Přejít na výpis diskuzí
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - recenze
19.12.2016 | Václav Pecháček
109 příspěvků
-
9/10 maji dostavat hry ktere jsou prakticky po vsech strankach dokonale a to vcetne grafiky ktera je jednim z piliru dnesnich her, nezijeme uz v roce 1998, proberte se v ty redakci..
PS: grimmrock aspon nejak vypadal.. -
Napsal někdo koho snad jsem ani nikdy tady neviděl
*7* -
Minuskuji protoze maji kompy za 30 tacu a pak jim na to vyjde tohle. To nastve.
-
A vybirat penize za debilitu jsi miliardař
-
Co minusujete joudove, uz jen za tu grafiku v dnesni dobe to na 9/10 nema, pokud to hodnoceni spada do sfery vsech her. Jinde za spatnou grafiku hra dostane o bod ci dva min a tady to je najednou jedno?
kdyby last guardian mel takovouhle grafiku Olejnik tomu napali 2/10 bez mrknuti oka, uz takhle na ni remcal a dal za 5. -
je to zanrova devitka zejo, jinak to je ulet jak prase pokud ne.
-
Kdo by to byl rekl ze by Bob chtel cestinu, neuveritelne prekvapeni:)
-
je to bomba...sice jsem nikdy nic podobného nehrál, ale zaujala mě tématika a prostě mám feudální Japonsko rád, tak jsem do toho šel a nelituji toho :)
-
wow
-
Chtělo by to češtinu ale jde to i bez ní.
-
Stejně máte to známkování pomíchaný *9* Proti Commandosu a Desperadu to v podstatě nic navíc nepřináší a to byly hry, které vyšly před 18 resp. 15 lety. Graficky to vypadá snad hůř než CommandosII.
Solidní hra kopírující do puntíku staré dobré herní mechaniky stealth&tactics realtimeovky. Nemělo by to teda mít, už vzhledem k úctě originálům, spíše těch 8/10 (a za mě klidně 7)? což je stále krásné hodnocení. Ale díky Vašemu stylu známkování jaksi desítková stupnice nemá význam. Protože 7 už Vy známkujete jako průměr -
Součástí designu hry je, že když uděláš chybu, chcípneš. Samozřejmě, že v takový situaci budeš savovat jak divej.
-
Bohužiaľ u mňa to nezabodovalo. Žiadny posun v žánri, skôr to pôsobí ako ďalšia hra od tvorcov Desperados, keď tu hru prebalovali a vydávali ako Rovina Hooda (ktoré malo obtiaznost pre batolata) a ďalšie. Zastarale herne mechanizmi to zabili, to si radšej znova pustím božské prvé Commandos. 6/10
-
Naprostá pecka, pro mě překvapení roku 2016. Teď zápolím s misí č.11. Kdo měl rád Commandos/Desperados/Robina Hooda tak tohle je povinnost *14*
-
Kdyby se zabilo aspon 50% anonymů byl by hned svět krásnější ( ono je htrozně těžké rozlišit jakej anonym má něco podstatného, ktterej jen nulově trolý)
-
Mohli jste třeba také napsat, že na Steamu můžete stáhnout demo, což je v podstatě první mise a také že hra má výborný dabing ať už japonský, který preferuji, tak i anglický.
Edit: to neměla být reakce ale nový post... -
zabij se.
-
Ten ale tenhle typ her ani nehraje ( ty jo vybírat penouze za mínuska - nevím kde bych byl *1* )
-
Super recenze! Na tuhle hru jsem si dlouho brousil zuby a zatím mě minimálně recenze hodně uspokojila :-)