Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatim jsem na samotnem zacatku hry,ale uz ted mi vadi jedna vec.Nevim jestli ten stejny problem maji i hraci,kteri hraji na volantu,ale ja hraji na kalvesnici a docela mam problem udrzet auto na trati v idelani stope.Pripada mi ze auta docela dost plavou.CO si pamatuju Shift 1 tak u toho jsem takovy problem nemel.
    No nic,jedina moznost je cvicit,cvicit a cvicit.
    Proto jsem se chtel zeptat ostatnich,jesli maji s timto taky takovy problem?Diky za odpoved.
    • tak sem se tesil na GT1... ale jet zavod na 10 min bez pitstopu fakt nema cenu :)))
      zadna zmena od 1... vsechno co mohli vylepsit lusknutim prstu zustava opomenuto, vracim se k GTL/GTR :)
  • Po hodně dlouhé době je to recenze, kterou jsem neměl sílu dočíst. *9* Někomu tenhle emotivně-expresivní styl může sedět, ale já od dob Excaliburu trochu dospěl *3*.

V recenzích hledám především informace o hře a něco dojmů redaktora. Tady je bohužel tolik nekonkrétního balastu, že se fakta ztrácejí. Řekl bych, že recenze mají být o toho, aby umožnily rozhodnout, zda hru koupím, nebo ne. Na základě téhle si tu hru nedokážu ani pořádně představit...
    • Pravej_PipMan
      žije vůbec ještě Anastasov? Dělá pořád ten "hambinec" ? Jako by se po něm zem slehla po tý aféře ve Score. Jinak když se vybaví jeho jméno tak mi hned naskočí: "by se scéna rozjasnila a oko mohlo k rybníčku pohlédnouti, musí se zkrvavený rákosníček rozkročit a pevně máchnout sekyrou do mlhy až ona zapláče, odlije se, a my uzříme co se děje na jevišti světa. Mládenec přichází k vrbě smutně se shlížející v polozamrzlém močálu. Přišel jí zase něco šeptat, jako ostatně každou noc.
      „Má milá vrbo, už jsem tu zas. Pojď, pořádně se k tobě přitisknu. Á, je fakt nádherný se o tebe takhle otírat. Teď bych skoro..." *1* *1*
    • Jj, je to tak, trochu náročnější na čtění a koncentraci, ale jednou za čas ..
    • přesně tohle zmiňuji o pár postů níže. Taky to nechápu. Únava a vysílení hned po prvním odstavci... Poetická slovíčka a slovní hříčky do recenze nepatří a když, tak jednou, ale ne v každé druhé větě. *11*
      • krunoslav
        jestli chceš suchou nudu a dlouhé popisování všeho, doporučuju eurogejmr *3*
      • Vy jste teda banda sucharů. Ta recenze se četla sama, kdyby takhle psali všichni autoři, tak budu měsíčně kupovat všechny papírové magazíny jak za časů Anastasova.
        • Na Anastasova tohle zdaleka nema, tiez som na jeho recenzich vyrastal(Albion) a tohle sa mi tiez moc nepaci *10*
    • Fakta a cislicka si precti na Wikipedii *3*
  • Pěkná recenze -;)
  • Není to jako GTR nebo RacePro od SimBinu, přece jen se snaží EA zapůsobit na širší veřejnos, nicméně hratelnost skvělá, auta se chovají hodně přirozeně (Nissan GT-R sedí pěvně na silnici, kdežto Corvetta spíš paběrkuje), nastavit se tam dají takové ty klasiky jako ABS, Kontrola trakce, pomoc při brždění, pomoc při zatačení, ale při vypnutí všech těch věcí má člověk hodně kvalitní pocit z jízdy. Vřele doporučuji. S arkádovými GRID (Codemasters) a Hot Pursuit se to nedá vůbec porovnat.
    • ja teda hraju jen GTR2(na sim, vsechno off) a tady je jizdni model priserny (na elite, vsechno off) teda rozhodne nemate pocit ze ovladate auto
    • A co závodní auta? GT1, GT3? Ta prostě musí sedět jak přišitá. Tohle by mě zajímalo, stejně bych to koupil hlavně kvůli oficiální licenci na tyhle série. Pokud budu s Vitaphone Maserati do zatáčky nalítávat jak Kejči Cučija s AE86, tak se někde stala chyba.
