Přejít na výpis diskuzí
Šestou hratelnou frakcí Total War: Rome II jsou Svébové
15.2.2013 | Adam Homola
86 příspěvků
-
V době kdy začíná hra Egypt určitě pod Řím nepatříl, byl dobyt Alexandrem kolem roku 330 př. n. l., spolu s dalším územím, poté Alexandrově smrti se jeho říše rozpadla. Hra začně na 99 % kolem roku 270 př. n. l.
-
a ješte si preju aby te zabanovali protože si nejvetši de6il a spamer na tiscali, porad meleš sračIpreju si tvoji smrtopět, kde bereš pochody o nesamostatnosti egypta pod ptolemaiovci
hispánie rozhodně NENÍ kartágo, jako kdyby si řekl, řím je thrákie, ano v hispánie byla POZDĚJI jejich částečná kolonie
hunové byly příklad východních barbarů stejně jako svébové germánských
když se koukneš na mapku tak nemáš sjednocenou gálii a přesto jí zastupuje frakce, proč by nemohlo něco podobného bejt u Jeruzalémských??
u persie záleží kam až bude sahat mapa a kam odbobíŘíkám, že záleží v jaké době se to bude odehrávat....A jeje ale v tom případě neexistovalo podle tvé logiky ani Kartágo že?a na to si přišel jako kde? a kde si zjistil v jakém roku se bude začínat
podle tvé logicky by tam prakticky nemohla bejt žádná frakce, ani kartágo, kdy punské války byly dřív než do egypta přišel první ozbrojený římanPravda, jenže hra se má odehrávat v přibližně stejné době jako první RTW, bez Egypta by to bylo divné, asi jako Medieval bez Francie nebo Anglie.Hunové se objevili v Evropě až na konci 2. století a jejich expanze do Evropy je až ke konci 4. století. Efypťané jako samostatný národ neexistoval, patřil pod Řím. Záleží kdy se to bued odehrávat. Z Hispánie máš Kartágo. Jeruzalém byly roztříštěné kmenové uspořádaní, Persie byla v úpadku po prohraných válkách z Řeckem.Né to nebyl.Možná to jsou rodové meče náčelníků, ale v tom případě jich je na tom obrázku nějak moc :). Nebo prostě chtějí zamachrovat no, po páte medovině (tedy pár litrů) se každý Germán vytahuje :).nějako mě neštimuje, ještě by měli přijít 2 důležité frakce - Egypťane a nějaký druh asijských nomádů - Hunové,tataři?
byl byl ale rovněž rád za frakci jeruzalemských, perských nebo někoho z oblasti hispánie
prosím prosím SEGA! :)Přesně to jsem si říkal taky :). Nevím, proč teda vývojáři neudělali radši screen, kde by měli ta kopí...Už od Shoguna 2Na ten jsem úplně zapomněl:)Možná i Planetary Annihilation by stálo za zmínku *3*.Sparta (tedy Greek cities, jak se jmenovali v Rome) ještě nebyla. Buď si ji nechávají na konec, nebo mě velice zklamou.Egypt v té době byl součást římské říše.Zlatý čas strategií nám nastává:) Nový Starcraft, nový Rome Total war:)Záloha, kdyby se oštěpy zlomily :D.