Přejít na výpis diskuzí
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - recenze
19.12.2016 | Václav Pecháček
109 příspěvků
-
Jako slušně je tu nablito *1*
Zatímco arabský děcka si hrajou s AKčkama, tak dospělí evropani si hrajou hry. To skončí špatně... -
-
Pravdu máš! Ty mínusy značej, že jsi uhodil hřebiček na hlavičku a ukřivděný zamzlý "dospěláci" ti dávaj mínusy. Dobře jim tak.
-
-
Však oni půjdou na řadu jako první *3*
-
-
-
dekuji za pozornost, verim ze jste se dozvedeli neco noveho, sice an to pohlizite jako kdysi vetsina lidi na to ze je zeme kulata a ne placata, ale casem vam to dojde. Budu se tesit u dalsi herni osvety, je to potreba, vetsina z vas umi papouskovat jen to co rekne Dobrovsky a spol ve fight clubu:)
-
-
kdysi vetsina lidi myslela, ze Zeme je placata a ne kulata...
-
-
jak vidíš, flash si to myslí dodnes :)
-
-
běž už s zahrabat...
-
Placatou mas leda tak hlavu, ty herni osveto *1*
-
Spíš na to pohlížíme jako většina lidí, když jim sympatičtí páni z obrazovky vysvětlujou, jak nad náma celou historii bděla mimozemská civilizace. Napůl pobaveně a napůl zmateně (ve smyslu "to fakt myslí vážně?").
-
Hmm, ani ne, pozorně jsem si přečetl celou diskuzi a musím říct, že jsi vážně dost mimo *1* *1* *1*
spíš mě mrzí, že jsem tím promrhal tolik času -
-
skutecne veris ze zeme je placata..i ty naivko:)
-
-
tak pokud napises, ze nejdulezitejsi na hre je jeji vizual a vsechno ostatni je druhotne, tak jsi tady za totalniho saska zcela pravem. Pokud tomu navic sam veris, tak jenom dokazujes, jak moc povrchni a manipulovatelny clovek jsi.
-
-
ja nekde psal ze NEJDULEZITEJSI je vizual a ostatni DRUHOTNE?..prober se..a prestan mi cpat do pusy co jsem nerekl jen proto abys mohl argumentovat..porad tady melete to same dokola, ale vsechno to je uplne o necem jinem nez pisu ja..zabednenci:)
-
-
hehehe, tem svym lzim nemuzes verit ani ty sam clovece.
-
vizualni zazitkem myslim to ze hru sledujes na monitoru ci televizi, kdyz nevis o cem mluvim tak nereaguj..mej se.
-
"hrani her je zejmena vizualni zazitek" - tvoje vlastni slova trole. nic ti nevkladam, saska ze sebe delas uplne sam. Mej se.
-
-
-
-
-
Ani ne...
-