Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Flash si plete filmy a hry. Filmy jsou víc o vizuálním zážitku, hry jsou primárně o interaktivitě. Nakonec ani filmy nejsou jen o vizuálním zážitku, možná nějaký blockbustery typu Avatar nebo Transformers. Holt někdo dává přednost formě před obsahem, jeho problém. :]]

Je třeba si taky uvědomit, že kdyby všechny hry měly mít dobrou grafiku jako základ, tak by se to sakra prodražilo a to by mohlo způsobit, že by všichni jeli podle nějaký úspěšný šablony a nikdo by - co se týče herních mechanik - neriskoval. Hry by pak byly všechny na jedno brdo, ubylo by žánrů a originality.
    • Mi ty jeho vylevy prijdou, jako by nekdo pouzil jeho nick. Sice je i normalne sverazny, ale ty blaboly co jsou tady pod nickem Flash, to mi prijde na naprosteho hlupaka a trola.
      • Přesně tak, proto má za nikem "inkognito" takhle se za něj může vydávat každý, tento člověk to zkoušel i u ostatních registrovaných uźivatelů, ale u flashe mu to docela prochází, protože už originální flash byl cáklej *1*
  • Tyvole, tady je zas nablito :-D
  • rohlos
    Nemůžu s devítkou souhlasit, ani nesouhlasit. A to pouze z důvodu, že jsem to nehrál. Ovšem videa mě přesvědčily, že graficky a zvukově je to stylizované krásně (dle mého gusta), hratelnost a ovládání bylo popsáno jako výborné. Nějaké nové možnosti a inovace s ohledem na Commandos (které stále vroucně miluju) tam jsou, takže mě to ke koupi rozhodně přesvědčilo. Recenze byla napsané podle mého soudu výborně a to mě stačí. A ještě mě k rozhodnutí, zahrát si tuhle hru, dopomohli místní ubrečínkové. Takže děkuju děti. *3*
    • a to je důvod proč recenzím jak herním tak filmovým nepřikládám žádný význam.prostě si to zkusím a když mě to baví tak to hraji,nebo nato koukám.
      • to znamena ze jdes do kina vyplaznes 150,- a cekas jake to bude? :)
        • A ty se radeji nejdrive podivas na "demo" kinorip na notebooku a v pripade kladne reakce vyrazis do kina? :D
          Mi osobne se naopak nejvice osvedcilo jit do kina pokud mozno ani nepoliben trailerem a necekat ani zazrak ani propadak.
          • tohle uz jsem odpiskal pred lety :) ani ne sleduju denne moviezone (nebo treba odvazne palce na radiu 1) tipci maji dost podobny vkus..ferove nemam prachy na to abych sel na neco z ceho budu vylozene otraven
  • Flash melo by ti dojit, ze jsi tu vsem lidem jen pro smich a odkracet diskutovat nekam na frustracni fora. Jednou ti nekdo odborne vysvetli, ze jen trpis syndromem menecennosti a proto si tu musis neco neustale dokazovat v diskusich, kde lze pocitat s nejvetsim odporem.
    Kdybys byl troll, tak bych to chapal, to jsou jen znudenci, kteri tu obcas vyblejou jednu vetu a pak se s lojzou v lavici smejou, co rozpoutali, ale ty mas v hlave evidentne jenom slamu s snazis se lidem cpat svuj bezcennej nazor.
  • Celkem legrace si to tu pročítat :-) Jinak hru jsem si včera koupil a je bezvadná. Víc takových!
  • Krescz
    je to bomba...sice jsem nikdy nic podobného nehrál, ale zaujala mě tématika a prostě mám feudální Japonsko rád, tak jsem do toho šel a nelituji toho :)
  • Tyjo,co tak čtu tak flash a bob mají určitě kvalitní a zábavný život..Takový mindráčci lol.
    • a co jsi od kraliciho bobka a flashlight cekal ?? *1* .. jejich zivot je jen v potemnelem pokojicku , kde si vzajemne nahmatavaji sva nevyvinuta prirozeni a krome ulepenych dlani si tak odtamtud odnaseji i spousty nevsednich esoterickych zazitku *1*
      • zaty
        flEshlight, akorát ten náš flash není umělá :D
  • Sr_Lobo
    Naprostá pecka, pro mě překvapení roku 2016. Teď zápolím s misí č.11. Kdo měl rád Commandos/Desperados/Robina Hooda tak tohle je povinnost *14*
  • "Fanoušci Commandos tady nemůžou sáhnout vedle."

Tak tohle mně víceméně stačí :o. Díky za recenzi, o hře slyším poprvé.
  • C O M M A N D O S i still love you. . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit