Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

No jako PCčkár ses moc nepředvedl. Na unlock fps, poměr 21:9, zvýšení field of view, nebo podpora DS4 ovladače už jsou módy. Aneb kdo chce psa bít..

• twicer

Njn hráči se stali rozmlsanými a ještě jich je hromada komplet amatéris co nedaj nic víc než normal obtížnost, což je převlečená jednoducha obtížnost z dob minulých. Pak přijde sekirko a oni zjistíí že i po těch letech vodění za rudičku, hrát stále dobře neumí.

• twicer

Prej to de, ovládání je vyladěnější a přesnější. Kup na steamu a případně refund, ale něvěřím že to vrátíš :)

• twicer

No aby ses nerozpustil když má někdo jinej názor. V něčem má pravdu, v něčem mele ho*na, jako by to bylo někde jinak.

• sekiro je akcni adventura, sami vyvojari to tak oznacujou

konecne prestane ta falesna hra na rpg, kdyz je to v zasade opet jen o rubani

• StarejKokos

Hele taky sem stara skola, ale tak pred rokem sem ten ovladac koupil.. puvodne kvuli Nier:automata.. pak sem zistil ze se natom daj lip hrat zavodni hry.. ted treba posledni resident evil remake nebo novej tombraider ani nezkousim na K+M.. proste ne. Je to lepsi na ovladaci. Chce to zvyk, naucit se... ale o tom uceni driv hrani taky bejvalo.. tak proc najednou byt zaseklej a odmitat zmenu. Kup ovladac a zkus se snim naucit :)

• Akčnější jsem myslel rychlejší, co jsem viděl, tak tam ta postava lítá nebo plave jak naspeedovaná veverka případně hopsá na laně po střechách. Zaklínač je proti tomu šnek,

• iSpirit

https://www.slantmagazine.com/games/review-the-somewhat-punishing-sekiro-shadows-die-twice-coasts-on-borrowed-moves/

😂

Kvalitní novinařina :)

• uaxpk

Mockrát díky za konstruktivní odpověď.

• nightborne

Každej hráč zvyklej na klávesnici s myší je s padem nejdřív levej, sám sem si tim prošel, když sem kdysi koupil první ovladač. Kvůli dark souls, ano. Nic, co by nespravilo trochu praxe =).

Nicméně, Sekira bez padu doporučit nemůžu, nehraje se to kdovíjak slastně.

• uaxpk

No, dá se to tak říct. Prostě jsem na to levej.

• radim.zaty

Pokud mě žánr té zdarma absolutně nezajímá, zvolím tu placenou.

• Jez3vec

Řekněme, že mám na výběr dvě hry. obě jsou hodnoceny 10/10 a jedna z nich je zadarmo. Kterou asi zvolím?

• V kazdem RPG vstupuje do hratelnosti prvek akcnosti, ktery primo sekunduje statistikam postavy. Podstatne je, ze v Zaklinaci jako kazdem spravnem RPG do hratelnosti vstupuji i prvky, ktere akcni nejsou. At uz to jsou questy jako hrani divadla, ucastneni se svatby, nebo Gwent. 

• Co znamná "nebýt na gamepad stavěný"? Chybí ti palce nebo tak něco?

• uaxpk

Nechci tu zase rozpoutat "peklo", ale dá se to hrát s K+M (vím, že je to od základu možný)? Respektive hrál to\dohrál to někdo tak? Kdysi jsem zkoušel  DS na PC a bylo to na nic. Mám rád prostředí feudálního Japonska (to depresivní fantasy je taky fajn), ale nikdy jsem nebyl na gamepad stavěný. 

• Takže říkáš že platí něco jako score*1000+(5000-cena) a podle toho poznáš jak je hra kvalitní. Takže u stejného score cena rozhoduje o kvalitě?

• Jak to souvisí se Sekiro?

• 0011
    Tak tos mě dostal, s tím jsem nepočítal 🙂hele jasně že každá hra se hraje nejlépe na něčem jiném ale kdybys zkusil třeba nového tomb raidera na k+m zjistíš že se hraje skvěle. Já sice remcám ale nakonec ten gamepad zapojím, ale FS se zbytečně připravuje o zákazníky
  • iSpirit

Až na to, ze bojovky a auta vůbec nehraji. Smějí se jen tobě. Promiň, nedalo mi to. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit