O dvojici opiček jsem slyšel, ale nějak jsem se jim vyhnul, nevím ovšem jak a lituju toho :D . Teď se chystám na NG+, takže si budu dávat bacha. Býk mi nepřišel těžký, firecracker cheese funguje dost dobře, ale spíše nedostatečně promyšlený, málo propracovaný a nepřesný. Třeba to, že nejvíce poškození dostává do hlavy, nebo tak mi to aspoň připadalo, kde tě ale nejjednodušeji dostane. Celkově mi připadalo, že když na tebe běží býk, tak by se to nemělo blokovat, ale spíše počítat jako mikiri útok, když už se tam řadí i bodnutí.
-
Já měl na mysli opici před depths... jak tam ehm ehm není jedna. Z tohohle jednoho fightu jsem málem prokop zeď.
No a k bejkovi... petardy nad zlato =)! Je to s nima dost triviální, což sem zjistil na ng+. Ano, při prvním dohrání jsem je taky ještě neměl a bejk byl, pravda, docela voser.
-
Býk. Opice sice prdí, ale na prd rozhodně není.
-
Dohral sem vsechny ds, nioh, ninja gaiden a podobne. ragequit me nic neřiká jen nemám čas na špatny hry ale jestly vas to baví tak si to užijte nehodlám vám nic cpát
-
Hmm, kterýho myslíš bullshit bossem? Bejka? Vopice?
-
Blahopřeju, že ses dobelhal k prvnímu bossovi. Plytká se píše s tvrdým y, proboha, rve to oči.
-
Ekvivalent rage quitu Dark Souls u Taurus demona.
-
Když Miyazaki dělá druhého Miyazakiho(a Kurosawu), tak se dějí zázraky, zázraky jménem Sekiro.
Asi nejlepší Fromsoftware hra za posledních 10 let minimálně. Krásný příklad toho, že méně je více. Na první pohled z formulky na Souls hru vývojáři jen ubírali, ale vylepšili to co zbylo a progres postavy(a hráče) je zpracovaný výborně, snad každý hráč se při hraní přistihne, když přestane hrát ninju a začne hrát samuraje. Jakmile hru pochopíte, tak si ji zamilujete, už během prvního hraní jsem se těšil na další(a další) dohrání.
Jediná věc, co se mi moc nelíbila, byly dialogy a styl vyprávění, které je suché, neobratné a celkově nemastné neslané, což je pro Legendary Big M nezvyklé, ale pozor, tentokrát nepsal dialogy on, pouze poskytoval nápady zatímco jejich rekonstrukci přenechal jiným. Ale přece jen hra občas v dialozích a animacích i zazáří, tutoriálové střetnutí s Genichirem budiž příkladem. Ale jinak mi příběh a postavy přišly dost dobré.
Absence špatných bossů taky potěší každého hráče, teda potěšila by, kdyby ve hře nebyl bullshit(doslova) boss, který je sice naprosto otřesný, ale zato dost krátký. Na durhou stranu mince se ve hře nachází nejlepší hádankový bossfight, jaký fromsoft prozatím udělal.
Zmínil bych to, že mi Sekiro strašně připomínalo starší Fromsoftware pecku Kuon, a zajímalo by mě jestli nebudou hry nějak přímo příběhově propojené.
-
Koupil sem, z pocatku nuda, pak sem zacal ziskavat skilly a hracicky, a zacala to byt celkem zabava, ale po chvilce to zase spadlo dolu, a ted su nestatnej ze sem tomu dal sanci a nemuzu to uz vratit. Hodnoceni je teda trochu ujete, ale co uz. Animace sou skaredy, vizual celkove neni spatnej. Ale to se dalo cekat, protoze Bloodborne sem si stahl zadara na ps4, a bylo mi z toho spatne, nechapajic kde to vzalo takove hodnoceni. No jo, zase sem se nechal ukecat a budu se muset donutit to dohrat, su 3.14ča.