      • Mě na Shiftech 1 trochu vadilo, že i přesto, že sem vše nastavil, aby to moc neulítávalo (přítlak, tlumiče atd...) , tak ty auta stejně rajtovali... A to sem měl i pěkně znecitlivěné ovládání (vše na 0%). I když xbox ovladač přeci jen není volant.
      • hlavne by se tahle auta mela zacit tocit jak camrdy, kdyz clovek pri rozjezdu zprudka seslapne plyn misto postupneho pridavani
        • proc? kdyz si je spravne nastavis :)
  • Me to teda nenadchlo vubec..je to jak datadisk k jednicce a nevim jestli mam spatnou verzi,ale kdyz se volant otaci tak ruce zustavaji na jednom miste
  • http://www.upload.ee/image/712660/xrgf.jpg
  • Může pls nějakej anti NFS ARCADE styl člověk napsat jaké to je ? *4* Někdo kdo hrál i něco jiného než posledních 5 NFS ?:D
  • Odulin
    Jej to byla dobrá recenze. Já to 3 hodinách závodění váhám mezi 8-9, ale ta 8 je asi blíž realitě. Z nového pohledu z helmy mám fakt radost. Prostě sečteno podtrženo moje laická závodní dušička je spokojená:)
  • No nevím, jak Shift 2 odhalovali na videích, tak to vypadalo bombasticky, pamatuju si na ty jízdy v noci jak vypadaly skvěle, ale teďka když to vidím a když jsem se díval na videa, tak jsem se radši ujišťoval že koukám na SHift 2 a ne Shift 1 - vždyť to vypadá skoro stejně !
    • super, tak to uz jsou na 60 procentech :D
    • Stejně to rozhodně nevypadá, ačkoliv to není na první pohled rozhodně znát. Jinak hlavní rozdíl je především v hratelnosti, což je to nejduležítejší, protože hratelnost EA vytlačili tak o 60 % výš a je to super ;)
      • Jak by ještě tu grafiku vylepšily? Už v jedničce byla dobrá. Víc už by počítače stejně moc nesnášeli...
        • Třeba tak, že jedničky jeli na DX10 a tohle jede na DX11 a navíc ještě udělali nový textury ;)
  • Nemuzu si pomoct, ale SHIFT 2 me ukazkove zklamal... Grafika pekna, ale pred vstupem do hlvniho menu clovek musi zhlednout kvanta blb*ch animacek, ktere nejdou odkliknout a ujet 2 zavody s autem, ktere po trati spise lita, nez jezdi... Ja osobne jsem nazoru, ze SHIFT degraduje celou serii NFS...
    • A předposlední propadák Hot Pursuit sérii nedegraduje? Tam si i ostrý zatáčky vybíral ve dvostovce. Totální kravina i na arkádu. To ani v prvních Hot Pursuitech nešlo. Naopak SHIFTy jsou nejlepší co mohlo tuhle sérii potkat. Posledních několik dílů byly jen variace na Underground. A pokud vím tak EA udělali ze od druhého dílu ze SHIFTu samostatnou sérii. Což je pro nás kurva dobře. Mohlo by to dopadnout jak s Call of Duty. Jeden rok ID, druhý rok Treyarch.
    • Ono ti to po tých dvoch jazdách, kde sa skutočne auto ťažko ovláda navrhne nadstavenie
      ovládania podľa toho ako si tie závody odjazdil. A potom , keď sa s tým nadstavením ešte
      trochu pohraješ, je to už OK. Pre mňa jednoznačne viac vyhovuje tento odklon , ako ta
      posledná arkádová záležitosť, pri ktorej som si spočiatku myslel, že sa mi pokazil gamepad.
    • Jak může degradovat serii NFS, když to NFS mají už jen v názvu, jinak se jedná o jiný druh her s názvem serie Shift. Jestli tě nebaví "simulace", můžeš si jít zahrát arkádový Hot Pursuit a jestli ty ti přijdou jako degradace NFS, tak ti pomáhej bůh.
    • Jop, nejlepsi bude odsoudit celou hru po animackach a dvou zavodech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit