-
Pokud ti stovky hodin hraní dark souls nic nedalo tak je to hlavně tebou, ne hrou :)
-
Já hrál všechny DS (1-2-3 s DLCs) na PC a nemám s tím žádnej problém. nechci se kvůli tomu učit na ovladač na kterej nejsem zvyklej. Sekira taky hraju na PC a nevidím na tom nic špatnýho. bože to je odpad..
-
co to je za kravinu? A jak popíšeš třeba farmení Lizard Staff z necromancers u Executioner's Charriot v SotFS? nechtěl bys na to třeba vytvořit nějaký úplně nový kalk? Jasně, v DS bylo vždycky možné (dokonce nutné) něco farmit. Spousta dropů je hodně vzácných a když je chceš, nemáš jinou možnost, grind, rinse and repeat.
-
spousta majitelů ps4 jsou pcčkáři co nikdy jinou sony konzoli neměli, kovaný borci co vyrůstali na demon souls nebudou mít se hrou problém...
-
ty vypadáš jako někdo, komu stačí moba hry a battle royaly... běž si farmit do wowka, toto není hra pro lidi co si dají TV do názvu
-
na mysli mám čistě stylizaci, atmošku, soundtrack, design monster atd. tam mě BB sedl o hodně víc, ale sekiro není vůbec špatne, ale tak jasně zatím jsem odehrál jen pár hodin....
gameplayem mě to taky baví, to jo, ale já se vždy hodně dívám na věci jako stylizace, prostředí, nepřátelé atd. to je pro mě stejně důležitý jako herní mechaniky a tam mě BB sedl víc
pořád ovšem sekiro extrémě cool hra
-
Můj tip u těchto her je - pokud se zasekneš, jdi do starých lokací a snaž je zkoumat důkladněji. Ono člověk často zjistí, že něco minul a to mu pomůže dál.
Já měl předevčírem zoufalej problém u dvou bossů (a vypadalo to, že bez nich se dál nehnu). Ne a ne je dát. Tak jsem proběhal všechno odznova. Jednak jsem našel gourd seed (další náboj do léčení), čtvrté prayer bead (takže jsem si zvednul health), nasbíral dost expů na upgrade efektivnosti léčivých předmětů, našel pár surovin a upgradoval shurikeny a dokonce našel cestičku (kterou jsem před tím minul) do úplně nové lokace.
Pak jse mvyrazil zpět na bosse. Toho jednoho jsem dal najednou napoprvé (což mi zvedlo attack). Toho dalšího hned napodruhé. Po pár upgradech to prostě najedno ušlo v pohodě. A i když bych je nedal, nejsou v háji, protože bych měl jinou lokaci na zkoumání.
Takže ono se někdy vyplatí se nenervačit, trošku si dát oraz, jít jinam a člověk si tím dost pomůže.
-
Na bejka ani ty petardy nepotřebuješ. On je o něco méně ubratný než ty, takže se to chce nebát a vymnit si s ním role. Takže místo nějakého uskakování a držení si vzdálenosti ho to chce jednou nechat proběhnout okolo a pak agresivně běžet (celý fight nepouštět sprint tlačítko) za ním a za jeho záda. A kdykoliv to jde, tak sekat. Pak nemá moc šance a když je člověk dost agresivní, tak se dá klidně zabít na deadblow, že mu i namaxujete posture.
-
Flashi, dej si facku, sedni si s GGG a podejte si ruce, že jste naprosto stejní hlupáci.
-
Až o víkendu se k tomu dostanu. A že nadávám? Vždyť jsou tím známí, že neumí udělat slušný port, aniž by moderská obec nepřišla tak brzo s "opravami".
-
No vidíš, konzolisto, a pak jsou lidi jako já, kteří si každou hru koupí. Třeba Sekiro ve sběratelské edici na PC. I přes ten epický fail distributora, který nezajistil do ČR ani kus. Takže ty řeči o PC hráčích si nech od cesty. Ostatně řada herních sérií, které na konzolích máte, vznikla nejprve pro PCčka.
-
:-D LOLec na kvadrát :-D
-
"vybuch endorfinov kraulujucich v extaze."
nadherny opis. osvojujem. hadam neporusim copyright
-
Už len to, že používaš slovo "farmiť" v súvislosti s hrami od From Software hovorí o tom, že asi nie si veľmi kompetentný triezvo hodnotiť Sekiro. Tým neobhajujem recenziu.
-
No ja som mal so souls hrami vzdy problem.A to bol motion sickness.Vyrastal som bud na dobrych platformeroch alebo na rychlych strielackach(quake 3 arena,untreal tournament atd.)Sekiro je iny rychlejsi co je prva souls hra kde nemam tento fyzicky problem.Bohuzial po 5 hodinach ma to unudilo.Ci uz ten deflect,opakujuci sa level dizajn(dom na kopci,palac na kopci,nejaka dzungla,dajaka voda,repeat).Nefungujuci stealth(kill feedback pocut na pol mapy.Lebo ano ako samuraj by som tak daval ludi ako masiar).Neuveritelne nekonzistentna AI(strelci strielaju cez hocijaky cover, AI vidi niekedy na pol mapy,niekedy aj za stenu atd.Sandboxove prvky su skor o backtrackingu a vracani sa koli upgradom.Necitim tam taku slobodu ako povedzme v bloodbourne,ktory ste mohli hrat viac podla svojej vole.Popripade farmit ako poriadnu pripravu pred stretom s bossom.Tu je to skor o tom najst par veci upgrade a boss.Velmi mi to pripomina niektore stolovky dungeon crawly kde sa nafeedujete troska a potom cakate na D6 kocku ze vam to proste padne a vy tu priseru date.Celkovo by som hru radsej videl s lepsim pribehom vo forme boss only game.Nieco ako shadow of the collosus kludne.
Nevadia mi dobre urobeny challange bossovia.Len v tejto hre mi dost vadi ta ostatna otravna omacka okolo toho.Dost to smrdi ze najprv urobili bossov a potom svet okolo len ako doplnok.
Je to dobra len ma dost much.hodnotenie 10/10 je privela.to ako keby bola ta hra revolucna.7/10 by som jeje dal. -
fuuha, pockam napadnutie ceny na 40 e a kupujem m
-
Proč do toho zase taháš na který platformě to kdo hraje? Ano lidi brečí a viděl sem toho dost například na PS4 bazaru kde to lidi prodávají potom co to hráli 3 hodiny a mají dost. Takže to tvoje že pro pcčkáře je ta hra škoda je úplně mimo mísu. Osobně budu hru kupovat na PC protože tam mam všechny hry od Fromsoftu kromě Bloodborne který mam na PS4. Ale chápu, chceš prostě vyvolat flame jako vždycky.
-
v diskuzi opět brečí lidi co nedali ani prvního bosse... pro pcčkáře je tato hra škoda... není to moba ani p2w
-
Bloodborne to opravdu není, a zaplaťpánbůh ani nemá být. Protože to je, dle mého názoru, ještě o ždibec lepší. Ale znáš to, sto lidí, sto chutí a hlavně, opravdu jsem se taky zamiloval až někde okolo třetiny, možná poloviny hry. Třeba to budeš mít stejně, pokud jsi zatím spíš na začátku =).
-
bloodborne to není, ale dobré to rozhodně je