Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pravda, v 9. století př. n. l. jej v Sev. Africe založili Féničané, k úpadku dochází v 1. století př. n. l. po prohraných válkách.
  • Je nádherné vidět, že se dokážete také omluvit. Smekám před Vámi. *3*
  • tak toto je asi zrovna to málokdy :D
  • Magister_Peditum
    Seknul si se o dobré 2 století. *15*
  • Magister_Peditum
    Egypt byl v době začátku Rome TW rozhodně nezávislou a navíc jednou z nejsilnějších frakcí ve Středomoří.
  • Magister_Peditum
    Je to přesně opačně. Kartágo leží původně v severní Africe a teprve po první punské válce dobylo i část Španělska, kde založilo Nové Kartágo. Jeruzalém v době začátku Rome TW byl pod nadvládou buď Ptolemájovců nebo Seleukovců, teď si nejsem jistej.
  • rancor1223
    Sparta je typická svými falangami. Falangu samozřejmě používal kde kdo v té době, ale Sparta je přinejmenším díky bitvě u Thermopyl (a stejnojmenému filmu) mnohem populárnější.
  • Hmmm,Bersekeři,v původním Rome neskutečná jednotka *1*
  • Veskoslav
    Omlouvám se za chbu s Egyptem....Moje chyba, že jsem si nezjistil, období, kdy se hra bude odehrávat. Tedy omluva z mojí strany za dezinformace.
  • Už jen dva národy. snad to budou orci a elfové *5*
  • Hehe co furt s těmi Lakedaimonskými máte ? :D Byli tam i jiné silné města.Třeba i ty Théby několikrát porazily Spartu. Škoda ,že hra nebude začínat o něco dřív :-( Někdy bych si chtěl zahrát za Magna Graecia v Itálii a zničit Řím *16*
  • Tak to je opravdu velký blábol velkého spamera. Když už jsi tak velký fanda této hry zjisti si něco o té době.Opravdu Egypt nebyl v období punských válek pod Římskou republikou do toho měl ještě dost daleko.
  • Vše nemusí být nutně realné, ale to časové rozpětí bude téměř totožné, už se o tom zmiňovali.
  • Veskoslav
    No asi jo:-D Ale spíše problém vidím i ve složení armády. Převážně jezdecká *1*
  • město = shromaždiště u táboráku *8* - dobytí = uhašení ohně *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=VWUT2XDJXAU dalsie germanske kmene :)))
  • Veskoslav
    No docela se do toho "zamotáváme":) No problém u Hunů a spol bych viděl v dobývání "měst" oni žádné neměli či "města" ve smyslu Říma či Kartága neměli.
  • s tím etablováním kolonie souhlasím a asi moje chyba, že jsem to neupřesnil, měl jsem ovšem na mysli Iberijce nebo možná Baskyty - rozhodně zajímavý národ přeživající do dnešních dob.
    ovšem kartágo bylo taky jenom kolonií feničanů ;)

u východních kmenu by to šlo udělat pokud by byla dostatečně rozlehlá mapa a jejich expanze by byla podmíněna určitýma komplikacema při rozvoji (silní sousedé k poražení - trvalo by dlouho, než by získali na síle) ale jsem si vědom, že možnost jak ji popisuju je spíše pro hardcore hráče *13*
  • Estophelen
    "S mečem je prý potkáte málokdy" (na obrázku má každý bojovník meč)
  • Boom
    No já nevím časové rozpětí, kdy se hra bude odehrávat. Kartágo bylo původně v Hispánii, druhé bylo postaveno v Severní Africe ne? Jo, ale Hunové přišli do Evropy až kolem 2. století, Svébově už tu byli. A s tím Jeruzalémem máš pravdu, ale jako hlavní národ bych to nebrala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit