Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako slušně je tu nablito *1*
    Zatímco arabský děcka si hrajou s AKčkama, tak dospělí evropani si hrajou hry. To skončí špatně...
  • "9/10 maji dostavat hry ktere jsou prakticky po vsech strankach dokonale a to vcetne grafiky"

Řiká člověk, co by dal desítku FF15, což je těžce nedokonalá hra v hnusným vizuálu, LOL. I starej Crysis snad vypadá líp. Takhle trapně si naběhnout, typická flashovina...
  • V případě, že si chcete hru koupit, běžte do GOG verze. Jednak je samozřejmě DRM free, druhak je hra na GOGu o 10 éček (což znamená téměř o třetinu) levnější.
  • Jenom malý podotek. Mise jsou v GOG demu dvě, ale jakmile v tý druhý člověk najde Yuki, spustí se odpočet a máš pouhejch 10 minut misi dohrát. Potom demo končí.
  • to znamena ze jdes do kina vyplaznes 150,- a cekas jake to bude? :)
  • Je to tak :)

Ak by som to mal zhodnotit tak hra roku, mozno aj desatrocia = fanusikovia sa nacakali, ale vyplatilo sa to.

Pre zaciatocnikov - ak sa Vam hra zda tazka skuste si stiahnut slovencinu (http://www.lokalizacie.sk/preklady/39-shadow-tactics-blades-of-the-shogun/), prejst si tutorialy a citat vsetky rady a lahsie sa do hry dostanete
  • Celkem legrace si to tu pročítat :-) Jinak hru jsem si včera koupil a je bezvadná. Víc takových!
  • Tyvole, tady je zas nablito :-D
  • kulhy_parici_spici
    Demo je i na GOG a mise obsahuje rovnou dvě. :)

A ke kladnému hodnocení dabingu, za mě japonského, se přidávám. Celkově ten akcent (asi záměrně přehnaný) na japonskou kulturu je super, takové ty hlášky jak z anime apod. :)
  • Flash melo by ti dojit, ze jsi tu vsem lidem jen pro smich a odkracet diskutovat nekam na frustracni fora. Jednou ti nekdo odborne vysvetli, ze jen trpis syndromem menecennosti a proto si tu musis neco neustale dokazovat v diskusich, kde lze pocitat s nejvetsim odporem.
    Kdybys byl troll, tak bych to chapal, to jsou jen znudenci, kteri tu obcas vyblejou jednu vetu a pak se s lojzou v lavici smejou, co rozpoutali, ale ty mas v hlave evidentne jenom slamu s snazis se lidem cpat svuj bezcennej nazor.
  • a to je důvod proč recenzím jak herním tak filmovým nepřikládám žádný význam.prostě si to zkusím a když mě to baví tak to hraji,nebo nato koukám.
  • rohlos
    Nemůžu s devítkou souhlasit, ani nesouhlasit. A to pouze z důvodu, že jsem to nehrál. Ovšem videa mě přesvědčily, že graficky a zvukově je to stylizované krásně (dle mého gusta), hratelnost a ovládání bylo popsáno jako výborné. Nějaké nové možnosti a inovace s ohledem na Commandos (které stále vroucně miluju) tam jsou, takže mě to ke koupi rozhodně přesvědčilo. Recenze byla napsané podle mého soudu výborně a to mě stačí. A ještě mě k rozhodnutí, zahrát si tuhle hru, dopomohli místní ubrečínkové. Takže děkuju děti. *3*
  • zaty
    flEshlight, akorát ten náš flash není umělá :D
  • a co jsi od kraliciho bobka a flashlight cekal ?? *1* .. jejich zivot je jen v potemnelem pokojicku , kde si vzajemne nahmatavaji sva nevyvinuta prirozeni a krome ulepenych dlani si tak odtamtud odnaseji i spousty nevsednich esoterickych zazitku *1*
  • "Zadni exkluzivni hry" , ukazkove nepochopenie PC platformy a sposobu jej fungovania, tak typicke pre konzolistov. Zaujimave, ze pod recenziou na taky Resogun ziadny tvoj plac nad premrstenim hodnotenim indie titulu nevidim.
  • Tyjo,co tak čtu tak flash a bob mají určitě kvalitní a zábavný život..Takový mindráčci lol.
  • "Fanoušci Commandos tady nemůžou sáhnout vedle."

Tak tohle mně víceméně stačí :o. Díky za recenzi, o hře slyším poprvé.
  • ta hra je prostě luxusní.
  • ne, ale mohla by vyjit dobra hra jako je tahle s grafikou dnesni doby, profesionalnim dabingem, a dalsima standartama co jsou dneska bezny u AAA produkce, a jestli mi chces tvrdit ze by se ti uplne stejne hratelna hra jako je tahle v modernim zpracovani nelibila, tak ti to neverim, a ty si lzes do vlastni kapsy. jenze s timhle pristupem,,takhle to je ok, ja jsem spokojeny,, to nebude nikdy.
  • DwaR
    nie, naozaj nechápem, o čom točíš. jediné, čo je jasné z celej tej hádky, na ktorú si ma odkázal je fakt, že ti až chorobne vadí indie scéna a že grafika je u teba alfou a omegou hier.
    mne indie scéna dala desiatky a stovky hodím skvelej zábavy, mne nijak nevadí. to, že je momentálne strašne veľa balastu a odpadu je pravda, na druhej strane v tom odpade vzniká stále veľa kvalitných a podarených kúskov, ktoré stoja za pozornosť a už len ich vznik vyvažuje ten marazmus okolo.
    a to si mi vzal svojim tvrdením, že na PC by mali vychádzať exkluzivity a indie scéna sa má odrezať od hlavného prúdu. a načo prosím ťa? prečo by na PC mali vznikať exkluzivity? kvôli grafike? alebo aby sa mohli deti tĺcť do pŕs, že majú graficky high-end hru, zatiaľ čo sused s konzolou ju nemá? ja som hráč, ja prajem kvalitné hry všetkým. na vývoj a posun v grafike sú tu iné oblasti a indie scéna nijak nebrzdí vznik veľkých AAA titulov na PC. práve naopak, brzdia to práve konzoly, ktoré výkonostne nestačia, ale tvoria nezanedbateľnú časť trhu a teda sa nedajú len tak obísť. ale i to nie je tak celkom pravda, lebo ak by tomu tak nebolo, tak by sme hrali figu, lebo kto by mal na tie herné PC? všetky platformy majú svoje miesto na trhu a o tom, čo je a čo nie je správne pre herný biznis nech rozhodnú hráči svojimi nákupmi. ak kupujú len indie veci, tak asi veľkí AAA vývojári asi nerobia svoju robotu dobre a vývoj ide zlým smerom.

čím pre dnešok končím, treba aj spať.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit