Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V době kdy začíná hra Egypt určitě pod Řím nepatříl, byl dobyt Alexandrem kolem roku 330 př. n. l., spolu s dalším územím, poté Alexandrově smrti se jeho říše rozpadla. Hra začně na 99 % kolem roku 270 př. n. l.
  • a ješte si preju aby te zabanovali protože si nejvetši de6il a spamer na tiscali, porad meleš sračI
  • preju si tvoji smrt
  • opět, kde bereš pochody o nesamostatnosti egypta pod ptolemaiovci

hispánie rozhodně NENÍ kartágo, jako kdyby si řekl, řím je thrákie, ano v hispánie byla POZDĚJI jejich částečná kolonie

hunové byly příklad východních barbarů stejně jako svébové germánských

když se koukneš na mapku tak nemáš sjednocenou gálii a přesto jí zastupuje frakce, proč by nemohlo něco podobného bejt u Jeruzalémských??

u persie záleží kam až bude sahat mapa a kam odbobí
  • Veskoslav
    Říkám, že záleží v jaké době se to bude odehrávat....
  • A jeje ale v tom případě neexistovalo podle tvé logiky ani Kartágo že?
  • a na to si přišel jako kde? a kde si zjistil v jakém roku se bude začínat

podle tvé logicky by tam prakticky nemohla bejt žádná frakce, ani kartágo, kdy punské války byly dřív než do egypta přišel první ozbrojený říman
  • Pravda, jenže hra se má odehrávat v přibližně stejné době jako první RTW, bez Egypta by to bylo divné, asi jako Medieval bez Francie nebo Anglie.
  • Veskoslav
    Hunové se objevili v Evropě až na konci 2. století a jejich expanze do Evropy je až ke konci 4. století. Efypťané jako samostatný národ neexistoval, patřil pod Řím. Záleží kdy se to bued odehrávat. Z Hispánie máš Kartágo. Jeruzalém byly roztříštěné kmenové uspořádaní, Persie byla v úpadku po prohraných válkách z Řeckem.
  • Né to nebyl.
  • Možná to jsou rodové meče náčelníků, ale v tom případě jich je na tom obrázku nějak moc :). Nebo prostě chtějí zamachrovat no, po páte medovině (tedy pár litrů) se každý Germán vytahuje :).
  • nějako mě neštimuje, ještě by měli přijít 2 důležité frakce - Egypťane a nějaký druh asijských nomádů - Hunové,tataři?

byl byl ale rovněž rád za frakci jeruzalemských, perských nebo někoho z oblasti hispánie

prosím prosím SEGA! :)
  • Overwatch
    Přesně to jsem si říkal taky :). Nevím, proč teda vývojáři neudělali radši screen, kde by měli ta kopí...
  • Už od Shoguna 2
  • Veskoslav
    Na ten jsem úplně zapomněl:)
  • rancor1223
    Možná i Planetary Annihilation by stálo za zmínku *3*.
  • rancor1223
    Sparta (tedy Greek cities, jak se jmenovali v Rome) ještě nebyla. Buď si ji nechávají na konec, nebo mě velice zklamou.
  • Veskoslav
    Egypt v té době byl součást římské říše.
  • Veskoslav
    Zlatý čas strategií nám nastává:) Nový Starcraft, nový Rome Total war:)
  • Záloha, kdyby se oštěpy zlomily :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit